ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 5-11/10/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πόσα μπορούν να ειπωθούν εν τη ρύμη του λόγου; Πολλά μπορεί να μας ξαφνιάσουν, άλλοτε δυσάρεστα κι άλλοτε ευχάριστα. Η ζωή μας είναι σαν ένα μεγάλο καρδιογράφημα. Πόσα θέλουμε και πόσα μπορούμε να κάνουμε είναι ένα άλλο ζητούμενο. Μεγάλες δυνάμεις συνδυάζονται και τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή, όμως τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει να εγκαταλείπουμε τους στόχους μας, έχουμε τη δυνατότητα να τους αλλάξουμε. «Έχω δει πολλά και η γη μες απ’ το νου μου φαίνεται ωραιότερη» Οδυσσέας Ελύτης.

ΚΡΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Κι ενώ όλα νομίζετε ότι βαίνουν καλώς, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να έχετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα ανατρέψουν κάποια δεδομένα (με τον Ουρανό στα οικονομικά σας , αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμά). Πάντως θα δείτε ότι οι κόποι σας ανταμείβονται στο τέλος με ένα ξαφνικό μπόνους από την δουλειά γύρω στις 10/1.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες είναι αυτές που σας ενδιαφέρουν αυτό το διάστημα. Ο/Η σύντροφος έχει ανάγκη την προσοχή σας.  Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με την καριέρα ή με το γάμο σας (συμβίωση), που θα είναι υπερβολικές ή επιπόλαιες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Δύσκολη εβδομάδα, παρότι ο Άρης είναι ανάδρομος στο δεκαήμερο σας κι έτσι πολλές φορές αναστέλλετε την παρόρμησή σας, αυτή την εβδομάδα, αν λειτουργήσετε επιθετικά ή αυθόρμητα, αυτό θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα σας. Σε άλλη περίπτωση άνθρωποι κύρους ή μεγαλύτεροι στην ηλικία είναι δυνατοί αντίπαλοι, θα σας συμβούλευα να αποφύγετε γενικά «εκρηκτικές» καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις θα έχουν κάτι το απρόβλεπτο, είστε έτοιμοι να ακούσετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν; Επίσης εσείς μπορεί να δείξετε μια υπέρμετρη τάση ανεξαρτησίας και να την εκφράσετε στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στο τέλος της εβδομάδας φέρεστε αυθόρμητα δείχνετε τα συναισθήματα σας  στο άτομο που σας ενδιαφέρει (σε καλό θα σας βγει). Μια εκκεντρική νέα ερωτική σχέση μπορεί να σας αναστατώσει (θετικά).

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συνεχίζετε να δίνετε πολύ ενέργεια στην δουλειά σας και σε καθημερινές υποχρεώσεις. Στα μέσα της εβδομάδας όμως δεν πρέπει να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα, ωραία είναι η «φιλοσοφία», αλλά κοιτάξτε και την πρακτική πλευρά των θεμάτων που σας απασχολούν, π.χ. μην βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα σε θέματα υγείας, υπάρχουν και οι ειδικοί.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης συνεχίζει να σας δημιουργεί εσωτερική ένταση και εκνευρισμό. Οι ανταγωνιστές σας πολύ πιθανόν να κινούνται κρυφά. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας γιατί αυτές οι κρυφές ενέργειες μπορεί να επηρεάσουν τους στόχους και να πλήξουν την αισιοδοξία σας. Αποφύγετε ταξίδια μακρινά, και σιγουρευτείτε ότι λειτουργείτε με την λογική, τάσεις παραλογισμού δεν ωφελούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας ξαφνικές ανατροπές σε καθημερινά θέματα αλλά και στον χώρο εργασίας, σας αναστατώνουν. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαήμερου αποφύγετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν ρίξεις. Ειδήσεις που αφορούν θέματα υγείας μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείτε ότι η οικογένεια  καταπραΰνει την εσωτερική νευρικότητα που έχετε. Η λογική, αυτή την εβδομάδα, θα σας βοηθήσει σε όλα τα θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε αισιόδοξοι και επικεντρωμένοι στο να περνάτε όμορφα με τον/την αγαπημένο σας. Δημιουργικά σχέδια και παιδιά σας βγάζουν όμως εκτός προϋπολογισμού. Ίσως υπερβάλετε και φορτωθείτε υποχρεώσεις με την αίσθηση ότι θα περάσετε καλύτερα ή θα φέρετε εις πέρας ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση αλλά και ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις, μην δανείσετε και μην δανειστείτε. Περάστε όμορφα μέσα στα «πλαίσια».

