Κλειστό το Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιών-Διαμαρτυρίες δημοτών!

Πολλές και έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων από την Δ.Ε. Θεσπιών για το κλείσιμο του Δημοτικού καταστήματος Θεσπιών(πρώην Δημαρχείο Θεσπιών), φτάνουν στο permissos.gr.

Σύμφωνα με καταγγελίες Δημοτών,σταμάτησε η στοιχειώδης,πλην όμως ουσιαστική,  διοικητική εξυπηρέτησή τους από το Δημοτικό Κατάστημα των Θεσπιών.

Το αποτέλεσμα είναι ότι,οι δημότες από τα πέντε χωριά, που πολλοί είναι ηλικιωμένοι, ακόμα και για μια απλή αίτηση να διανύουν πάνω απο 15 χιλιόμετρα  πηγαίνοντας στην Αλίαρτο.

  Οι δημότες επιρρίπτουν ευθύνες σε ατυχείς ενέργειες του Προέδρου της Κοινότητας Θεσπιών.

 Για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει,το permissos.gr,επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργο Ντασιώτη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Θεσπιών κ.Σωτήρη Δρίτσα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο  κ.Δρίτσα, μας ανέφερε  ότι κατόπιν ενεργειών του,το θέμα θα λυθεί.

 Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου στο permissos.gr.

Οι αιρετοί πρέπει να ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και όχι με ευτελείς προσωπικές εμπάθειες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν και μάλιστα προκαλούν κακό στο κοινωνικό σύνολο.

 Οι δημότες από τους αιρετούς θέλουν ηρεμία και λύσεις και όχι πολλαπλασιασμό των προβλημάτων τους.

Οι αρμοδιότητες του κάθε ενός είναι σαφώς καθορισμένες από το νόμο και πουθενά δεν προβλέπεται ο Πρόεδρος Κοινότητας να έχει καμία αρμοδιότητα επί των υπαλλήλων.

 Οι ανυπόστατες καταγγελίες του κου προέδρου θα απαντηθούν υπηρεσιακά, αλλά η ταλαιπωρία των δημοτών, δυστυχώς θα υπάρχει μέχρι η Δημοτική Αρχή να βρει τη λύση.

 Σε κάθε περίπτωση το μέλημά μας είναι η λειτουργία του Δήμου,με σεβασμό στους Δημότες και τους υπαλλήλους μας.

Το permissos.gr, παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κατάσταση αυτή θα εξομαλυνθεί και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών. 

Σχετικά