Ανοίγουν από σήμερα όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Τανάγρας

Ο Δήμος Τανάγρας, μετά και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και τη δυνατότητα που δίνεται στους δήμους να άρουν τα μέτρα που είχαν επιβληθεί για τη μη διάδοση του κορωνοϊού, αποφάσισε από σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, το άνοιγμα όλων των παιδικών χαρών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητές του.

Ο Δήμος Τανάγρας ενημερώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των παιδικών χαρών για την ασφαλή επαναλειτουργία τους, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής.

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών καλούνται γονείς και παιδιά να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν καθώς και να διατηρούν τους εν λόγω χώρους καθαρούς”.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «Έχουμε ήδη πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είμαστε εντελώς έτοιμοι να ανοίξουμε από σήμερα κιόλας όλες τις παιδικές χαρές του δήμου μας για να μπορούν να απολαμβάνουν οι μικροί μας φίλοι και πάλι το παιχνίδι τους. Συνιστάμε ωστόσο στους γονείς και συνοδούς των παιδιών να είναι υπεύθυνοι, να προσέχουν τις παιδικές χαρές και να τις διατηρούν καθαρές καθώς και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα ατομικής προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας των μικρών δημοτών μας, αλλά και των ιδίων».

Σχετικά