Mε 96 φιάλες αίμα η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Τανάγρας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Τανάγρας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Τ.

Με την συμμετοχή 118 συμπολιτών μας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 96 φιάλες αίματος με μοναδικό σκοπό, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, να μην υπάρξει καμία έλλειψη αίματος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, καθώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας με απόλυτο σεβασμό τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και κανόνων υγιεινής.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το νοσηλευτικό προσωπικό από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών το οποίο παρόλο που όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, σήμερα έδειξε ακούραστο τον επαγγελματισμό του και το πολύτιμο έργο του.

Ευχαριστούμε, επίσης τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Τανάγρας για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην δράση αυτή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Δήμου Τανάγρας για την βοήθειά του, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία με οργάνωση και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θερμά ευχαριστώ στον επικεφαλής της δράσης Δήμαρχό μας Βασίλη Περγάλια ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Διομήδη Δριχούτη και την υπεύθυνη του τμήματος κοινωνικής προστασίας-πολιτισμού και παιδείας, Ελένη Γιαννακού πήραν την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης και όλες αυτές τις μέρες είχαν τον απόλυτο συντονισμό της διαδικασίας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως σε επόμενη ανάρτησή μας, θα ειδοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες της σημερινής αιμοδοσίας για την εγγραφή τους στο μητρώο εθελοντών αιμοδοτών και την παραλαβή της κάρτας αιμοδότη, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες της Δημοτικής Επιχείρησης σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σήμερα αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε και στείλαμε μαζικά το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ελπίδας και του σεβασμού στον συνάνθρωπο.

Σχετικά