Λουκέτο και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βοιωτίας

Μαύρη μέρα για τον αθλητισμό… Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν….. Κανένας σεβασμός… Καμία λογική… Καμία ουσία….

Ένα βήμα πριν την καταστροφή ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μετά την απόφαση των Μητσοτάκη,  Χαρδαλιά και των ομοίων τους για λουκέτο ενός μήνα ξανά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τη Βοιωτία εντάχθηκε στο επίπεδο Β’ που είναι αυξημένου κινδύνου. Το πως αποφασίστηκε αυτό είναι άλλων παπάδων ευαγγέλιο… Που σημαίνει όμως ότι αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα στο νομό και φυσικά επακόλουθο είναι η αναστολή των πρωταθλημάτων της Βοιωτίας τουλάχιστον σε πρώτη φάση για το Σαββατοκύριακο 7/8-11-2020. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και πάλι στις 6 Νοεμβρίου οπότε θα δούμε σε τι επίπεδο θα βάλουν τη Βοιωτία.

Τα κρούσματα στο νομό Βοιωτίας δεν ήταν τέτοια για επίπεδο Β” αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι κυβερνώντες μας… Τέλος πάντων!!!

Δεν γνωρίζουμε αν επανεκτιμηθούν οι καταστάσεις αλλά όπως πάει το πράγμα βλέπουμε για ένα μήνα τουλάχιστον να μην έχουμε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Φαίνεται πως ο κορονοϊός “προτιμάει” τα γήπεδα του Υψηλάντη, της Αντίκυρας, του Μαυρομματίου, του Κοκκίνου, των Σκούρτων, της Αράχωβας κ.λ.π και “αποφεύγει” το Καραϊσκάκη, το Ολυμπιακό Στάδιο, την Τούμπα, το Χαριλάου κ.α. της Super League.

Ήμαρτον Κυριάκο μου!!!

Όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, νέα μέτρα ισχύουν για τον αθλητισμό.Καμία απολύτως αθλητική δραστηριότητα δε θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο λόγω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού.
Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο. Επιτρέπεται μόνο η διεξαγωγή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League».
Το πρωτάθλημα της Football league, δε θα ξεκινήσει (με τα μέχρι τώρα δεδομένα), όπως και η Γ’ Εθνική .

e-scorpios.gr

Σχετικά