ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2-8/11/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Στον απόηχο της Πανσελήνου προσπαθούμε να αποδεχτούμε τα ξαφνικά γεγονότα. Ο Ερμής είναι σε ορθή φορά από τις 3/11 κι αυτό δείχνει ότι μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε σιγά-σιγά τι μας συμβαίνει, έστω και κάτω από την ψυχολογική πίεση που μας δημιούργησαν τα γεγονότα. Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να εκφραστούμε και να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας. Ίσως γιατί φοβόμαστε να αποδεχτούμε τα γεγονότα ή αισθανόμαστε έντονα αυτό το κλασικό “άλλο τι θέλουμε κι άλλο τι μπορούμε”.

ΚΡΙΟΣ.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο δεχθείτε τις καλές προθέσεις του/της συντρόφου ή των συνεργατών σας. Καλή έκβαση σε συνεταιρισμούς και νομικά θέματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο σε οικονομικά και υποχρεώσεις που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Άρης προκαλεί καθυστερήσεις σε δυναμικά σχέδια, αποφύγετε την εσωτερική ένταση (όσο μπορείτε).

Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μιλάτε ανοιχτά και αλλά δέχεστε περιορισμούς από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή από άτομα κύρους. Θέματα με συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο σας εγκλωβίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου δέχονται συχνά ανατροπές στη ζωή τους από τον Ουρανό. Ευτυχώς το κλίμα στην εργασία σας είναι θετικό και η καθημερινότητα πιο εύκολη.

Το δεύτερο δεκαήμερο ταλαιπωρείται από την αίσθηση ότι γίνονται επιθέσεις εναντίων τους χωρίς να μπορούν να βρουν την εστία του “κακού”. Σημαντική είναι για σας αυτή την εβδομάδα η σχέση με τον/την σύντροφό σας. Συνεργασίες σας απασχολούν και εκεί δείχνετε όλο σας το ενδιαφέρον.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δυσκολεύστε να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας στο χώρο εργασίας, τώρα μπορείτε να έχετε μια πιο σαφή εικόνα αλλά δέχεστε περιορισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου μέχρι τις 5/11, θα περάσετε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βρεθείτε μαζί με τον/την αγαπημένο σας. Τα παιδιά θα είναι πηγή χαράς. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα ασχοληθεί με απλά καθημερινά θέματα. Η εργασία  θα είναι το κύριο μέλημα σας. Η υγεία είναι κάτι που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης και αυτή την εβδομάδα δεν βοηθά να κάνετε πράξη μια κοινή προσπάθεια, προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα δυσπιστίας που φέρνει ένταση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο εδώ κι αρκετό διάστημα διαπιστώνετε ότι έχετε “φορτωθεί” οικονομικές υποχρεώσεις που τώρα σας έχουν γίνει βραχνάς. Οι συζητήσεις πλέον γίνονται πιο άνετα, αλλά όταν θίγετε οικονομικά θέματα μάλλον δημιουργείται μία ψυχρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Παρ όλη την γενική αστάθεια που βιώνετε σε ομάδες και ιδέες, εσείς που έχετε γεννηθεί από 29/6-2/7, ευτυχώς έχετε μια αρμονική οικογενειακή ζωή. Μέχρι τις 5/11 καλλωπίστε το σπίτι σας, δημιουργείστε μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Το δεύτερο δεκαήμερο βιώνει ένα αθέμιτο ανταγωνισμό με τον Άρη στον τομέα της καριέρας και των στόχων. Όμως δεν χάνετε την αισιοδοξία σας, είστε προσηλωμένοι σε δημιουργικά σχέδια. Υπάρχουν και πράγματα που σας δίνουν χαρά όπως ο έρωτας, τα παιδιά και η δημιουργία.

