ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  20-26/4/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πρέπει να αποδείξουμε κι αυτή την εβδομάδα την υπομονή μας, έχουμε την πνευματική δύναμη και τη λογική έτσι ώστε να μην πληγώνουμε με τα λόγια μας και πολύ περισσότερο με τις πράξεις μας. Έχουμε τη δύναμη και το σθένος να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε τόσο επικεντρωμένοι σε οικονομικά θέματα που περιορίζετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Ίσως θεωρείτε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην συναναστροφή σας με άτομα που έχετε κοινή δράση. Στο τέλος της εβδομάδας κάνετε αντισυμβατικές ενέργειες για την απόκτηση εσόδων ή κάνετε ριζικές μεταβολές που μπορεί να σας διαταράξουν  τις ηθικές αρχές που έχετε. Η νέα Σελήνη επηρεάζει όλο αυτό το κομμάτι που προ είπαμε και θα αφορά τον οικονομικό τομέα και τα θέματα ηθικών αξιών.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα είναι θετική ως προς την δράση σας σε κοινούς και στόχους. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και αρμονικό. Ευχάριστες ειδήσεις και συναναστροφές με συγγενικά πρόσωπα. Το φλερτ δεν θα λείψει όσο και αν φαίνεται δύσκολο (το δια ζώσης) αυτή την εποχή, όμως θα έχετε γραπτή ή προφορική επικοινωνία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα. Προσοχή σε υπερβολές και αναθεωρήσεις σε σκοπούς και στόχους. Άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία μπορεί να επέμβουν στα λεγόμενα σας και την δύναμη της πειθούς, μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνείτε.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά) και ενώ πρέπει να λάμπετε από ενέργεια, ο Κρόνος σας περιορίζει γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Τα «πρέπει» είναι περισσότερα από τα «θέλω» σας. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε επαναστατικές τάσεις. Η νέα Σελήνη στις 23/4 γίνεται στο δεκαήμερο σας και αυτό σας δημιουργεί την αίσθηση ότι έστω και εσωτερικά θέλετε να κάνετε συναισθηματικά ένα νέο ξεκίνημα, είστε όμως επηρεασμένοι από τον Ουρανό, άρα μπορεί να έχετε επαναστατικές τάσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετά το Πάσχα έχετε να αγωνιστείτε για την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και ανταγωνισμοί. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και φτιάχνουν. Παίρνετε ηθική ικανοποίηση και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ανασυνταχθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μυστικές συζητήσεις και κουτσομπολιά που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις θα σας ενοχλήσουν. Μην ακούτε καταστροφολογίες αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει, γιατί πολλές φιλοσοφίες και μεταρρυθμίσεις δεν ξέρετε ακόμα πως θα σας επηρεάσουν. Ψυχολογικά μπορεί να αισθανθείτε αδύναμοι από συζητήσεις που θα σας γεμίσουν φοβίες ή ανασφάλεια. Ίσως πολλά που θα ακούσετε να σας αναστατώσουν υπέρμετρα, για αυτό μην υιοθετήστε φιλοσοφίες και ιδέες που δεν σας ταιριάζουν ή ακόμα που μπορεί και να μην ευσταθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Παρά του ότι κάνετε σχέδια που δεν κοινοποιείτε, δύσκολα θα κατασταλάξετε σε μια απόφαση, ίσως απογοητεύεστε γιατί δεν μπορείτε ακόμα να κατοχυρώσετε την επιτυχία. Αυτό που πρέπει να «πολεμήσετε» είναι η εσωτερική αναστάτωση. Με τη νέα Σελήνη κλείνεστε πιο πολύ στον εαυτό σας, έχετε ανάγκη από μια ενδοσκόπηση, σίγουρα αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θετική εβδομάδα με την δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας, να αισθανθείτε πιο όμορφοι. Αυτό θα έχει ως αντίκτυπο οι άλλοι, να σας βλέπουν πιο συμπαθείς και αισιόδοξους. Θα υπάρξουν άνθρωποι από την παρέα σας που θα ενδιαφερθούν για εσάς σε συναισθηματικό (ερωτικό) επίπεδο. Γίνεστε πιο δραστήριοι και θέλετε να «εξερευνήσετε» καινούργια πράγματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αποφύγετε τις συμφωνίες και τις συζητήσεις για οικονομικά θέματα και επενδύσεις αυτό το διάστημα. Αν συμμετέχετε σε εταιρίες ή έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα με άλλους ή με τον/την σύντροφο, φροντίστε να μην υπερβάλετε στα λεγόμενα σας. Είστε πολύ επικοινωνιακοί αλλά μην περνάτε τα όρια και μην πείτε ή θίξετε θέματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας θα σας φαίνονται όλα δύσκολα λόγω του ότι έχετε πολλές χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή σε κοινές δράσεις. Όμως αποφασίζετε λίγο αργότερα ότι όχι απλά θα συμμετέχετε στα κοινά, αλλά θα έχετε και ριζοσπαστικές τάσεις. Μπορεί  να υπάρξουν  αλλαγές σε φιλικές παρέες ή ομάδες κτλ. Η νέα Σελήνη σας κάνει να βλέπετε με διαφορετικό τρόπο τον κοινωνικό σας περίγυρο.