Απάντηση του Προέδρου των Χωστίων στην καταγγελία για την μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Θηβών

Απάντηση στον συντάκτη ή τους συντάκτες της επιστολής-καταγγελίας στο permissos.gr 20-10-2020, περί μείωση δρομολογίων του ΚΤΕΛ ΘΗΒΩΝ στα ΧΩΣΤΙΑ.

Σήμερα είμαι βαθιά συγκινημένος διότι μετά από πολλά χρόνια αγώνα για να πάρω τη θέση του Προέδρου του χωριού μας με την ψήφο σας,

κατάφερα να εγείρω τις συνειδήσεις σας, με αποτέλεσμα να δείξετε ενδιαφέρον για το χωριό μας που για πολλά χρόνια ήταν εγκαταλελειμμένο.

Κατάφερα να ενώσω τους κατοίκους του χωριού μας και να ζητάνε με το αυτονόητο.

Ναι έχετε δίκιο για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΘΗΒΩΝ .

Προπορεύομαι και σας ευχαριστώ που συμπορεύεστε μαζί μου διότι πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι από την αρχή που ανέλαβα καθήκοντα Προέδρου, ένα από τα προβλήματα που με απασχόλησε ήταν η συγκοινωνία για το χωριό μας και για αυτό το λόγο δείτε παρακαλώ ανάρτησή μου στο προσωπικό λογαριασμό μου 9-10-2019 όπου είχαμε μία ευρεία Σύσκεψη τοπική διοίκηση (όπως λέτε) Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Θηβών και Πρόεδροι κοινοτήτων άλλων χωριών.

Την απάντηση που ζητάτε θα σας τη δώσει η Δημοτική Αρχή του Δ. Θηβαίων, η Π.Ε. Βοιωτίας.

 Εγώ πάντως σας υπόσχομαι ότι δεν θα σταματήσω για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Θα ήθελα επίσης να σας κάνω γνωστό ότι δεν με ενόχλησε καθόλου το ότι αγνοήσατε την όμορφη εικόνα του χωριού μας που όπως γνωρίζετε όλοι σας προσπαθώ καθημερινά με μεράκι να είναι το χωριό μας καθαρό αλλά και η παραλία μας καθαρή.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω που διαβάζετε τα λογυδρια που προσέξατε το γυάλισμα των αγαλμάτων, τη βαφή των πεζοδρομίων κ.α.

και τα βάλατε στο περιθώριο.

Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω ότι έφερα το χωριό μας 40 χρόνια πίσω.. 

Αυτό έχετε αντιληφθεί;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ

ΣΕΡΑΦΕΊΜ (ΜΑΚΗΣ) ΔΕΔΕΣ

Δείτε την επιστολή-καταγγελία

Έκοψε δρομολόγια το ΚΤΕΛ Θήβας προς τα Χώστια-Αντιδρούν οι κάτοικοι

Σχετικά