Το τρίτο δεκαήμερο με τον Ερμή σε ορθή φορά, συζητήσεις για οικογενειακά θέματα ή ότι έχει σχέση με ακίνητα, συνεχίζονται. Μπορεί να υπάρξει δυσκολία στην κατανόηση μεταξύ των συντρόφων ή των ατόμων που είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

ΛΕΩΝ.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως η Αφροδίτη ευνοεί την καλή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας όπως φίλους, συγγενείς, γείτονες κτλ. Καλά νέα, φλερτ και ευχάριστος γραπτός και προφορικός λόγος.

Το δεύτερο δεκαήμερο με τον ανάδρομο Άρη αισθάνεται πολλές φορές ότι είναι εγκλωβισμένο γιατί δεν μπορεί να κάνει τα σχέδια του πράξη. Αυτή την εβδομάδα  σας απασχολεί  το οικογενειακό  περιβάλλον και ότι έχει σχέση με ακίνητα.

Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μιλάνε πιο άνετα, παύουν οι  καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Όμως μπορεί να υπάρχουν φοβίες που σας εγκλωβίζουν και καθημερινές υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω στις 6/11.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, η Αφροδίτη βοηθά στα οικονομικά σας. Μπορείτε να κάνετε αγορές που έχουν σχέση με τον καλλωπισμό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν προχωρούν. Αυτό όμως που σας ενδιαφέρει είναι οι σχέσεις με το περιβάλλον σας. Μπορείτε να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε πιο εύκολα. Καλή κοινωνική ζωή.

Το τρίτο δεκαήμερο κάνει αυτή την εβδομάδα οικονομικές συμφωνίες ή μιλά για τα κεκτημένα του. Ηθικά θέματα σας απασχολούν. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά με τα ερωτικά σας. Ίσως απαιτούνται πολλά έξοδα για δημιουργικά σχέδια ή τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ.

Η Αφροδίτη είναι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και όπως είναι φυσικό θα διανύσετε μία πολύ καλή εβδομάδα , που σας παρέχει την δύναμη της γοητείας. Περνάτε όμορφα και “μαγεύετε” αυτούς που βρίσκονται μαζί σας. Ερωτική διάθεση με ανταπόκριση.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να κάνει λίγη υπομονή, ο Άρης που είναι ανάδρομος βρίσκεται απέναντί σας. Αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύστε να ηρεμήσετε, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε “τεντωμένο σκοινί” χωρίς ακόμα να μπορεί να εκτονωθεί η κατάσταση. Τα οικονομικά είναι όμως αυτά που σας απασχολούν έντονα αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται ότι εκεί, με τον κατάλληλο χειρισμό, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται σίγουρα πιο άνετα σε ότι αφορά την επικοινωνία, την κοινωνική δράση κτλ. Όμως άτομα από την οικογένεια ή θέματα σπιτιού σας αποθαρρύνουν στο να εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα και έτσι πιο εύκολα μπορούν να ανασυγκροτηθούν. Μία συναισθηματική απογοήτευση μπορεί να σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας ή δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα την αγάπη σας για μία κρυφή σχέση.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο διανύουν την περίοδο των γενεθλίων τους (χρόνια πολλά!). Ο Ήλιος σας δίνει ζωντάνια και λάμψη, κάτι που αντανακλάται και στους γύρω σας. Το μελανό σημείο είναι ο ανάδρομος Άρης που μπορεί να επαναφέρει προβλήματα υγείας ή έντονες καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή. Στο χώρο εργασίας υπάρχει ανταγωνισμός που ακόμα δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις. Όμως είστε σίγουροι ότι γίνονται και συζητήσεις ή κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας, από το κοντινό σας περιβάλλον,  που σας απογοητεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια καλή εβδομάδα με την Αφροδίτη να ευνοεί κάθε κοινή δράση και προσπάθεια, ειδικά για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Άτομα από την παρέα ή τις ομάδες που συναναστρέφεστε ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή γιατί ο Άρης είναι ανάδρομος, όσο πάθος κι αν έχετε για μία ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό εγχείρημα δεν μπορείτε ακόμα να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Έχετε μια τάση να απομονώνεστε και να κάνετε σχέδια χωρίς να τα κοινοποιείται. Κάτι σας κρατά μέσα αυτό το διάστημα.

