ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  15-21/6/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή που είναι κρίσιμη για την ανθρωπότητα. Η έκλειψη στις 21/6 στην μηδενική του Καρκίνου θεωρείται Κρίσιμη μοίρα, μας δείχνει τις αλλαγές που θα υπάρξουν παγκοσμίως αλλά δεν είμαστε πρόθυμοι να αποδεχτούμε. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε ένα μονοπάτι που πρέπει να διαβούμε και εμείς διστάζουμε. Όμως ίσως να είναι και ο μοναδικός δρόμος για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Επειδή η έκλειψη γίνεται στη μηδενική μοίρα επηρεάζονται άμεσα αυτοί που έχουν γεννηθεί στις τρεις πρώτες μοίρες κάθε ζωδίου και τις τρεις τελευταίες. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και αυτό είναι ενδεικτικό της απροθυμίας μας να αποδεχθούμε τις αλλαγές. Μπορούμε να σκεφτούμε συλλογικά και να εξετάσουμε, να μελετήσουμε, να αναλύσουμε κάθε προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας. Έχουμε την ψυχική δύναμη και το συναίσθημα που μας συντροφεύει για να φτάσουμε στην Ιθάκη μας.           

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συναντήσεις με γνωστούς και φίλους που έχετε καιρό να δείτε είναι πιθανές. Ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα έχει σχέση με την οικογένεια και με ακίνητα. Πρέπει να αποδεχθείτε τις ευθύνες ή να δείτε ποιες από αυτές σας επιβαρύνουν πραγματικά. Οι γονείς μπορεί να έχουν ανάγκη την βοήθειά σας και κάποια επαγγελματικά θέματα μπορεί  να χρειαστεί να αφήσετε πίσω. Η έκλειψη στις 21/6 επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Επανέρχονται συζητήσεις και γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να ταχτοποιηθούν και αφορούν την οικογένεια ή το χώρο του σπιτιού. Καλό θα είναι να αποφύγετε αγορές ακινήτων αυτό το διάστημα. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και οι παλινδρομήσεις στις σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα. Μπορείτε όμως να διερευνήσετε σε όλα τα παραπάνω θέματα, με την άνεση να λειτουργήσετε πιο κατασταλαγμένα τον επόμενο μήνα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συνεχίζεται η εσωτερική ένταση που αισθάνεστε ίσως λόγω της αίσθησης ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός. Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν να σας πιέζουν, όπως επίσης και ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας. Οι «μάχες» θα δοθούν χωρίς μεγάλες «τυμπανοκρουσίες», όμως ο ανταγωνισμός θα είναι η κινητήρια δύναμη για να προχωρήσετε. Μια έρευνα σε βάθος θα σας βοηθήσει. Αποφύγετε οτιδήποτε δεν είναι «διάφανο» στην επαγγελματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, αλλάζοντας την νοοτροπία αλλά και το περιβάλλον σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα αισθανθούν ότι πρέπει να κάνουν εκκαθαρίσεις σε συγγενείς και φίλους που «απαρτίζουν» το κλειστό κύκλο της καθημερινότητας. Επίσης κάποιες από τις καθιερωμένες συζητήσεις και επικοινωνίες μπορεί να αλλάξουν ή να εκλείψουν. Ίσως ασχοληθείτε με ένα είδος επιμόρφωσης και καταργήσετε κάποιο άλλο. Νεαρά άτομα θα σας απασχολήσουν. Τα οικονομικά, αν και με κάποιες καθυστερήσεις, αρχίζουν να φτιάχνουν και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής στις 18/6 γίνεται ανάδρομος, οπότε για εσάς οι αναθεωρήσεις και οι καθυστερήσεις θα έχουν σχέση με  μετακινήσεις, ότι έχει σχέση με γραφειοκρατία, αλλά και με συμφωνίες σε εμπορικά θέματα. Δεν πρέπει να αποφασίσετε αγορά μεταφορικών μέσων ή ότι έχει σχέση με τηλεφωνία και προϊόντα τεχνολογίας. Θέματα που αφορούν συγγενείς και φίλους μπορούν να επανεξεταστούν ή άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον θα επανέλθουν, κάτι που θα είναι θετικό στο τέλος για εσάς. Η έρευνα αγοράς ευνοείται.