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία κοινή δράση μπορεί να πάρει απρόσμενη τροπή. Προσοχή σε άτομα που συναναστρέφεστε και έχετε κοινές οικονομικές υποχρεώσεις μέσα σε μια ομάδα, σύλλογο, εταιρεία κτλ. Πιθανόν να υπάρχει ρήξη για οικονομικό κρυφό ή και φανερό θέμα, υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός ανάμεσα στα μέλη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους κι αν κάτι δεν προχωρά σημαίνει ότι δεν άξιζε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα ανατρέψουν κάποιες αρχές και μερικές από τις ιδεολογίες που είχατε μέχρι τώρα. Καλό είναι καμία φορά να ταράζονται τα «λιμνάζοντα ύδατα».  Γίνεστε πολύ κοινωνικοί και φαίνεστε πολύ φιλικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, κάποια επιτυχία θα σας κάνει να φανείτε προς τα έξω. Συναισθηματικά πολύ ενδιαφέρονται για εσάς, επωφεληθείτε της «δημοσιότητας». Πρωτοτυπία σε γραπτό και προφορικό λόγο.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Για άλλη μια φορά τα οικεία πρόσωπα και τα ακίνητα αποσπούν την προσοχή σας. Για να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειας, της πατρίδας κτλ. υπερβάλετε στην δράση σας. Αναμιγνύεστε σε κοινές δράσεις που έχουν σχέση με ακίνητα π.χ. κοινοπραξίες, συλλόγους κτλ. Βάλτε την λογική σε κάθε ανάμιξη σας για το «κοινό καλό», ότι φαίνεται εύκολο δεν σημαίνει ότι είναι και ευκαιρία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ακόμα κι αν έχει ανακοπεί η δράση το τελευταίο διάστημα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Συνεργασίες και νομικά θέματα μπορεί να είναι καταλυτικά αυτό το διάστημα, όλα κρέμονται από μία κλωστή και σε σχέσεις αλλά και στην καριέρα. Αν δεν θέλετε να υπάρχουν οριστικές ρίξεις κρατήστε χαμηλούς τόνους. Όμως κάποια πράγματα μπορεί να μην περνάνε από το χέρι σας, σε σχέση με το πώς αντιδρούν οι άλλοι προς εσάς.

ΛΕΩΝ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ανατροπές αναμένονται σε ότι αφορά νέα που αφορούν την οικογένεια, τα ακίνητα κτλ. Το τελευταίο διάστημα η καριέρα σας ξαφνιάζει διαρκώς, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαήμερου. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε εκκεντρικές προτάσεις σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σας στάτους αλλά και ανέφικτες ιδέες που ακούτε από οικεία πρόσωπα. Προσοχή στο χειρισμό του λόγου σε όλα τα επίπεδα, οι λεκτικές αντιπαραθέσεις θα σας αποσυντονίσουν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε απρόσμενα καλή εξέλιξη στην καριέρα ή στους στόχους σας και ηθική αλλά και υλική.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μεγάλη κινητικότητα και αυτή την εβδομάδα, δεν προλαβαίνετε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε, όπως συμφωνίες, γραφειοκρατικά θέματα, μετακινήσεις κτλ. Είστε σε μια μόνιμη ένταση και στο χώρο εργασίας, λεκτικά μπορεί να «πέσετε» σε υπερβολές και να χάσετε την ουσία. Σε πρακτικά θέματα μην ψάχνετε την εύκολη λύση, μπορεί να μην είναι η καλύτερη. Συζητήσεις με την οικογένεια καλό θα είναι να γίνουν αυτή την εβδομάδα γιατί την επόμενη θα δυσκολευτείτε στην συνεννόηση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Νομικά θέματα, ταξίδια, σπουδές και εξωτερικό είναι κάποιοι από τους τομείς που μάχεστε το τελευταίο διάστημα, η ανάδρομη κίνηση του Άρη δεν σας βοηθά να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Μάλλον κάποιες από τις διεκδικήσεις σας πρέπει να σταματήσουν. Δεν σας βοηθά ούτε το «ξένο» περιβάλλον που θέλετε να εξερευνήσετε, αλλά ούτε και τα πρακτικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Προσοχή στις εντάσεις και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Θα έχετε μία εκκεντρικότητα στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε αυτή την εβδομάδα. Κάποιες από τις ιδέες ή τις δράσεις σας θα είναι αψυχολόγητες, φροντίστε να είστε μέσα στα πλαίσια της λογικής και μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Ίσως να υπάρχουν κάποιες βλάβες σε ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά μέσα π.