Στα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας ο Γιώργος Μουλκιώτης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ 

Συναντήσεις εργασίας με τον Διοικητή Γ.Ν Λιβαδειάς – Γ.Ν Θήβας, Αθανάσιο Τσαντήλα στη Λιβαδειά και τον Αναπληρωτή Διοικητή Κωνσταντίνο Χροναίο στη Θήβα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης. 

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε στην επικρατούσα κατάσταση στις δομές υγείας του Νομού. Εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν στη γενικότερη λειτουργία των δύο νοσοκομειακών μονάδων, τις ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, την πληρότητα υλικοτεχνικής υποδομής, κλπ. 

Οι Διοικητής και Αναπληρωτής Διοικητής παρουσίασαν στον βουλευτή τον σχεδιασμό τους για την περαιτέρω συγκρότηση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομειακών μονάδων στην Λιβαδειά και την Θήβα ως και την αναβάθμιση του ιατρικού – τεχνικού εξοπλισμού και λοιπών μέσων. 

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, με τη σειρά του, διαβεβαίωσε τόσο τον Διοικητή όσο και τον Αναπληρωτή Διοικητή Γ.Ν Λιβαδειάς – Γ.Ν Θήβας ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης του συνόλου των δομών Υγείας του Νομού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Σχετικά