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα θα έχει εντάσεις και δυσκολίες στην αρχή σε ότι έχει σχέση με σπουδές και εξωτερικό. Ίσως να υπάρχει από μέρους σας και φανατισμός σε ότι αφορά τις απόψεις και τις φιλοσοφίες σας. Τις τελευταίες μέρες θα καταφέρετε να εισχωρήσετε σε ομάδες ανθρώπων με την τύχη να είναι με το μέρος σας, ακόμα και αν γίνετε πολύ επίμονοι, ακόμα και αν ρισκάρετε με τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας αν και ανάδρομη δεν αφαιρεί την γοητεία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη στις 21/6 και ο τομέας που θα σας προβληματίσει είναι ο οικονομικός. Επίσης με την γενική έννοια κτήση ίσως να γίνουν ανακατατάξεις σε ότι σας ανήκει, σε ότι θεωρείτε δικό σας (και αν πραγματικά είναι ), άρα θα μπείτε στην διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό που αξίζει για εσάς. Το πρακτικό κομμάτι είναι ότι μπορεί να έχετε «διαρροές» στα χρήματά σας και πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των οικονομικών σας για να μην υπάρχουν απώλειες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και πρέπει να επανεξετάσετε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Ίσως να έχετε καθυστερήσεις και «αναποδιές» σε είσπραξη χρημάτων. Όμως είναι σημαντικό να επαναδιαπραγματευθείτε ότι έχει σχέση με οικονομικά ή ηθικά ζητήματα που έρχονται από παλιά. Είναι καλή εποχή για έρευνα αλλά όχι για αποφάσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έντονη αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, ίσως γιατί γίνεστε υπέρμετρα ανταγωνιστικοί σε θέματα καριέρας, όμως έχετε να αντιμετωπίσετε και τον ανταγωνισμό των άλλων. Άνθρωποι μεγάλοι στην ηλικία ή με κύρος και εξουσία έχουν εριστική διάθεση. Στο τέλος της εβδομάδας μετά από δικές σας ενέργειες και μετά από ρίσκο (που πρέπει να προσέχετε) καταφέρνετε να έχετε βοήθεια από τρίτους ή μια χρηματοδότηση που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σημαντική εβδομάδα για εσάς, η έκλειψη στις 21/6 γίνεται στην μηδενική του ζωδίου σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στην αρχή του δεκαημέρου, ειδικά εσάς που έχετε γενέθλια (χρόνια πολλά!) εκείνες τις μέρες γιατί σηματοδοτούν όλη την χρονιά. Προσωπικά θέματα και αξίες ζωής μεταβάλλονται, οι σχέσεις σας με τους άλλους π.χ. με συντρόφους, συνεργάτες κτλ. λόγω δική σας αλλαγής, διαφοροποιούνται. Ίσως το μέχρι πρότινος περιβάλλον  δεν θα είναι πια το ίδιο κι εσείς οι ίδιοι καθορίζετε τις μεταβολές.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής είναι στο δικό σας δεκαήμερο και εκτός του ότι θα «σκαλίζετε» το παρελθόν, θα έχετε ένα πρόβλημα στην συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας. Πολλές φορές δεν θα είστε αρκετά σαφείς και θα υπάρχει δυσκολία στο να σας καταλάβουν. Καθυστερήσεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Δεν θα είναι όμως τόσο δύσκολα όσο νομίζετε αρκεί να μην πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα πρέπει να αναθεωρήσετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης στον τομέα των στόχων και της γνώσης μάλλον σας κάνει αρκετά επιθετικούς στις απόψεις σας. Έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα. Προσοχή σε ταξίδια και στην παρόρμησή σας. Όμως τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας μια σημαντική συμφωνία θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Συνεργασίες με το εξωτερικό είναι πιθανές, όπως και θέματα που έχουν σχέση με την δικαιοσύνη παίρνουν μια άλλη μορφή. Μέσα από την αγωνιστική διάθεση που έχετε και την τάση να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας, χωρίς όμως να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, καταφέρνετε να πετύχετε. Ελαχιστοποιήστε το ρίσκο, όμως μείνετε αισιόδοξοι.