χ. υπολογιστής. Το σαββατοκύριακο όμως ότι ξαφνικό συμβαίνει θα είναι για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, είστε πολύ αγαπητοί και άνθρωποι διαφορετικοί από εσάς ή από το εξωτερικό θα μπουν στην ζωή σας. Έχετε εκπλήξεις που θα σας δώσουν χαρά, κάτι καινούργιο θα έρθει και θα σας ανανεώσει.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Τα οικονομικά για πολλοστοί φορά είναι κάτι που σας απασχολεί, όμως αυτή την εβδομάδα θα είστε υπερκαταναλωτικοί. Θέλετε να ζήσετε πιο ξένοιαστα, να κάνετε έξοδα για το χατίρι του/της αγαπημένης σας. Η υπερβολή σε μεγαλεπήβολα δημιουργικά σχέδια, αν βλέπετε ότι αγγίζει τα όρια της σπατάλης, μην τα επιχειρήσετε. Είστε αρκετά αισιόδοξοι αλλά και λίγο επιπόλαιοι με τα οικονομικά σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ένταση και πάθος μπερδεμένα στην ζωή σας αυτό το διάστημα. Θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας αναστατώνουν, το δίλλημα είναι μεγάλο. Τα ξεκαθαρίσματα πρέπει να τα κάνετε μέσα σας, πριν καταλήξετε σε μια οριστική ρήξη. Σε οικονομικό επίπεδο βλέπετε ότι ξεκινήσατε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο και τώρα «ανακαλύπτετε» ότι έχετε βρεθεί χρεωμένοι ή δεν αποδίδει όσο θα θέλατε, ίσως είναι η στιγμή που θα πάρετε ριζικές αποφάσεις. Μην υπερβάλετε, αποφύγετε την αντεκδίκηση. Μία σχέση συναισθηματική μπορεί να κλονιστεί.

ΖΥΓΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι αστρολογικές όψεις επηρεάζουν περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Στην αρχή της εβδομάδας  θα έχετε ανατροπές σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας ξαφνικές ερωτικές κρυφές (ίσως) σχέσεις θα σας εξιτάρουν. Οικονομικά μπορεί δεχθείτε οικονομική βοήθεια από κρυφές πηγές εισοδήματος ή από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δεκαήμερό σας (χρόνια πολλά!), αισιοδοξία και λάμψη αντανακλάτε προς τα έξω. Μεγάλη ενέργεια που επαυξάνετε με τον Δία, σε υπερθετικό βαθμό, γι’ αυτό προσέξετε λίγο τις υπερβολές απέναντι στην οικογένεια. Δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά, αποφύγετε την επιπολαιότητα. Ίσως σας προσφέρουν πράγματα οι δικοί σας άνθρωποι κι εσείς δεν μπορείτε να τα εκτιμήσετε.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Άρης ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων δημιουργεί μια υποβόσκουσα επιθετικότητα. Οι ρίξεις με άτομα της οικογένειας ή με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες, δύσκολο να αποφευχθούν. Νομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα ακίνητα θα σας απασχολήσουν. Έχετε να αντιμετωπίσετε το δίπολο οικογένειας-διαπροσωπικών σχέσεων, όλα θα αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο και πρέπει να είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου με ανατροπές σε αρκετούς τομείς της ζωή σας. Η τάση «επανάστασης» που διακρίνετε από τον/την σύντροφό σας είναι πραγματικότητα, θα έχετε συζητήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Οι συνεργασίες θα είναι εκκεντρικές και θα δυσκολευτείτε να συμφωνήσετε χωρίς να υπάρχουν επιμέρους ρήξεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε εύνοια από ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ. δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ξαφνική συνεργασία ή μια εκκεντρική σχέση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Το τελευταίο διάστημα λειτουργείτε παρασκηνιακά. Υπερβάλετε στον λόγο και σε ότι αφορά τα γραπτά σας. Κρατήστε μια πιο ορθολογική στάση στην επικοινωνία αλλά και σε ότι αφορά την συμπεριφορά στο περιβάλλον σας. Έχετε να κερδίσετε πολλά, αν δεν αφήσετε την επιπολαιότητα να κυριεύσει σε ότι συμπέρασμα βγάζετε. Γενικά, ότι έχετε στο μυαλό σας δεν μπορεί να το ξέρουν οι άλλοι, γιατί δεν το εκφράζετε, εσείς μπορεί να δημιουργείτε το παρασκήνιο. Ο Ερμής σας βοηθά να εκφράσετε τις απόψεις σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Όλα θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου σε ότι αφορά το περιβάλλον σας, διαφοροποιείται ακόμα κι ο τρόπος που εσείς εκφράζεστε. Αυτή η εβδομάδα είναι καταλυτική για τις σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινή σας ζωής. Ίσως κάποιες σχέσεις να έχουν κάνει το κύκλο τους και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε το «τοπίο». Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και στις μετακινήσεις σας. Η καθημερινότητα κι ο χώρος εργασίας μπορεί να θυμίζει ρινγκ, αποφύγετε τις εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε την αίσθηση ότι πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας, όμως κι εσείς κάνετε κρυφές συζητήσεις. Αντιπαραθέσεις, κουτσομπολιά και ανατροπές στο χώρο εργασίας, στην αρχή της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο έχετε την ξαφνική συμπαράσταση από ανθρώπους με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία στο χώρο εργασίας. Δεν αποκλείεται να έχετε άτομα που συναισθηματικά ενδιαφέρονται για εσάς, κάτι που δεν το περιμένατε. Πρωτοτυπία σε επαγγελματικά σχέδια.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε αφοσιωμένοι σε μια ιδέα και προσπαθείτε να κάνετε πράξη ένα έργο που σε αυτό συμμετέχουν κι άλλοι, μέχρι εδώ καλά, όμως φαίνεται ότι θα φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική συναλλαγή ή θα κάνετε έξοδα που δεν αντέχετε το συγκεκριμένο διάστημα. Οι παρέες, ομάδες, εταιρίες κτλ σας παρασύρουν σε υπέρμετρα έξοδα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η διεκδίκηση και το πάθος, σας συνεπαίρνουν  το τελευταίο διάστημα. Έχετε καθυστερήσεις κι εμπόδια σε δημιουργικά σχέδια, έχετε κάνει πολλά έξοδα κι αυτό θα σας ωθήσει να σταματήσετε αυτά που έχετε στα σκαριά. Ερωτικά μήπως κάνετε υπέρμετρά έξοδα για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει; Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις εξτρημ καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη δείχνει ότι θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, συναισθηματικά κάτι καινούργιο μπορεί να εμφανιστεί, εσείς πάντως είστε αισιόδοξοί κι αυτό μετράει. Στην αρχή της εβδομάδας, όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, συναντάτε διάφορες προκλήσεις που είστε υποχρεωμένοι να χειριστείτε. Μάλλον τα ξαφνικά γεγονότα θα σας αποσυντονίσουν. Το σαββατοκύριακο ένας κεραυνοβόλας έρωτας θα έρθει να σας αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις. Κάποιο δημιουργικό εγχείρημα θα σας ενθουσιάσει, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε εστιασμένοι στην καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Πολλές φορές υπερβάλετε εαυτόν, μήπως πρέπει να αποκτήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ; Αποφύγετε την επιπολαιότητα, όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Αυτή την εβδομάδα (ειδικά στην αρχή) επικοινωνήστε για συνεργασίες με ομάδες, συλλόγους κτλ. γιατί από την επόμενη θα έχετε εμπόδια και αναβολές.