Το τρίτο δεκαήμερο εκφράζεται πιο ελεύθερα στους φίλους και τις παρέες του. Μία κοινή δράση π.χ. εταιρία, σύλλογος κτλ μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη. Προσοχή γιατί οικονομικά θέματα θα παγώσουν κάποιες συμφωνίες σε μια ομάδα που συμμετέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχουν εκπλήξεις από τον Ουρανό σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα, οι εκπλήξεις μπορεί να έχουν σχέση και με τα παιδιά τους. Εύνοια σε στόχους και καριέρα μέχρι τις 5/11. Μεγάλοι άνθρωποι στην ηλικία ή με κύρος μπορεί να σας βοηθήσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον ανάδρομο Άρη που δημιουργεί μια υποβόσκουσα ένταση στην οικογένεια και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως να βγουν ζημιές σε ακίνητα. Ο Ήλιος όμως σας κάνει πιο κοινωνικούς και η συμμετοχή σας σε κοινές δράσεις σας αναζωογονούν. Θέλετε να έχετε σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα που ενστερνίζεστε τις ίδιες ιδέες.

Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί πιο εύκολα να υποστηρίξει τις απόψεις του. Θέματα καριέρας και στόχων γίνονται τώρα πιο σαφή. Η δυσκολία είναι ότι “σαμποτάρετε” τον εαυτό σας βάζοντας τις φοβίες και τα πρέπει  σε ότι αφορά συμφωνίες για την ανέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ευχάριστη εβδομάδα γιατί η αισιοδοξία, “ότι όλα θα πάνε καλά” είναι αυτό που τους κάνει και αρεστούς στους άλλους. Το γεγονός ότι βρίσκετε ενδιαφέροντα πράγματα να μάθετε και να κάνετε, όπως και να είναι οι συνθήκες, είναι θετικό.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση. Όμως πρέπει να προσέχετε γιατί το περιβάλλον σας ακόμα δεν είναι έτοιμο για τις δυναμικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Κάντε λίγο υπομονή και μετά εκφράζετε τις απόψεις σας “χωρίς φόβο και πάθος”

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τη δυνατότητα να “πάει πιο μακριά”, αφού η επικοινωνία είναι πιο απελευθερωμένη. Βέβαια μην νομίζετε ότι θα σας αφήσουν να εκφράζεστε τόσο άνετα, άτομα που μπορεί να μην είναι ακόμα διακριτά, σας λογοκρίνουν. Υπάρχει περίπτωση κι εσείς οι ίδιοι να μην λέτε όλα όσα θέλετε, από φόβο.

ΙΧΘΥΕΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο έχει καταλάβει ότι το περιβάλλον του αλλάζει π.χ σχέσεις με φίλους, συγγενείς, γείτονες κτλ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου έχουν την εύνοια μέχρι τις 5/11 να τακτοποιήσουν οικονομικές εκκρεμότητες. Το πάθος στις ερωτικές σχέσεις θα υπάρχει κι αυτή την εβδομάδα.

Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Άρη ανάδρομο στον τομέα των οικονομικών, δείχνει ότι όσο κι αν παίρνετε ρίσκα, δύσκολα να έχετε αποτέλεσμα αυτό το διάστημα. Αποφύγετε αγορές “εν βρασμό ψυχής”. Ο Ήλιος σας δίνει τη ζωντάνια και την ενέργεια να κοιτάτε πιο μακριά (μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος).

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την ευχέρεια να διαπραγματευτεί, με την ορθή πορεία του Ερμή,  οικονομικά θέματα πιο εύκολα. Συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες κτλ σκοντάφτουν σε ομάδες που έχετε μαζί μία κοινή δράση π.χ. εταιρία, σύλλογος, κόμμα κτλ.          

Σχετικά