ΛΕΩΝ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη επηρεάζει μόνο αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Ένα κεφάλαιο από την ζωή σας μπορεί να κλείσει και αυτό θα σας προκαλέσει ψυχική αναστάτωση. Ίσως έχετε ανάγκη από μία ενδοσκόπηση που όμως, αν την κάνετε, θα πρέπει να απορρίψετε και κάποια κομμάτια του κρυμμένου σας εαυτού. Ευνοούνται οι σχέσεις με ομάδες, παρέες  ανθρώπων που επιστρέφουν από παλιά και σας έκαναν να αισθάνεστε ευχάριστα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και σας επαναφέρει την ανασφάλεια που προέρχεται από τις δικές σας φοβίες. Παλιές λανθασμένες  πληροφορίες έρχονται στην αντίληψή σας και σας πληγώνουν. Μην επανέρχεστε σε δύσκολες σκέψεις και μην αφήνετε να σας κρατούν πίσω τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο. Όλα αυτά είναι προσωρινά οπότε απλά κρατήστε τις σκέψεις σας ακόμα κρυφές, αργότερα θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο εύκολα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από την αρχή της εβδομάδας πρέπει να διαχειριστείτε τις εντάσεις για τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους ή με τα οικονομικά του/της συντρόφου. Αγωνίζεστε για υποχρεώσεις ή επενδύσεις που ζητούν την δική σας παρέμβαση. Το Σαββατοκύριακο έχετε την δυνατότητα, μετά από αρκετή προσπάθεια αλλά και ριζικές μεταμορφώσεις, να λειτουργήσετε πιο εύκολα στην καθημερινότητα ή στον χώρο εργασίας. Ίσως αν έχετε κατοικίδια να χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά στο τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη στις 21/6 επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ο τομέας που θα γίνουν οι αλλαγές είναι οι συλλογικοί χώροι και οι παρέες. Το ότι κάποιες ιδέες σας για ένα κοινό εγχείρημα θα αλλάξουν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως και κάποιες παρέες μπορεί να «εκλείψουν», ίσως ήταν αναγκαίο για να προχωρήσετε μπροστά. Οι στόχοι θα διαφοροποιηθούν έτσι ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να τους πραγματοποιήσετε.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα με τους ομοϊδεάτες σας. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε συλλογικές δράσεις. Πιθανόν να επιστρέψουν κάποιες παρέες ή ομάδες από παλιά. Είναι μία καλή περίοδος να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας και να βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης έτσι ώστε αργότερα να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μην κάνετε συμφωνίες και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, αποφύγετε να ενστερνιστείτε ιδέες που αργότερα μπορεί να ανακαλέσετε ή να ανακαλέσουν οι ομάδες που συμμετέχετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες σας. Προσοχή στον ανταγωνισμό. Οι ερωτικές σχέσεις αλλάζουν ριζικά σε πολλούς από εσάς, καθώς και ο τρόπος που διασκεδάζετε. Μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία, αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, πρέπει να αξιολογούν τις συνεργασίες και τις σχέσεις τους ώστε να μην έχουν αυταπάτες. Το Σαββατοκύριακο καταφέρνετε μέσα από έντονες καταστάσεις να κάνετε ένα δημιουργικό εγχείρημα πράξη, όπως επίσης και μία συναισθηματική σχέση μπορεί να αλλάξει και ίσως να αναγεννηθεί. Έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάθε δυναμικό εγχείρημα.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου στον τομέα της κοινωνικής  καταξίωσης και της καριέρας. Εδώ θα δείτε ότι πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω για να έχετε μια πιο ισορροπημένη ζωή. Κάποιοι στόχοι δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και ίσως να αργήσει η διάκριση που περιμένατε στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή  στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη, αν και ανάδρομη, σας κάνει πιο αισιόδοξους, άνθρωποι από το εξωτερικό μπορεί να επιστρέψουν ή αν σπουδάζετε δεν θα αργήσει να έρθει η αναγνώριση των προσπαθειών σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπόδια σε ότι αφορά τους στόχους σας μέχρι τον επόμενο μήνα. Αυτή την περίοδο μην πάρετε κάποια απόφαση που να αφορά την καριέρα, γιατί μπορεί να υπάρχουν λάθος εκτιμήσεις.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Πολύ ενέργεια θα χρειαστείτε για να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα . Ίσως κουραστείτε υπέρμετρα και αυτό να επηρεάσει και την υγεία σας. Στο χώρο εργασίας θα υπάρχει ένταση ή αρκετή κούραση. Στο τέλος της εβδομάδας βρίσκετε διέξοδο από όλη αυτή την τεταμένη κατάσταση, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το σημαντικό αυτή την εβδομάδα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21/6 που επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Δεν είναι αρνητική για εσάς, αρκεί να δείτε ότι κάποιοι στόχοι ή η φιλοσοφία ζωής έχουν αλλάξει, κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσετε πίσω. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου οι αλλαγές συνεχίζονται στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κάνετε ένα back up σε φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα και καλείστε να κάνετε τώρα τις αναλύσεις που χρειάζονται, ώστε να κατανοήσετε την ουσία που αργότερα θα σας απελευθερώσει. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως επαναφέρει στη σκέψη σας κάποια από τις εμπειρίες που είχατε και τώρα έρχεται να σας διδάξει κάποια πράγματα που είχατε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αναβολές και απρόοπτα σε σπουδές ή μακρινά ταξίδια θα είναι μέσα στο πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και μέσα από έρευνα και έντονη δραστηριότητα κάνετε ένα δημιουργικό εγχείρημα να αποδώσει. Εάν ασχολείστε με γραπτό ή προφορικό λόγο θα έχετε επιτυχία. Επίσης μέσα από ένα ρίσκο, που ίσως δεν αντιλαμβάνεστε, θα έχετε συναισθηματική (ερωτική) θετική εξέλιξη. Καλό θα είναι όμως να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Είναι ένα θετικό διάστημα για εσάς ειδικά στα τέλη της εβδομάδας, θα έχετε ευκαιρίες εκμεταλλευτείτε και την παρόρμηση σας για να πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σχετικά ουδέτερη εβδομάδα. Η έκλειψη όμως θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου και ο τομέας που πρέπει να προσέξετε είναι οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Επίσης ότι αφορά επενδύσεις πρέπει να αποφύγετε τα ανοίγματα, ξεκαθαρίστε τους όρους από την αρχή για να μην έχετε προβλήματα. Κληρονομικά θέματα και τα οικονομικά του/της συντρόφου θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Αρχίστε να εμβαθύνετε σε μεταφυσικά και πνευματικά θέματα, αυτό θα σας βοηθήσει να είστε ήρεμοι εσωτερικά. Σύντροφοι και συνεργάτες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ξεκινά μια περίοδος με την αναδρομή του Ερμή που πρέπει να επαναδιαπραγματευθείτε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους. Έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου τους όρους από ένα δάνειο ή μια επένδυση και να βρείτε, από τον άλλο μήνα, τον τρόπο που θα χειριστείτε αυτές τις υποθέσεις. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία σε κάθε οικονομικό εγχείρημα. Δεν πρέπει να πάρετε καμία απόφαση για επενδύσεις ή δάνεια και γενικά ότι αφορά οικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι. Ερωτικά απωθημένα ίσως βγουν στην επιφάνεια. 

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης στην αρχή της εβδομάδας δεν βοηθά στο καλό κλίμα μέσα στην οικογένεια, όμως μπορεί να κάνετε και κάποιες εργασίες μέσα στο σπίτι που σας δημιουργούν ένταση. Κάποιες λύσεις μπορεί να βρεθούν σε οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα ακίνητα προς το τέλος της εβδομάδας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί και να φιλτράρετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε, καθώς και ότι αφορά τα γραπτά και τις συνεννοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η έκλειψη του Ήλιου γίνεται απέναντί σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ίσως περάσουν κρίση, σε κάποιες από αυτές μπορεί να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και να πρέπει τελειώσουν, η διαδικασία δεν θα γίνει αυτόματα αλλά οι διεργασίες αρχίζουν τώρα. Η καθημερινότητα για πολλούς από εσάς συνεχίζει να είναι ευχάριστη και οι εργασιακές σχέσεις δεν σας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Άρα έχετε την δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας θέματα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η αναδρομή του Ερμή γίνεται στον τομέα των σχέσεων, ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες επαναφέρουν συζητήσεις που έχουν σαν βάση παλιότερα θέματα που τώρα επανεξετάζονται. Μερικές φορές αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολες οι συνεννοήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας. Όμως