Ξεσηκώνεται η Βοιωτία-Μεγάλες αντιδράσεις για το “ΚΟΚΚΙΝΟ”

Τις τελευταίες ώρες, έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, ένα ψήφισμα προς υπογραφή από όλους μας, για την αλλαγή κατάταξης της Βοιωτίας από το κόκκινο στο κίτρινο

Δημιουργός ψηφίσματος: Kostas P.

Παραλήπτες: Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Καθώς ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων στον νομό Βοιωτίας παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα (κάτω από 10) την τελευταία εβδομάδα, κρίνουμε ότι είναι αυτονόητο ο νομός μας να χαρακτηριστεί ως Επίπεδο Α (Επιτήρηση).
Στην παρούσα φάση υπάρχουν αρκετοί νομοί στην ελληνική επικράτεια που έχουν μεγαλύτερο συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τον νομό Βοιωτίας, αλλά χαρακτηρίζονται ως Επίπεδο Α.
Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων και πολιτών του νομού Βοιωτίας τηρούν απρόσκοπτα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του COVID. Συνεπώς κρίνουμε απαραίτητη την λειτουργία των επιχειρήσεων στους τομείς της εστίασης, ψυχαγωγίας και αθλητισμού.

Ταυτόχρονα όλο και πληθαίνουν οι φωνές και από αυτοδικοιητικους ή άτομα που βρίσκονται σε άλλες θέσεις της Βοιωτίας.

Γράφει ο Κώστας Σωτηρόπουλος:

Η Περιφέρεια Στερεάς δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει μια  ενημέρωση στους κατοίκους της Βοιωτίας, στους επιχειρηματίες της εστίασης, στους εργαζόμενους αυτής.

Ποια τα επίσημα στοιχεία που μας ενέταξαν στο “κόκκινο” , ποιά η χρονική διάρκεια και διαδικασία επαναξιολόγησης ;

Αλήθεια, τι έφταιξε τελικά και από τους πανηγυρισμούς των μηδενικών κρουσμάτων, περάσαμε στην κατηγορία υψηλού κινδύνου, έχοντας μάλιστα το ρεκόρ επιβολής προστίμων στους παρανομούντες των υγειονομικών διατάξεων ;

Ποια τα προτεινόμενα μέτρα και ο σχεδιασμός στήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο νομό Βοιωτίας ;

Η σωτηρία της ανθρώπινης ζωής, προέχει της προστασίας της οικονομίας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υπακούει στα μέτρα. 
Η ενημέρωση όμως δεν κοστίζει και είναι αυτή που θα πείσει και τους πλέον δύσπιστους για το που ακριβώς βρισκόμαστε.

ΥΓ

Τα παραπάνω ερωτήματα θα κατατεθούν και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθεί το λινκ του ψηφισματος

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/ypoyrgeio_politikis_prostasias_kai_diaheirisis_kri_allagi_toy_n_voiotias_apo_epipedo_v_ayximenos_kindynos_se_epipedo_a_epitirisi/?rc=fb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-1138259-allagi_toy_n_voiotias_apo_epipedo_v_ayximenos_kindynos_se_epipedo_a_epitirisi&utm_term=ndfBjb%2Bel&fbclid=IwAR1jDr_SyEAaGsK-jTJNbQy6m3Vcs4-xWIfZFzEP_dL1JI6MKCdR21c3dfM

e-hani.blogspot.com

Σχετικά

Μία άποψη για το “Ξεσηκώνεται η Βοιωτία-Μεγάλες αντιδράσεις για το “ΚΟΚΚΙΝΟ””

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Δεν θα υπαρξει αρση των μετρων.καλα επραξε ο κυριος προεδρος της κυβερνησης.οσο πιο γρηγορα το χωνεψουν καλυτερα για αυτους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα