Α.Σ. Λεονταρίου: Τέλος από το πρωτάθλημα;

Ένα ερώτημα πλέον πλανάται στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βοιωτίας. Θα συνεχίσει την αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας ο Α.Σ. Λεονταρίου; Ή βαδίζει προς τη… “διάλυση” μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

Οι πληροφορίες μας δυστυχώς δεν είναι καλές. Όπως φαίνεται ακόμα και αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Λεονταρίου δεν πρόκειται να κατέλθει να αγωνισθεί στον αγώνα με τον Κυπάρισσο στην Αντίκυρα.

Οι πληροφορίες λένε ακόμα ότι οι περισσότεροι παίκτες ήδη έχουν λάβει το… “προσκλητήριο” να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας για να πάρουν τα δελτία τους έτσι ώστε να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Χαρίσης ήδη “έκλεισε” στον Υψηλάντη και οι Τσίμας, Καφετζόπουλος στον Κυπάρισσο. Και κάποιοι άλλοι “ξένοι” έχουν ήδη “αποχωρήσει”.

“Καταιγιστικές” λοιπόν οι εξελίξεις στην ομάδα του Λεονταρίου μετά την ανακοίνωση παραίτησης του προέδρου Γιώργου Βρακά που όπως φαίνεται θεωρείται οριστική και αμετάκλητη.

Το τελευταίο καιρό ένιωσα ότι δεν εισπράττω το σεβασμό στο βαθμό που θα ήθελα σε αναλογία με αυτά που προσφέρω στην ομάδα και γενικότερα στο άθλημα, με συνέπεια να μη χαίρομαι αυτό που κάνω. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος της παραίτησης” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βρακάς που δείχνει όλο το μέγεθος του προβλήματος που υπήρχε γενικά στο σύλλογο και εκφράστηκε με την έντονη δυσαρέσκεια του προέδρου.

Και τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ίσως το Λεοντάρι να πάψει να υφίσταται και ως ομάδα και το δεδομένο είναι ότι αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπως δείχνει ο Α.Σ. “τελειώνει” με το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας.

Μακάρι να υπάρξει κάτι το διαφορετικό για να αλλάξει άρδην το σκηνικό αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής φαντάζει αδύνατον.

Αναμένοντας λοιπόν τις όποιες εξελίξεις και βλέποντας τι θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στην Αντίκυρα. Θα κατέβει το Λεοντάρι;

Οι πληροφορίες λένε όχι… Μακάρι οι άνθρωποι του Λεονταρίου να τις διαψέυσουν. Γιατί θα είναι κρίμα!!!

e-scorpios.gr

Σχετικά

Μία άποψη για το “Α.Σ. Λεονταρίου: Τέλος από το πρωτάθλημα;”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Συστρατευση ολων για να μην διαλυθει η ομαδα.συστρατευση χωρις εγω εσυ αυτος ο αλλος.γεωργιος γεωργιου λεονταρι θηβων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα