Συναγερμός στην Ηλεία! Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου – Δύο συλλήψεις

H Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου εξετάζει με προσοχή νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής που έγινε από 14χρονο μαθητή, o οποίος ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να καταφέρει να σωθεί.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο ανήλικος φέρεται να κατήγγειλε πως το μεσημέρι της Πέμπτης, περίπου στις 3, στην οδό Παυσανίου στον Πύργο, ένας άνδρας που οδηγούσε ένα μαύρο βαν, πλησίασε τον νεαρό μαθητή και του φώναξε να έρθει κοντά του. Παράλληλα ο άγνωστος άντρας φέρεται να σταμάτησε το βαν και να κινήθηκε προς το μέρος του παιδιού, που αντιλαμβανόμενο τους πιθανούς κινδύνους τράπηκε σε φυγή.

Ο 14χρονος, που βρισκόταν καθ’ οδόν για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών όπου είχε μάθημα, δεν άφησε περιθώρια στον άγνωστο άντρα να τον πλησιάσει και αμέσως σκέφτηκε πως η κίνηση αυτή ενός αγνώστου δεν χωρούσε πολλές ερμηνείες γι΄ αυτό και το έβαλε στα πόδια.

Η καταγγελία του παιδιού ερευνήθηκε πολύ προσεκτικά από την αστυνομία η οποία και συνέλαβε στην Αμαλιάδα δυο αδέλφια ηλικίας 23 και 19 ετών, υπήκοοι Βουλγαρία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Σχετικά