ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13-19/4/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Επωφεληθείτε αυτές τις άγιες μέρες ώστε να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ας κατανοήσουμε τον πόνο και τη θλίψη των συνανθρώπων μας και ας αντιπαραβάλουμε το ανθρώπινο και με θείο δράμα. Ένα αντιπροσωπευτικό ποίημα είναι του Άγγελου Σικελιανού «ΣΤ’ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ». ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκφράζεστε πιο εύκολα, ίσως μερικές φορές βιαστικά ή παρορμητικά. Πάντα να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα στον οικονομικό τομέα. Όμως έχετε αγάπη και συμπαράσταση από το περιβάλλον σας. Επικοινωνήστε με συγγενείς και φίλους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρχίζετε να δραστηριοποιήστε, γίνεστε πιο κοινωνικοί και ασχολείστε με κοινές δράσεις. Έστω και από μακριά ή με ένα διαφορετικό τρόπο θα έχετε ευχάριστη ίσως και ερωτική επικοινωνία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά). Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε,  με τις δεδομένες συνθήκες μάλλον υπερβάλετε. Ριζικές αλλαγές στην καριέρα και τους στόχους σας. Διαφυλάξτε την κοινωνική σας φήμη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις ή να έχετε εμμονές γιατί έτσι δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά την οποιαδήποτε κρίση.   

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όταν παραστεί ανάγκη θα λειτουργήσετε πρακτικά σε επαγγελματικά θέματα. Όμως υπάρχει παρασκήνιο και συζητήσεις που πιθανόν να σας αφορούν αλλά εσείς δεν θα είστε παρόντες. Μυστικές συμφωνίες με άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία ή με άτομα κύρους. Οι στόχοι σας και η επαγγελματική σταδιοδρομία απαιτούν μεθοδικές κινήσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί, αυτή την εβδομάδα θα συζητήσετε «κεκλισμένων των θυρών» για θέματα καριέρας ή θα κάνετε οικονομικές συμφωνίες. Το κλίμα θα είναι τεταμένο για αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια στο μυαλό σας που δεν μπορείτε να εφαρμόσετε. Πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί οι ιδέες σας δεν χαίρουν προς στιγμής την αποδοχή των άλλων και ίσως να απογοητευτείτε γιατί άτομα με διαφορετική νοοτροπία ή από το εξωτερικό να τις απορρίπτουν. Οι φοβίες και οι υπερβολές δεν οδηγούν πουθενά, προσεχώς θα μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα και να δείξετε την αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μέχρι τις 14/4 η Αφροδίτη σας προτρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, θέλετε να φαίνεστε πιο όμορφοι και συμπαθητικοί και τα καταφέρνετε.  Αρχίζετε και εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με σιγουριά και εισακούγεστε από τις παρέες και ομάδες που συμμετέχετε για το κοινό καλό.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Άκρως ερωτικοί και επικοινωνιακοί θα είστε αυτή την εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας και επικοινωνήστε με τους φίλους και τις παρέες σας. Αν πρόκειται να εκθέσετε δυναμικά τις απόψεις σας ή τις ιδέες σας είναι μια ευνοϊκή περίοδο για εσάς, τολμήστε!

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας σχέσεις σε επιχειρηματικά θέματα. Πολύ πιθανόν στην ομάδα, εταιρία, σύλλογο κτλ. να υπάρξουν ριζικές αλλαγές που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Σε ότι έχει σχέση με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να είστε προσεκτικοί αποφύγετε τις ρίξεις και τις υπερβολές. Οι φίλοι αυτές τις μέρες θα είναι στο πλευρό σας και εκεί θα δείξετε και εσείς όλο σας το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πίεση για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε οικονομικές υποχρεώσεις είναι έντονη αυτό το διάστημα. Έχετε όμως τη δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης επωφεληθείτε από  μια συμφωνία που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν και είναι Μεγάλη Εβδομάδα αγωνίζεστε να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Συζητήσεις και επικοινωνίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Αν δεν φέρετε τα άγχη και τους οικονομικούς προβληματισμούς σας στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, τότε το Πάσχα θα είναι ευνοϊκό και από συναισθηματικής άποψης για εσάς.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στα μέσα της εβδομάδας κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σε υπερθετικό βαθμό. Πρέπει να βρείτε την «χρυσή τομή» μεταξύ των δικών σας θέλω και του/της συντρόφου σας. Επίσης αν πρόκειται για συνεργασία πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μάλλον έχετε διαφορετικούς στόχους από τον άλλο συμβαλλόμενο.