Θήβα:12 ανήλικοι ΡΟΜΑ περικύκλωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο με την απειλή μαχαιριού

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρους ημεδαπού, σε περιοχή της Θήβας

Συνελήφθη ένας ανήλικος ημεδαπός ενώ ταυτοποιήθηκαν (4) ακόμη ανήλικοι ημεδαποί συνεργοί του

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε χθες (23-10-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θήβας.

Στο πλαίσιο στης έρευνας προέκυψε ότι τη ληστεία διέπραξαν δώδεκα (12) ανήλικοι ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία των υπολοίπων ανήλικων.

Ειδικότερα, χθες (23-10-2020) το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, οι ανωτέρω ανήλικοι προσέγγισαν ακινητοποιημένο όχημα, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ακολούθως, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν μία τσάντα από την κατοχή του ιδιοκτήτη του οχήματος, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.

Η ανωτέρω τσάντα και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, βρέθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην ανωτέρω περιοχή και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Σχετικά