“Έφυγε” ο γνωστός επιχειρηματίας της Λιβαδειάς Μιχάλης Σκλαπάνης

Έφυγε σήμερα ξημερώματα για το μεγάλο ταξίδι ο γνωστός επιχειρηματίας Μιχάλης Σκλάπανης.

Γεννημένος στο Επινιανά Ευρυτανίας το 1948, εγκαταστάθηκε πολύ νωρίς και συνέδεσε τη ζωή, την επιχειρηματική του δράση και το όνομα του με τη Λιβαδειά και όλη τη Βοιωτία.

Ανήσυχο πνεύμα, επιχειρηματικό ταλέντο, αυτοδημιούργητος, από τους τελευταίους της γενιάς του, ταυτίστηκε με την ανοικοδόμηση της πόλης και την ποδοσφαιρική ομάδα του  Λεβαδειακού (1987-1995)  ανεβάζοντας την στα μεγάλα αθλητικά σαλόνια.

Ευπροσήγορος, χαμογελαστός, κουβαρντάς και ιδιαίτερα κοινωνικός, αγαπούσε τη ζωή και την έζησε έντονα. Το σημαντικότερο όμως ήταν η τιμιότητα και η συνέπεια του στις συναλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο Μιχάλης Σκλαπάνη ήταν άρχοντας σε όλα, αγαπούσε τους ανθρώπους και τον αγαπούσαν, έδωσε δουλειά σε εκατοντάδες άτομα και άφησε το στίγμα του σε όποιον τομέα και αν υπηρέτησε. 

Η πόλη της Λιβαδειάς γίνεται φτωχότερη. Η κηδεία του Μιχάλη Σκλαπάνη θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στον συνοικισμό Λιβαδειάς.Η σορός του θα είναι στην εκκλησία από τις 10 το πρωί.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογενειά του. 

tvstar.gr

Σχετικά