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν και είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, για εσάς δεν θα λείψουν οι εντάσεις σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους και ειδικά με δάνεια, κληρονομιές κτλ. Η ερωτική σας ζωή λειτουργεί παρασκηνιακά ή εσείς είστε απογοητευμένοι και θέλετε λίγο να αποστασιοποιηθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ  ‘Ίσως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε συζητήσεις με τον/την σύντροφο που αφορούν την καριέρα ή τους στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας. Σίγουρα θα υπερβάλετε και θα πάρει δύσκολη τροπή μια επικοινωνία με το ταίρι σας. Αποφύγετε να μιλήσετε με συνεργάτες ή συνεταίρους την δεδομένη στιγμή για επαγγελματικά θέματα. Νομίζω ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο θετικός και εποικοδομητικός για αυτό κάντε λίγη υπομονή.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Νιώθετε πίεση από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, έχετε τόσα σχέδια στο μυαλό σας και ίσως να αισθάνεστε λίγο εγκλωβισμένοι. Στο τέλος της εβδομάδας κάνετε μια ξαφνική αλλαγή σε σκοπούς και στόχους, ίσως έχετε επαναστατικές τάσεις. Η καριέρα και η κοινωνική θέση σας απασχολούν. Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που λειτουργείτε και κινήστε πιο πολύ επαγγελματικά, όλο αυτό το επιτείνει και η νέα Σελήνη στις 23/4. Κρατήστε τις ισορροπίες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η κοινωνική σας ζωή και η παρέα είναι για σας πηγή χαράς, ίσως μέσα από τις ομάδες που κινήστε να υπάρχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον. Στην πιο κλειστή όμως συντροφική ζωή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις. Αυτή η πίεση και ο ανταγωνισμός μπορεί να έχει σχέση και με συνεταίρους και συνεργάτες. Προσοχή σε νομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πραγματικότητα μετά από μια μικρή ανάπαυλα είναι πάλι εδώ, δηλαδή η καριέρα σας και ο χώρος εργασίας είναι για εσάς το μεγάλο στοίχημα. Στο τέλος της εβδομάδας οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο, αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες επαγγελματικές, είτε σαν εργοδότες είτε σαν εργαζόμενοι. Προσοχή στις υπερβολές γιατί οι συζητήσεις μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να ειπωθούν λόγια που θα φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από το ποθούμενο. Αν κρατήσετε τις ισορροπίες δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σταματήσατε πια να βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος, απλά στην αρχή της εβδομάδας σας πιέζει η καθημερινότητα ή ένα θέμα υγείας γι αυτό μένετε λίγο πίσω. Όμως λίγο αργότερα γίνεστε διεκδικητικοί και επαναστάτες, υπερασπίζετε τις απόψεις σας και την καινούργια φιλοσοφία ζωής που έχετε υιοθετήσει. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς και αφορά τις νέες ιδέες που έχετε και την αισιοδοξία να δείτε και να ζήσετε καινούργια πράγματα, άσχετα με τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η καθημερινότητα μπορεί να σας κουράσει, ειδικά αν είστε εργαζόμενοι θα υπάρχει ένταση. Όμως θα έχετε εύνοια από τους ανωτέρους ή τον εργοδότη σας. Κοινωνικά είστε συμπαθείς και εύκολα μπορείτε να πετύχετε την άνοδο σας. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Με το να παίρνετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα που είστε λίγο πιεσμένοι δεν βοηθάτε να αναπτυχθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην υπερβάλετε σε οικονομικά θέματα, αλλά πολύ περισσότερο σε συναισθηματικά ή σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Λεκτικά ατοπήματα μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας. Κάντε λίγο υπομονή ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος για τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα δημιουργικά σας σχέδια χρειάζονται μεγαλύτερη οργάνωση. Οι συνθήκες δεν βοηθούν αυτή την εβδομάδα να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια σας σε οικονομικά θέματα. Όμως εσείς λειτουργείτε  πολύ εκκεντρικά, νευρικά και θέλετε να κάνετε ριζικές μεταβολές. Ίσως λίγο «προχωρημένες»  επενδύσεις ή σε ότι έχει σχέση με οικονομικά τρίτων.