Με όλα τα μέτρα προστασίας το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ στη Λιβαδειά

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ στη Λιβαδειά,

στο Διοικητήριο της Περιφέρειας,

την Παρασκευή 11/9 στις 20:00

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι …αλλιώς!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ προσαρμόζεται, για την προστασία των επισκεπτών του, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλη την έκταση. Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπόλοιπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Πιο συγκεκριμένα :

Ø  Η πρόσβαση στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα, με τις “πύλες” του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

Ø  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ø  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Ø  Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.

Ø  Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής, με τη συμμετοχή τους στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που μας κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλουμε δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών.

Η συνάντησή μας στο Φεστιβάλ να σηματοδοτήσει το δυνάμωμα του αγώνα για μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του σάπιου συστήματός τους, για την απεμπλοκή της χώρας από τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ.

       Φέτος αποδείξαμε: «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»! Με την επιτυχία των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή, θα δώσουμε ακόμα πιο αποφασιστική απάντηση της νεολαίας.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ “ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ”

ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΖΩΗ!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

C   Ροκ συναυλία με τοπικό νεανικό συγκρότημα

C   Προβολή βίντεο της ΚΝΕ

C   Ομιλία από τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέα της Ε.Π. Ανατ. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ

C   Ροκ- έντεχνη συναυλία με τους Αλέξανδρο Ντούβρα και Ανδρέα Λενά.

Στο χώρο θα λειτουργούν:

Μαθητικό στέκι με παιχνίδι “escape room” και ψηφιακή έκθεση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Έκθεση επιμελημένη από την Ο.Π  Αν. Στερεάς και Εύβοιας με τίτλο: “I can’t breathe- ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ”

Περίπτερο του Ριζοσπάστη, και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, αφιερωμένο στα 150 χρόνια από τη γέννηση του Λένιν.

Σχετικά