Κώστας Σωτηρόπουλος:”Tα γεφύρια της Κωπαΐδας και η ανευθυνότητα των υπευθύνων”

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Βοιωτίας με την παράταξη της Κατερίνας Μπατζελή «Πατρίδα μας η Στερεά», Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος καταγγέλλει,με δελτίο τύπου,τα αντιπλημμυρικά έργα στη Κωπαίδα.

“Tα γεφύρια της Κωπαίδας και η ανευθυνότητα των υπευθύνων”

Τι έγινε αγαπητοί συνάδελφοι της Περιφέρειας με τις τελευταίες σας πανηγυρικές αναρτήσεις για τα Φαραωνικού τύπου αντιπλημμυρικά έργα στη Κωπαίδα ;

Βαφτίσατε το ξεχορτάριασμα τεχνικό έργο, με ανταποδοτικά χρήματα των αγροτών, θυμηθήκατε το Μακεντέρ αλλά εδω και επτα χρόνια δεν έχετε προβεί σε καμία μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας!

Κατέθεσα στο ΠΣ πριν δυο μήνες και δημοσιεύτηκε σε πολλά ΜΜΕ προτάσεις αποφυγής πλημμυρικών φαινομένων στο Κωπαιδικό πεδίο. Δεν κάνατε απολύτως τίποτα και εισπράξατε τα αποτελέσματα, τα οποία ειναι καταστροφικά για τους αγρότες και την τοπική οικονομία.

Στις 23 / 1 / 2020 δηλώνατε με καμάρι :

«Ένα μεγάλο αποστραγγιστικό έργο σε εξέλιξη μέσα στην Κωπαΐδα. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε πλημμυρικές συνέπειες οι οποίες δημιουργούνται από έντονα καιρικά φαινόμενα. Στεκόμαστε δίπλα στους καλλιεργητές μας, λαμβάνοντας υπόψη, πέραν των βασικών καθαρισμών και τις δικές τους απόψεις και ανάγκες. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα αντιπλημμυρικό έργοτης τάξεως του1.500.000 ευρώ βρίσκεται σε εξέλιξη διασφαλίζοντας την ποιότητα των καλλιεργητών των αγροτών μας. Συνεχίζουμε δυνατά…»

Εχετε αναρωτηθεί πως καταφέρνει κάθε χρόνο να πλημμυρίζει η Κωπαίδα, οταν οι στάθμες σε Κηφισό και κεντρική παραμένουν χαμηλές ;

Αλήθεια, ο δρόμος Αλιάρτου Ορχομενού που παραδόθηκε τον Οκτώβρη του 19 και σας γνωστοποίησα τις κακοτεχνίες, σήμερα μετά την βροχόπτωση υποχώρησε σε δυο σημεία ; Γιατί δεν κοινοποιείται και αυτές τις φωτογραφίες ; Γιατί δεν αναρτάτε και τα ανοιχτά κλειδιά που συσσώρευσαν νερό στις παροχθιες σούδες; Εχω το πριν με τις επισημάνσεις μου,ενημερώστε μας για το μετα…

Αλήθεια, πως τα καταφέρνετε κάθε χρόνο και πλημμυρίζει ο δρόμος Λιβαδείας – Θηβών στο ύψος του Υψηλάντη; Πριν λίγο καιιρό δεν πανηγυρίζατε για τον καθαρισμό, κοινοποιώντας και φωτογραφίες από τις εκεί εργασίες ;

Αλήθεια, ποιες είναι οι παρεμβάσεις σας στο περιφερειακό δρόμο Θηβών- Χαλκίδας ενώ αυτή πλημμυρίζει στο ύψος του Ελαιώνα ; Γιατί δεν έγιναν κομβικές παρεμβάσεις ; ;

Δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνονται τα ίδια και οι ανευθυνουπεύθυνοι να σφυρίζουν αδιάφορα !! Θα πρέπει να αναζητηθούν πάσης φύσεως ΕΥΘΥΝΕΣ.

Είμαι βέβαιος πως οι βουλευτές του νομού Γιώτα Πούλου Ανδέας Κουτσούμπας και Γιώργος Μουλκιώτης θα φέρουν τα προβλήματα των βοιωτών αγροτών στο Κοινοβούλιο.Η φετινή παραγωγική χρονιά είναι η κρισιμότερη όλων λόγω κορωνοιού. Δεν πρέπει να χαθεί στρέμμα.

ΥΓ

Συνεχίζουμε…

Αναδεικνύοντας τα προβλήματα του νομού μας, τα κακώς κείμενα, προτείνοντας λύσεις.

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Κώστας Σωτηρόπουλος:”Tα γεφύρια της Κωπαΐδας και η ανευθυνότητα των υπευθύνων””

  1. Κώστας Θ Τσιλομήτρος

    Θυμώνω με όποιους και όσους θέλουν να βοηθήσουν για την Κωπαΐδα ανεξαρτήτου πολιτικής χροιάς όταν αναφέρονται σε ανθρώπους οι οποίοι για την τότε εποχή άφησαν το στίγμα τους στην Κωπαΐδα.
    Το πραγματικό όνομα αυτού του ανθρώπου είναι Howard mac edler και είναι Σκωτσέζος ο οποίος εργαζόταν στην Αγγλική εταιρεία.
    Επιτέλους διαβάστε όσοι μπορείτε,οι γονείς μας δεν ήξεραν να διαβάζουν και τον έλεγαν μαλκεντέρ ,μακεντέρ,κ.α οφείλουμε να γνωρίζουμε ώστε τα πλήκτρα την ώρα που γράφουμε με την δύναμή τους να μας καταξιώνουν στη γνώση και όχι να εντυπωσιάζουν χάρη της δημοφιλίας μας.

  2. Δημήτρης

    Τά ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα