ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  8-14/6/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Το στοίχημα αυτής της εβδομάδας είναι να παραμείνουμε ρεαλιστές. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από καταχρήσεις και φανατισμούς, για να χρησιμοποιήσουμε βία. Η ψυχική μας ισορροπία και η σωματική μας υγεία είναι τα αγαθά που πρέπει να διαφυλάξουμε. Η πνευματικότητα θα μας χαρίσει την ισορροπία. Καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εύκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Αισθάνεστε άνετα με το περιβάλλον σας. Μπορεί να επιστρέψετε σε χώρους εκπαίδευσης  ή μπορεί να επισκεφτείτε συγγενείς και φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου περιορίζεστε από υποχρεώσεις που έχετε σε κοινές δράσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, θα έχετε έντονα την αίσθηση ότι διαψεύδονται πολλές υποσχέσεις που σας έχουν δώσει. Αυτό γενικά που αντιμετωπίζετε όλοι σχεδόν είναι η άσχημη ψυχολογία. Προσοχή στην εσωτερική ένταση που έχει σας συνέπεια την σωματική και ψυχική εξασθένηση. Προστατευτείτε από κρυφούς αντιπάλους στο τέλος της εβδομάδας. Συζητήσεις εξακολουθούν να γίνονται στα πλαίσια της οικογένειας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, προσοχή στις εξαπατήσεις από λάθος πληροφορίες. Συνεχίζετε να αισθάνεστε ψυχική αποδιοργάνωση. Ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας και της επιμόρφωσης είναι θετικός μετά τις 12/6 για μικρές μετακινήσεις ,συνεννοήσεις καθώς και ότι γραπτό ή προφορικό λόγο. Επικοινωνία με συγγενείς και ανθρώπους από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, δεχθείτε και προσαρμοστείτε με οτιδήποτε καινούργιο για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά βελτιώνονται ίσως από χρήματα που προέρχονται από παλαιές σας ενέργειες και τώρα αποδίδουν. Καθυστερήσεις όμως σε αυτό τον τομέα θα υπάρχουν μέχρι τέλος του μήνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σας βοηθά σε ότι αφορά την εκπαίδευση και την επικοινωνία, μικρές μετακινήσεις και επικοινωνία είναι στο πρόγραμμα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας σε ότι έχει σχέση με τις ομάδες που συμμετέχετε. Γενικά για όλους είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών, οπότε ασχολείστε με υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με την απόκτηση υλικών αγαθών. Μόνο αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να προσέχουν ότι έχει σχέση με τους ομοϊδεάτες τους. Πιθανόν να απογοητευθούν από μια παρασκηνιακή δράση που έρχεται σε αντίθεση με τα δικά τους οικονομικά και όχι μόνο συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας αν και ανάδρομη δεν είναι αρνητική, όμως συναισθηματικά σας πηγαίνει πίσω σε παλιές αγάπες. Δύσκολο να κατασταλάξετε στο τι θα θέλατε πραγματικά, για αυτό περάστε καλά και αφήστε «εις αύριο τα σπουδαία». Αγορές και καλλωπισμός στις άμεσες προτεραιότητες σας, όμως είστε τόσο αναποφάσιστοι…

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είναι μια εβδομάδα που, κατά πάσα πιθανότητα, οι συναλλαγές σας θα είναι τα κύριο μέλημά σας. Ότι έχει σχέση με εμπόριο, υπαλλήλους ή γενικά οικονομικά θέματα προϋποθέτουν επικοινωνία και μετακινήσεις.  Κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρετε επαγγελματικά, θέλετε να φτάσετε τους στόχους σας αλλά η δράση σας «σκοντάφτει» σε ανεδαφικούς χειρισμούς. Προσοχή σε συγκαλυμμένη επιθετικότητα από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας και διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά!). Λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εσείς που έχετε γεννηθεί όμως στις αρχές του δεκαημέρου ίσως περιμένετε πολλά από άτομα κύρους και εξουσίας π.χ. προϊσταμένους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, που διαψεύδουν τις προσδοκίες σας. Προσοχή και στις δικές σας ενέργειες που ίσως είναι ανεδαφικές και δεν σας βοηθούν να φτάσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σκέψεις και αναμνήσεις μπορεί να σας κατακλύζουν για αγαπημένα πρόσωπα από παλιά. Έχετε την δυνατότητα πολλοί από εσάς να χειριστείτε πιο άνετα την καθημερινότητα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα αρκεί να ζείτε το εδώ και τώρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου ίσως να έχετε εκπλήξεις από ανθρώπους που ανήκετε στην ίδια ομάδα και έχετε ένα κοινό σκοπό.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και διαλεκτικούς. Μπαίνετε σε μία περίοδο μεγάλης κινητικότητας, είστε πολύ κοινωνικοί και ασχολείστε με γραφειοκρατικά θέματα ή κάνετε μικρές μετακινήσεις. Προσοχή στις 13/6 σε ιδεοληψίες, μπορεί εύκολα να χάσετε τον έλεγχο από λάθος ενέργειες σε ότι αφορά στόχους ή φιλοσοφίες. Ο φανατισμός δεν είναι καλός σύμβουλος.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε απέναντί σας σημαντικούς ανθρώπους να αντιμετωπίσετε που σας αλλάζουν το «τοπίο» τις διαπροσωπικές σχέσεις. Όμως αυτή την εβδομάδα έχετε μια εσωστρέφεια που οφείλετε σε σχέδια που κάνετε υπό μυστικότητα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με διαφορετικές νοοτροπίες και φιλοσοφίες ζωής, που σας κάνουν να σκεφτείτε αν έχετε κάνει λάθη ή παραλήψεις στον τρόπο που χειριστήκατε μια κατάσταση.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα. Όμως μπορεί να έχετε και συναισθηματική αναστάτωση. Οι παρέες, σας δίνουν μια ευχάριστη νότα. Επανέρχονται σκέψεις για ταξίδια ή επαναπροσδιορίζετε τη στάση σας σε μια ομάδα για κοινή δράση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου στις 23-24/7 ίσως αισθάνονται  πίεση από το/τη σύντροφο ή τους συνεργάτες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μυστικές συνομιλίες ή λόγια που λέγονται χωρίς εσάς για εσάς, είναι πιθανά αυτό το διάστημα. Προσοχή σε κάθε ενέργεια που κάνετε για επενδύσεις. Εντάσεις για χρηματοοικονομικά και κληρονομικά θέματα. Μην αφήνετε περιθώριο σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε να χειριστούν τα οικονομικά σας, υπάρχει και η περίπτωση να εξαπατηθείτε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλο σας το ενδιαφέρον βρίσκεται σε μία κοινή δράση. Αν και σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου 13-14/8 δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στις 11/6, γιατί υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε ή να κάνετε λάθος ενέργειες σε χρηματοοικονομικά θέματα ή επενδύσεις που αφορούν μια κοινή προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη χωρίς να αποκλείεται να έχετε και θετική έκβαση στα επαγγελματικά και τους στόχους σας. Εάν περιμένατε κάτι που προέρχεται από παλιές ενέργειες σας, ίσως τώρα έχετε αποτελέσματα. Μπορεί να επανέρθουν προτάσεις που έχουν σχέση με την καριέρα ή άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία δείχνουν συμπάθειά  προς το άτομό σας. Τελικά αποτελέσματα θα έχετε αργότερα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και μετακινήσεις σε πλαίσια κοινής δράσεις για τους περισσότερους από εσάς. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εντάσεις με το/τη σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οι ενέργειες από μέρους τους μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρες και, στην χειρότερη περίπτωση, ίσως κρύβουν δόλο. Επίσης μπορεί να υπάρχει και αντιδικία ή δικαστική πλάνη, αν έχετε κάποιο τέτοιο θέμα που σας απασχολεί, αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία του/της συντρόφου στις 13/6.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Αυτοί που πρέπει να είναι προσεκτικοί είναι οι γεννημένοι στην αρχή του δεκαημέρου 13-14/9 που μπορεί να έχουν διαψεύσεις ή απογοητεύσεις από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή άτομα κύρους. Έχετε επικεντρωθεί στην καριέρα και τους στόχους σας, όμως αποφύγετε κάθε είδους συνεταιρισμό ή να είστε προσεκτικοί στις συμφωνίες και μην αναμίξετε τον/την σύντροφο στα επαγγελματικά σας σχέδια αυτή την περίοδο, θα ήταν λάθος.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπαίνει στο δεκαήμερό σας και σας προκαλεί ευχάριστη διάθεση, θέλετε να ταξιδέψετε και να γυρίσετε στις ωραίες στιγμές που ζήσατε. Αν σπουδάζετε επιστρέφετε στις σχολές σας. Γενικά θα  κάνετε πράγματα που σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Αγαπημένα άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετική νοοτροπία ,επιστρέφουν. Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με προσωπικά θέματα που αφορούν την οικογένεια.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των στόχων και της καριέρας, οπότε κάνετε συζητήσεις και μετακινήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα π.χ. το εμπόριο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ψυχική και σωματική σας υγεία. Προσοχή στα φάρμακα και γενικά στο υγρό στοιχείο. Φροντίστε τον εαυτό σας, ίσως έχετε μεγάλη ένταση στην καθημερινότητα ή την εργασία σας και έχετε κουραστεί με αποτέλεσμα να αισθάνεστε εξασθενημένοι. Επίσης στο χώρο δουλειάς μπορεί να γίνονται πράξεις που σας ζημιώνουν.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θέλετε να βγείτε έξω, να εξερευνήσετε, να ζήσετε πιο αυθόρμητα. Ίσως γνωρίσετε και καινούργιους ανθρώπους ή αποκτήσετε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Αυτοί όμως που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να είναι προσεκτικοί με ταξίδια στο εξωτερικό ή σε διαφορετικές νοοτροπίες και φιλοσοφίες από τις δικές σας. Η καθημερινότητα θα διαψεύσει τις προσδοκίες σας. Προσοχή γιατί μπορεί να σας παραπλανήσουν στο χώρο εργασίας. Επίσης μην διακινδυνεύετε την υγεία σας μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε πιο εύκολα να χειριστείτε τα θέματα που σας απασχολούν. Στην αρχή θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν το περιβάλλον και τους συγγενείς σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας φέρνει καθυστερήσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα ή σε επενδύσεις. Όμως αν σας χρωστούν χρήματα, πολύ πιθανόν να σας τα  επιστρέψουν. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε πάθος για ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αν είστε σπουδαστές ασχολείστε με την μελέτη. Κάνετε μικρές διαδρομές και ευχάριστες συζητήσεις. Επίσης μπορεί να σας απασχολούν νομικές υποθέσεις. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον τομέα των ερωτικών και των παιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν δυσκολίες,  εντάσεις αλλά και απογοητεύσεις. Βρείτε τρόπους να ελέγξετε τις εμμονές σας, μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί και μην φεύγετε από την πραγματικότητα. Έντονα καλλιτεχνική διάθεση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σε γενικές γραμμές, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα είναι μια εβδομάδα πάθους και ψευδαισθήσεων. Είστε εστιασμένοι σε χρηματοοικονομικά θέματα, όμως εκεί που εμβαθύνετε πιο πολύ είναι ο ψυχισμός σας. Αποφύγετε τις εμμονές, είναι δύσκολο αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσετε γιατί λειτουργείτε τόσο επιθετικά σε θέματα παιδιών ή ερωτικά. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν αξίζει τον κόπο να προσκολληθείτε σε καταστάσεις και ανθρώπους. Η σύγχυση δεν βοηθά ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη, αν και ανάδρομη, σας ευνοεί σε συνεργασίες και συντρόφους. Ίσως επανέλθουν παλιές συνεργασίες με οικονομικό όφελος. Η αρμονία θα επανέλθει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μετά από μια αναδρομή στο παρελθόν. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου μπορεί να αισθάνεστε ακόμα  πίεση από το περιβάλλον σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου οι αλλαγές συνεχίζονται σε εργασιακά θέματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις έχουν σαν σκοπό να διευθετήσετε χρηματοοικονομικά θέματα. Χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα, με εξαίρεση τους γεννημένους στο τέλος του δεκαημέρου που θα έχουν αψυχολόγητες επιθετικές τάσεις από οικεία πρόσωπα. Προσοχή σε προβλήματα που έχουν σχέση με νερό στο χώρο του σπιτιού.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα σε γενικές γραμμές είναι ουδέτερη, συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Αλλά για τους γεννημένους στις αρχές του δεκαήμερου που έχουν δώσει πολύ ενέργεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες τους, θα απογοητευτούν από την αντιμετώπιση προσώπων της οικογένειά τους. Ότι αφορά ακίνητα πρέπει να είστε προσεκτικοί  γιατί μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε απαλλαγεί από τις μεγάλες εντάσεις και έχετε αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας κατά πολύ. Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Η Αφροδίτη ανάδρομη μπαίνει στον τομέα που έχει σχέση με πρακτικά θέματα και θέματα εργασίας ή υγείας , ίσως σας απονεμηθούν τα εύσημα από κάποια εργασία που είχατε κάνει παλαιότερα και πιθανόν να έχετε και οικονομικό όφελος. Για κάτι καινούργιο σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για τους περισσότερους από εσάς θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Ο Ερμής βοηθά στην επικοινωνία και στις συμφωνίες, όπως και στις μετακινήσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Χωρίς να αποκλείσουμε ότι πολλά από αυτά που λέγονται δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου επηρεάζονται άμεσα από τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα και πρέπει να προσέχουν  τις συζητήσεις και τα έγγραφα, αφού μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις ή διαστρεβλώσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στο δεκαήμερό σας βρίσκονται δύο σημαντικοί πλανήτες και διαμορφώνουν την ζωή σας σταθερά αλλά ριζικά. Αυτή την εβδομάδα έχετε να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Πληροφορίες, γραπτά και επικοινωνία σας βγάζουν έξω από την πραγματικότητα. Ακούστε, επεξεργαστείτε αλλά μην βγάζετε συμπεράσματα. Υπάρχει περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, εύκολα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Η Αφροδίτη ευνοεί τα συναισθηματικά θέματα, όπως και τη δημιουργία. Ακόμα και αν δεν μπορείτε ακόμα να δείτε αποτελέσματα, έχετε την αισιοδοξία να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για τους περισσότερους από εσάς θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Όμως το αγκάθι είναι ότι ενώ αγωνίζεστε για τα οικονομικά σας, μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε. Μην κάνετε υπέρμετρα έξοδα για την διασκέδαση. Οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις θα έχουν σχέση με εργασιακά και πρακτικά θέματα .

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος σας ευνοεί γιατί αυτό το διάστημα επικεντρώνεστε σε ότι σας ευχαριστεί. Τα παιδία, η δημιουργία και έρωτας βρίσκονται στις προτεραιότητές σας. Το δύσκολο κομμάτι επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου και αφορά τις εξαπατήσεις στα οικονομικά. Οι δυσκολίες όμως μπορεί να προέρχονται από την δική σας κακή διαχείριση, προσοχή στα έξοδα που μόνο σκοπό έχουν τη διασκέδαση. Επίσης προσοχή για να μην πέσετε θύμα κλοπής.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πιθανόν να αρχίσετε να διακοσμείτε το χώρο του σπιτιού, αλλά είστε λίγο αναποφάσιστοι και υπάρχουν καθυστερήσεις. Αγαπημένα άτομα από την οικογένεια επιστρέφουν και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ευχάριστη. Έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε πιο εύκολα ότι και να προκύψει αυτή την εβδομάδα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερη θα είναι η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Αυτοί όμως που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχουν έντονα εριστική διάθεση, χωρίς να καταλαβαίνουν καν ότι μερικές φορές  ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Αυτό έχει άμεση επίπτωση στις οικογενειακές σχέσεις. Ο Ερμής σας ευνοεί όλους και σας βοηθά σε κάθε δημιουργικό εγχείρημα. Κάνετε μικρές ευχάριστες διαδρομές και μιλάτε με αγαπημένα πρόσωπα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, κάποιες φορές θα είναι πολύ εριστικοί και θα κάνουν πολλά λάθη λόγω βιασύνης. Πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή. Άλλωστε τα οικεία πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά για εσάς και πρέπει να αφήσετε τη λογική να πρυτανεύει. Οι υπόλοιποι που ανήκουν σε αυτό το δεκαήμερο θα μπορούν πιο εύκολα να διαχειριστούν την καθημερινότητα τους.        

Σχετικά