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, μπορείτε να λειτουργήσετε άνετα με αισιοδοξία. Θα θέλατε βέβαια μια πιο μεγάλη ελευθερία κινήσεων  ώστε να βγείτε και να ζήσετε πιο έντονα με το ταίρι σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μπορεί να αισθανθείτε αδύναμοι σωματικά. Η καθημερινότητα σας κουράζει. Προσοχή σε ότι αφορά τις εργασιακές σχέσεις γιατί εκεί ίσως να μην μπορείτε να δείτε καθαρά κάποια πράγματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Συζητήσεις για συγκατοικήσεις και συνεργασίες δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην εγείρετε ρίξεις με τον τρόπο που μιλάτε. Όμως μπορεί και από πρόσωπα της οικογένειας να ακούσετε λόγια που θα ταράξουν την αρμονία που τόσο αναζητάτε. Αποστασιοποιηθείτε από έκρυθμες καταστάσεις με οικεία άτομα γιατί μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον/την σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα αισθανθείτε πίεση από την οικογένεια ή τον/την σύντροφο. Η εκκεντρικότητα και η τάση ανεξαρτησίας που εκφράζει το ταίρι σας, σας προβληματίζει. Επίσης και εσείς μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας με τρόπο όμως λίγο αψυχολόγητο. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να δείτε με διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις σας, είτε είναι συντροφικές, είτε αφορούν μια συνεργασία.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δεν έχετε ιδιαίτερες επιδράσεις από το πλανητικό σκηνικό. Όμως ο Άρης στον τομέα της οικογένειας δεν σταματά να δίνει αιτίες και αφορμές για διαμάχες. Ίσως έχετε κουραστεί και από τις έντονες δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού. Προσοχή στα μικροατυχήματα στο σπίτι. Από την άλλη σε ότι έχει σχέση με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όπως τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές κτλ θα έχετε θετικές εκβάσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέματα υγείας ή επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να αποφύγετε να συζητήσετε με συγγενικά πρόσωπα. Οι επικοινωνία θα διέπεται από αλαζονεία και υπερβολές. Αν δεν θέλετε να πάρει έκταση η συζήτηση δεν θα πρέπει να ειπωθούν λόγια που μπορεί να πληγώσουν αμφότερους. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε άνετα αυτό το διάστημα επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Η καθημερινότητα σας κουράζει. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στο χώρο εργασίας ή εσείς να κάνετε την επανάστασή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η νευρικότητα που μπορεί να έχετε αυτές τις μέρες. Η υπομονή είναι η λύση για να περάσετε πιο όμορφα την εβδομάδα σας. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία και στην υγεία σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, πιο εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει. Σίγουρα θα έχετε έντονη επικοινωνία και θα ασχοληθείτε με τεχνικά θέματα που ίσως σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποδοτικοί. Οι διαμάχες με το περιβάλλον σας δεν θα λείψουν όμως μπορείτε να το χειριστείτε. Προσοχή στις μετακινήσεις. Η αγάπη που έχετε από τον/την σύντροφο σας αυτό το διάστημα σας βοηθά να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Επίσης έχετε εύνοια από τους συνεργάτες ή τους συνεταίρους.