είναι μια ευκαιρία ,την επόμενη εβδομάδα, να ξεδιαλύνετε πράγματα που δεν είχατε καταλάβει μέχρι τώρα. Καλό θα είναι να μην πάρετε οριστική απόφαση για μια συνεργασία ή μια συγκατοίκηση αυτή την περίοδο. Μπορείτε όμως να διερευνήσετε και να συζητήσετε τους όρους που θα διέπουν μια συνεργασία ή μια σχέση. Καθυστερήσεις σε νομικά θέματα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε να περιμένετε πολλά αυτή την εβδομάδα, για αυτό μην επαναπαύεστε. Μέσα από την εσωτερική και φυσική μετάλλαξη σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο, μπορείτε να κάνετε πράξη την προβολή σας προς τα έξω. Η δύναμη είναι δική σας για αυτό πρέπει να προσέξετε πως και που θα την διοχετεύσετε. Αποφύγετε να εκφράζεστε με «σκληρό» λόγο, γιατί επηρεάζετε τους άλλους σε πολλαπλά επίπεδα. Έχετε την ευκαιρία με τα λόγια και τα γραπτά σας( αν γράφετε) να επιτύχετε κάτι που επιθυμείτε. Το περιβάλλον (συγγενείς, φίλοι κτλ.) έχει έντονο αντίκτυπο πάνω σας. Η επιμόρφωση θα επιδράσει θετικά στο μέλλον για εσάς, ακόμα και αν δεν είναι μέσα στα πλαίσια που έχετε συνηθίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα σε γενικές γραμμές θα είναι ουδέτερη για τους περισσότερους από εσάς. Αυτοί όμως που έχουν γεννηθεί τις τρείς πρώτες μέρες του ζωδίου επηρεάζονται από την έκλειψη στις 21/6, ίσως υπάρχουν δυσκολίες στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Προσοχή και στην υγεία σας. Η Αφροδίτη αν και ανάδρομη συνεχίζει να σας φέρνει τύχη σε ερωτικά ή δημιουργικά θέματα. Ευχάριστες εξελίξεις από παιδιά ,που θα φανούν στο τέλος του μήνα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις  θα προκαλέσει ο ανάδρομος Ερμής στην καθημερινότητα, πολλές ανατροπές και ασυνεννοησία και στο χώρο εργασίας. Όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να ερευνήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν π.χ. να κάνετε τσεκ απ υγείας, να ψάξετε για δουλειά και γενικά να βρείτε τρόπους που θα διευκολύνουν στην ομαλή έκβαση της ζωή σας, μετά τις 12/7 θα έχετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε να κάνετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα είναι μία έντονη εβδομάδα σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Αγωνίζεστε για την απόκτηση υλικών αγαθών. Δεν θα λείψει και ο ανταγωνισμός. Προσοχή σε ότι αφορά, εκτός από υλικές διεκδικήσεις, και ηθικά θέματα. Φαίνεται όμως ότι στα τέλη της εβδομάδας καταφέρνετε, ίσως και με αθέμιτο ανταγωνισμό ή κρυφές δραστηριότητες, να πετύχετε το στόχο σας. Αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο και τις μη νόμιμες δραστηριότητες. Επωφεληθείτε από κρυφές έρευνες και ευεργεσίες που μπορεί να κάνετε, γιατί μέσα από αυτές θα ανταμειφτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για όλους σχεδόν θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα κενά που έχετε αφήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη είναι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου και δεν είναι αρνητική για εσάς. Σίγουρα μία έκλειψη δείχνει ότι κάτι θα φύγει ή θα μας λείψει, όμως όλα αυτά είναι για το καλό σας και αναγκαία για να προχωρήσετε στην ζωή σας. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε δημιουργικά σχέδια, να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι ευνοϊκό αν και ασταθές.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αγαπημένα πρόσωπα θα επιστρέψουν. Σκέψεις και συζητήσεις για δημιουργικά θέματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, έρχονται πάλι στην επιφάνια και πρέπει να τα διερευνήσετε. Αν όμως κάνετε καινούργιες ερωτικές γνωριμίες θα υπάρχουν εμπόδια και αναποδιές στις σχέσεις σας. Γενικά, είτε πρόκειται για επιστροφές ατόμων είτε για νέα πρόσωπα, είναι δύσκολο προς στιγμής να βγάλετε συμπεράσματα για την σχέση σας, αυτό θα γίνει με την ορθή φορά του Ερμή τον επόμενο μήνα. 3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης στο δεκαήμερό σας,  προσθέτει αυτοπεποίθηση και παρορμητικότητα. Αν και ποτέ σχεδόν δεν φαίνεται η επιθετικότητά σας γιατί ως συνήθως είναι συγκαλυμμένη, καταφέρνετε να «επιβληθείτε» στους ομοϊδεάτες με την αποφασιστικότητα . Ευνοϊκή για σας η συμμετοχή  σε μία κοινή δράση. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο, γιατί σε κάθε ενέργειά θα υπάρχει το ρίσκο, όμως για εσάς είναι μια ευκαιρία που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.                        

Σχετικά