Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Επιδεινώθηκαν τα συμπτώματα του Βρετανού πρωθυπουργού από τον κορωνοϊό – Σύμφωνα με το BBC ο Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για την περίπτωση που χρειαστεί αναπνευστική υποστήριξη – Προσωρινός αντικαταστάτης του ο υπουργός Εξωτερικών Dominic Raab
Στην εντατική μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

O Μπόρις Τζόνσον μεταφέρθηκε την Κυριακή στο St Thomas’ Hospital, στο Λονδίνο, καθώς τα συμπτώματα του κορωνοϊού επιδεινώθηκαν από «ήπια» σε «επίμονα».

Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του απογεύματος, η κατάσταση του πρωθυπουργού επιδεινώθηκε και, με συμβουλή της ιατρικής ομάδας του, μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου».

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Dominic Raab, ο οποίος είναι ο πρώτος τη τάξει υπουργός, να τον αναπληρώσει, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

»Ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του NHS για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Όπως αναφέρει το BBC, o Βρετανός πρωθυπουργός έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, σε περίπτωση που χρειαστεί αναπνευστική υποστήριξη.

Σχετικά