Θρίλερ με ανήλικη νεκρή σε εκκλησία στα Τρίκαλα

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί τα Τρίκαλα, με τη νεκρή κοπέλα που βρέθηκε σε προαύλιο χώρο εκκλησίας. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μία νεαρή ηλικίας περίπου 30 χρόνων που εντοπίστηκε νεκρή σε πρηνή θέση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το νεκρό κορίτσι είναι ανήλικο. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία έμενε στην πόλη μαζί με την οικογένειά της. Το θύμα είχε μία δίδυμη αδερφή και έναν αδερφό. Ο σωματότυπός της και τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και το σώμα -με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολος ο προσδιορισμός της ηλικίας της- έδωσαν αρχικά την εντύπωση ότι πρόκειται για γυναίκα 30 ετών.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η εκκλησία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποιεί περιπολίες στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Με βάση επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η 16χρονη κοπέλα εντοπίστηκε μόλις 150 μ. μακριά από το τελευταίο σπίτι της περιοχής. Βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας νωρίς το πρωί της Τετάρτης από εργαζομένους του δήμου, που έφτασαν στο σημείο για να καθαρίσουν τον χώρο.

Η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί, ενώ ο κόσμος αναρωτιέται πώς συνέβη αυτό το αποτρόπαιο γεγονός σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, όπως τι ώρα και γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο η άτυχη κοπέλα, ποιον συνάντησε, πότε έφυγε από το σπίτι της. 

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού της περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του Εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr, εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σχετικά