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κοινωνικότητα και συζητήσεις που αφορούν κοινούς  σκοπούς  και στόχους. Με σύνεση και λογική μπορείτε να διευθετήσετε θέματα που αφορούν τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, λέγοντας τις απόψεις σας και εξετάζοντας και τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης των άλλων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Μεγάλη Εβδομάδα εκτός του ότι θα είναι πολύ εποικοδομητική για εσάς, θα έχει και συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον. Άτομα με ποικίλες απόψεις και φιλοσοφίες σας προκαλούν σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διάλογο με έντονο χαρακτήρα, αυτό είναι κάτι που θα σας αρέσει.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι στόχοι σας αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι οι εξής: πρώτον δεν θα πρέπει να υπερβάλετε και δεύτερον  δεν θα πρέπει να  φανατίζεστε από διαφορές που μπορεί να έχετε με άλλους, επειδή  έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας από σας. Η καθημερινότητα ή η εργασία ίσως να αντιτίθεται στις προσδοκίες σας ή στα δικά σας «οράματα». Προσοχή στην έπαρση που προκαλεί ψυχικά και σωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η καθημερινότητα έχει πολλές υποχρεώσεις και ίσως πίεση, για αυτό καλό θα είναι να έχετε ένα σταθερό πρόγραμμα έτσι ώστε να μην πιέζεστε σωματικά και ψυχολογικά. Το Πάσχα είστε πιο αισιόδοξοι και περνάτε όμορφα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας είναι έντονη. Στην συνέχεια συζητάτε τις υποχρεώσεις σας σε οικονομικά θέματα στο χώρο εργασίας ή επαγγελματικά. Βρίσκετε διεξόδους στην επικοινωνία που θα έχετε με αγαπημένα πρόσωπα, πιθανόν να είναι μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επικεντρώνεστε στο να αναλύσετε τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Οι υποχρεώσεις σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σας απασχολούν, όμως έχετε την δύναμη να τα καταφέρετε. Προσοχή σε δάνεια και κληρονομικά θέματα μόνο και μόνο για να ανταγωνιστείτε ή για να κάνετε μία επένδυση με γνώμονα τις ανασφάλειές σας ή τον φόβο. Αν δεν υπερβάλετε θα περάσετε όμορφα την ημέρα του Πάσχα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ουδέτερη, όμως θα είναι ευχάριστη, δεν φαίνεται να κάνετε σημαντικά πράγματα, αλλά θα έχετε την καλή διάθεση και την κοινωνικότητα που χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα. Πάντα θα πρέπει να προσέχετε τις ξαφνικές ανατροπές σε ότι αφορά επενδύσεις και δάνεια.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ακόμα και αν δεν πάτε πουθενά αυτές τις Άγιες μέρες θα περάσετε ευχάριστα με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας π.χ. σύντροφο ή συνεργάτες. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα έχουν ευχάριστη κατάληξη για τα θέματα που σας απασχολούν. Πιθανόν να γνωρίσετε και καινούργιους ανθρώπους που θα σας εκφράσουν την συμπάθια τους ή το ερωτικό ενδιαφέρον τους. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο/Η σύντροφος ή οι συνεργάτες θα είναι στο επίκεντρο της προσοχή σας την Μεγάλη Εβδομάδα. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελλών της οικογένειας μπορεί να σας κάνουν να υπερβάλετε. Όλη αυτή την περίοδο κρατήστε χαμηλούς τόνους έτσι ώστε να μην φτάσετε στα άκρα, η όποια αντιπαράθεση είναι κάτι που μπορεί να σας απασχολήσει καιρό ή μόνιμα .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός συνεχίζει να αναστατώνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συζητήσεις και μετακινήσεις στον εργασιακό χώρο ή για διευθέτηση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητα. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ουδέτερη με την δυνατότητα να ξεκουραστείτε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Χρειάζεται να «καταναλώσετε» πολύ ενέργεια και να διεξάγετε πολλές συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Βέβαια δεν θα αφήσετε ανέπαφο και τον τομέα των οικονομικών και της καθημερινότητας που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Ότι έχει σχέση με δάνεια, κληρονομιές κτλ. μετά από ένα σωστό διάλογο μπορούν να διευθετηθούν. Εάν καταφέρετε να μειώσετε την ένταση θα έχετε μία ευχάριστη αλλά με πολλές ασχολίες Μεγάλη Εβδομάδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αποφύγετε τις μετακινήσεις και τις περιττές συζητήσεις, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ουσιαστικές μεταβολές στο περιβάλλον σας. Πληροφορίες μπορεί να έχουν σημαντικό χαρακτήρα για την περεταίρω καθημερινότητα σας. Η ασχολία με ουσιαστική εκπαίδευση ή δική σας προσωπική μελέτη σε πιο βαθιές έννοιες θα σας βοηθήσουν ώστε η καθημερινότητα να μην είναι τόσο δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σας βοηθά να μην χάνετε την δημιουργική σας διάθεση. Στην αρχή μάλιστα της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχετε πολλές επικοινωνίες, όμως καλό θα είναι να αποφεύγετε τις μετακινήσεις. Μπορείτε χωρίς μεγάλη προσπάθεια να περάσετε όμορφα αυτό το