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σας ευχαριστεί να μιλάτε για τα δημιουργικά σας σχέδια ή να συζητάτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο. Όμως στο τέλος της εβδομάδας όλα αυτά μυρίζουν «μπαρούτι», με την έννοια ότι μπορεί να ειπωθούν λόγια που μπορεί να πληγώσουν και ιδιαίτερα αν ανακατέψετε μέσα και οικονομικά ή ηθικά θέματα. Αποφύγετε να κάνετε έξοδα που θα σας βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου αισθάνεστε πιο έντονα την οικονομική πίεση. Αυτό ίσως δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αυτό ισχύει και για ηθικά θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας κάνετε την επανάστασή σας και κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί ξαφνιάζοντας τους άλλους αλλά ακόμα και τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισιόδοξοι και να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να ασχοληθείτε με τρέχοντα ή πρακτικά θέματα που έχετε αφήσει πίσω. Αν εργάζεστε θα έχετε την εύνοια των συναδέρφων σας και έτσι το περιβάλλον στο χώρο εργασίας θα είναι ευχάριστο. Η εξοικονόμηση εσόδων και τα πολλά έξοδα από την άλλη θα σας κρατούν σε εγρήγορση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε μπει στην διαδικασία της μετάλλαξης. Ριζικές αναθεωρήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα τις αλλαγές στην φιλοσοφία απέναντι στην ζωή, αυτό όμως έχει σαν αντίκτυπο ακόμα και την σχέση σας με την οικογένεια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην υπερβάλετε με λόγια που μπορεί να πικράνουν τους άλλους. Νομίζετε ότι είναι εύκολο για τους άλλους να μπουν «στα παπούτσια σας» και να σας καταλάβουν; Δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στους αγαπημένους σας. Προσοχή σε οικογενειακές διενέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς πιο πολύ που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, έχετε χάσει τον αυθορμητισμό σας. Το επίκεντρο είναι η οικογένειά σας, αλλά νομίζετε ότι περιορίζεστε σαν προσωπικότητα. Στο τέλος της εβδομάδας τα οικεία πρόσωπα κάνουν μια «μικρή» επανάσταση και αυτό σας ξαφνιάζει. Από την άλλη εσείς μπορεί να θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε κάτι που δεν είναι παράξενο για το χαρακτήρα σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θετική εβδομάδα για εσάς, με έντονο βέβαια αγωνιστικό χαρακτήρα από μέρους σας. Έχετε περίσσιο θάρρος και είστε ανυπόμονοι. Όμως είναι και έντονα ερωτική και δημιουργική αυτή η περίοδος, οπότε επωφεληθείτε από την εύνοια της Αφροδίτης που σας κάνει και γοητευτικούς και επιθυμητούς στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλλιτεχνική δράση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μπαίνετε στην διαδικασία να μεγαλοποιείτε για άλλη μια φορά τις εμμονές σας. Το περιβάλλον δεν μένει αμέτοχο, πιθανό να κεντρίζει ακόμα περισσότερο τις φοβίες σας και με τα λόγια του. Φύγετε μακριά από οποιαδήποτε τέτοια συναναστροφή. Επίσης και εσείς καλό θα είναι να μην μεταδίδετε τις κρυφές σας ανησυχίες στους συγγενείς και γενικά στον κοντινό περίγυρο. Διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία και αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν και τότε θα καταλάβετε ότι όλα είναι στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αισθάνεστε λίγο απομονωμένοι δεν βοηθά και το περιβάλλον, όσο και αν προσπαθήσατε να το προσεγγίσετε. Ίσως να φταίει ότι ψυχολογικά δεν είστε τόσο καλά, για αυτό δεν μπορείτε να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον. Στο τέλος της εβδομάδας ρίχνετε όλο το βάρος στα συγγενικά σας πρόσωπα, ο εκνευρισμός δεν θα λείψει, γιατί τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας λειτουργούν αψυχολόγητα. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα νεύρα. Έχετε διεξόδους, αρκεί να δείτε με καθαρή «ματιά» τα γεγονότα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, αρκεί να ελέγξτε και να διακρίνετε τον κρυφό ανταγωνισμό χωρίς όμως να σας δημιουργηθεί πανικός. Γίνετε θεατές και παρακολουθείστε από μακριά το παρασκήνιο. Ίσως τελικά όλα να προέρχονται από την δική σας ανασφάλεια και εσωτερική ένταση, οπότε δεν έχετε παρά να ηρεμήσετε. Η οικογένεια βρίσκετε στο πλευρό σας, απολαύστε το την θαλπωρή και το φιλικό περιβάλλον του σπιτιού.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.  Κάντε συμφωνίες και συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Όμως πρέπει να προσέξετε ειδικά αν πρόκειται για οικονομικά που εμπλέκονται εταιρίες, σύλλογοι, σύνδεσμοι, κόμματα κτλ. γιατί μπορεί να μην είναι καθόλου συμφέρουσες οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με τις ομάδες που συμμετέχετε. Ο επόμενος μήνας θα είναι σαφώς καλύτερος για τέτοιου είδους συζητήσεις.                 

Σχετικά