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Έχετε αλλάξει θέλοντας και μη, ο Πλούτωνας επηρεάζει έντονα εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Η πίεση αυτή την εβδομάδα είναι έντονη γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε και τη σκληρή στάση της οικογένειας. Επανέρχονται θέματα που σας γεμίζουν άγχος, μερικά πράγματα δεν περνούν από το χέρι σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να μην εμπλέκεστε σε έκρυθμές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στις αρχές της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, θα έχετε ανατροπές και εκκεντρικές στάσεις από τα μέλη της οικογένειας που θα επηρεάσουν την επικοινωνία σας ή τις συμφωνίες στην καριέρα και στην κοινωνική σας καταξίωση. Αυτό που θα επικρατήσει στις 7/10 είναι οι λεκτικές αντιπαραθέσεις και η νευρικότητα. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια ξαφνική ευχάριστη τροπή σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα ή σε ακίνητα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι στόχοι σας είναι μεγάλοι και φεύγουν από τα στενά όρια της «επικράτειας» , είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα. Η ουσία είναι ότι θέλετε να προσφέρετε, από την δική σας σκοπιά, όσα περισσότερα γίνεται και μάλιστα χωρίς να φαίνεστε. Αυτή η εβδομάδα έχει μια «παγίδα», ή θα υπερβάλλετε στις προσδοκίες σας ή θα μεγαλοποιείτε τα επιτεύγματά σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια δύσκολη ψυχολογικά εβδομάδα. Απότομος και επιθετικός τρόπος επικοινωνίας που μεγεθύνει τις διαφορές με το περιβάλλον σας. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπου που χειρίζεστε το γραπτό ή προφορικό λόγο όπως επίσης στις μετακινήσεις σας. Ο ανάδρομος Άρης φέρνει στην επιφάνεια παλιές διενέξεις με συγγενείς, φίλους, αδέρφια κτλ. Δεν θα αποφύγετε την απότομη συμπεριφορά, κάτι που μπορεί να ξυπνήσει τις φοβίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας θα ακούσετε λόγια ή νέα που θα σας ξαφνιάσουν. Αποφύγετε την νευρική συμπεριφορά. Οι ιδέες και οι στόχοι σας μπορεί να μην βρίσκουν σύμφωνο το περιβάλλον σας. Στις 10/10 αλλάζει το σκηνικό κι έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα. Συμφωνίες μπορεί να ευδοκιμήσουν, μετά από την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Ξαφνικές συζητήσεις για μία συναισθηματική σχέση θα σας χαροποιήσουν. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Είστε εστιασμένοι σε οικονομικά που αφορούν τρίτους, κληρονομικά και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Φροντίστε αυτό το διάστημα να μην κάνετε υπερβολικά οικονομικά ανοίγματα, ειδικά αν πρόκειται να δανειστείτε για μία κοινή δράση π.χ. εταιρεία. Η τάση που έχετε να εμβαθύνετε, σας οδηγεί σε ομάδες ανθρώπων που έχετε την εντύπωση ότι θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε πιο βαθιά γνώση, δεν πρέπει να περιμένετε πολλά όμως, χρησιμοποιείστε την λογική.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι καταλυτική για μια οικονομική συνεργασία με μια ομάδα ή μια κοινή δράση. Δύσκολα θα μπορέσετε να αποφύγετε τη ρήξη για οικονομικά θέματα. Μην κάνετε κάτι που μπορεί να σας εμπλέξει με ένα κύκλωμα που δεν έχει διάφανες οικονομικές συναλλαγές, κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα.                                                                          

Σχετικά