Πανικός: Βουλευτής άρχισε να φιλάει το στήθος της γυναίκα του ενώ βρισκόταν σε διαδικτυακή σύσκεψη – Τον είδαν όλοι (Video)

Η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Βουλευτής που βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη από το σπίτι με άλλα μέλη του κοινοβουλίου, άρχισε να θωπεύει τη γυναίκα του που είχε στο μεταξύ καθίσει στα πόδια του και στο τέλος της κατέβασε την μπλούζα και άρχισε να τη φιλάει στο στήθος. 
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης του κάτω Σώματος του Κογκρέσου της Αργεντινής. Το όνομα του είναι Χουάν Εμίλιο Αμέρι και στην Αργεντινή έχει ξεσπάσει σάλος με το συμβάν. 
Μάλιστα στη διαδικτυακή σύσκεψη αυτή, ο πρόεδρος του Σώματος Σέρχιο Μάρχα, μόλις είδε τι γινόταν τραβούσε τα μαλλιά του και διέταξε αμέσως να κοπεί η σύνδεση. Ο ίδιος ο βουλευτής όταν κατάλαβε την γκάφα του είπε αρχικά ότι δεν ήξερε πως ήταν ήδη συνδεδεμένος με το ίντερνετ και η κάμερα του κομπιούτερ του δούλευε. 
Μετά είπε ότι ήταν ένα αθώο φιλί στο στήθος της γυναίκας του η οποία πριν από 10 μέρες είχε βάλει ενθέματα σιλικόνης και ήθελε να δει πως ήταν και εάν πονούσε εκεί που είχε κάνει ράμματα.
Οι δικαιολογίες του φυσικά δεν έπεισαν κανέναν. Σημείωση: Η τηλεδιάσκεψη μεταδιδόταν μέσω γιγαντοθόνης στον χώρο της βουλής, αλλά και στο ίντερνετ όπου μέσα σε λίγα λεπτά, η προβολή της έγινε viral.


Σχετικά