διάστημα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι θετική για εσάς. Δεν χάνετε την ευκαιρία να μιλάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας που γίνονται αποδεκτές από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Έχετε την εύνοια σε συναισθηματικό επίπεδο λόγω του ότι εξομολογείστε τα συναισθήματα σας. Ευχάριστο και επικοινωνιακό το Πάσχα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκ βαθέων αλλαγές στην αίσθηση που έχετε για τα υλικά αγαθά σε βάθος χρόνου. Θα μάθετε να μην υποτιμάτε την αξία τους σε συνδυασμό πάντα με τις ηθικές αξίες. Αυτή τη μεγάλη αλήθεια θα καταλάβετε αυτό το διάστημα. Δίνετε μεγάλη έμφαση σε ότι είναι πηγή ευχαρίστησης για εσάς. Με προσοχή όμως γιατί αν υπερβάλετε θα έχετε οικονομικές απώλειες. Οικονομικοί παράγοντες μπορεί να σας φέρουν σε μία πρωτόγνωρη και διαρκή μετατροπή των σχέσεων σας με τα παιδιά ή τον/την ερωτικό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Μεγάλη εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με καθημερινά απλά πράγματα που όμως έχετε αφήσει πίσω. Στην αρχή δίνετε μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά θέματα. Όμως η επικοινωνία με τα πρόσωπα της οικογένειας θα είναι σημαντική για εσάς. Μπορεί να συζητήσετε για ακίνητα ή να έχετε νέα και επισκέψεις από τους οικείους σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα είναι στο κλίμα του Πάσχα. Συζητήσεις για τα οικονομικά και καθημερινές ασχολίες με το σπίτι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Αν και μπορεί να είναι τεταμένες οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν το σπίτι, θα βρείτε λύσεις και οι μέρες θα κυλήσουν όμορφα σε οικογενειακό περιβάλλον.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πολλή από την ενέργεια που έχετε την «καταναλώνετε» σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι η τάση που έχετε να μεταμορφώσετε τους οικείους σας στα δικά σας πρότυπα. Στα μέσα της Μ. Εβδομάδας μην υπερβάλετε και προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να επιβάλλεστε στους άλλους ακόμα και αν είστε σίγουροι για τις αλλαγές που θεωρείτε  ότι πρέπει να γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι εύκολο για σας να μην είστε απομονωμένοι, έχετε τρόπους και λόγους να είστε κοινωνικοί. Ασχοληθείτε διαδικτυακά με επιμορφωτικά προγράμματα. Μπορείτε μέχρι το τέλος της Μ. Εβδομάδας να είστε πιο ήρεμοι και αυτό σας δίνει την δύναμη και την αισιοδοξία να περάσετε όμορφα. Ο Κρόνος όμως σας υπενθυμίζει να μην ξεφεύγετε από τους «κανόνες».

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κρατήστε την αισιοδοξία σας και αφήστε αυτή την Μ. Εβδομάδα τον ανταγωνισμό πίσω. Είστε δυναμικοί και κοινωνικοί αυτό το διάστημα, καταφέρνετε να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας και να δημιουργήσετε ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες. Συναισθηματική και ερωτική επικοινωνία. Εύνοια σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Την Μ. Εβδομάδα στόχος είναι να καταπραΰνετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Έχετε επικεντρωθεί σε συγγενικά πρόσωπα ή σε φίλους και γείτονες. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς επιβαρύνουν  την ήδη άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεστε. Από την άλλη εσείς δεν μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί απλά και καθημερινά πράγματα. Ευνοείται η βαθιά γνώση και η πνευματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ακόμα και αν σας απασχολούν οικονομικά θέματα δεν μπορείτε συνέχεια να μιλάτε για αυτά. Βρείτε χρόνο και ασχοληθείτε στην αρχή της Μ. Εβδομάδας με τον καλλωπισμό του σπιτιού και απολαύστε την ωραία ατμόσφαιρα με τους οικείους σας. Επίσης προσέχετε τον κρυφό ανταγωνισμό μέχρι τις 14/4 για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Ο Ουρανός αλλάζει πολλά σε ότι αφορά το κοντινό σας περιβάλλον ή αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Την Μ. Εβδομάδα θα την περάσετε με τους οικείους σας (όπως οι περισσότεροι άλλωστε). Θα ασχοληθείτε με το σπίτι, θα το διακοσμήσετε με πολύ αγάπη και η ατμόσφαιρα θα είναι όμορφη. Ευνοούνται οι συζητήσεις με την οικογένεια. Οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα δεν θα λείψουν, όπως επίσης και κάποιες κρυφές συμφωνίες που όμως θα έχουν και κάποιες εντάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν και δεν είναι εύκολο μέσα στην Μ. Εβδομάδα να κάνετε ξεκαθαρίσματα όμως ίσως είναι αναγκαίο. Ο κοινός σκοπός που είχατε με μια παρέα, ένα σύλλογο ή μια ομάδα δεν σας καλύπτει πια ή στην διάρκεια του χρόνου βγάζει μια άλλη «μορφή» και μεταλλάσσεται ριζικά. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικές διαφορές που σας απομακρύνουν περισσότερο. Το μυστικό είναι να μην υπερβάλετε για να μπορείτε να κρίνετε σωστά, απαλλασσόμενοι από το   πρίσμα του φόβου ή του αυταρχισμού που δεν οδηγούν πουθενά.              

Σχετικά