ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 9-15/11/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όπως είναι η διάρκεια επτά ημερών, μπορούν να εναλλάσσονται έντονα συναισθήματα. Στην αρχή θα νομίζουμε ότι δημιουργούνται εντάσεις (όπως όταν θέλουμε να μοιράσουμε κάτι).    Έχουμε ανάγκη από χαλάρωση, αφού πολλά πράγματα συμβαίνουν μαζεμένα και δεν προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε. Το τι είναι τύχη, τι  ατυχία, τι  ευκαιρία και τι επιτυχία είναι σχετικά. Έχουμε μπει σε ένα άξονα που μας δείχνει τη δημοσιότητα, τον πλούτο, αλλά και την καταστροφή. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι ευκαιρίες που μας δίνονται για να κάνουμε μια θετική “μεταμόρφωση”. Προχωράμε σε κάτι καινούργιο, αξιοποιώντας τις παλιές εμπειρίες μας. Τα βαθιά συναισθήματα και η σωστή διαχείρισή τους, μας δίνουν την ευτυχία σε πολλά επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ.

Κριοί του πρώτου δεκαήμερου είστε λίγο “πεσιμιστές” αυτό το διάστημα, μήπως επειδή συζητάτε συνέχεια για υποχρεώσεις και οικονομικά θέματα; Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα. Συμφωνίες για κληρονομικά και επιχειρηματικά σχέδια επανέρχονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει στην αρχή της εβδομάδας να βάλει λίγο “νερό στο κρασί του”, γιατί η τάση της επιθετικότητας που έχει ίσως να απογοητεύσει το έτερον ήμισυ. Μπορεί να έχετε βοήθεια οικονομική από κει που δεν το περιμένετε. Ελπίζετε ότι τελικά θα τα καταφέρετε να βρείτε λύση σε οικονομικά αδιέξοδα. Κληρονομικά, και χρηματοοικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους μπορούν να επιλυθούν, αφού εσείς δώσετε την απαιτούμενη προσοχή.

Το τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται να έχει μεγάλες αναθεωρήσεις σε στόχους και καριέρα. Υπάρχουν εξελίξεις που θα τις δείτε στο επόμενο διάστημα. Μέσα σε  όλο αυτό το πιεσμένο κλίμα μπορεί να πετύχετε ένα οικονομικό, επενδυτικό, ακόμα και επαγγελματικό στόχο. Ευκαιρίες να λειτουργήσετε επιχειρηματικά θα υπάρχουν. Ενδέχεται όμως να διαλύσετε μια συνεργασία ή να μην συμφωνεί το ταίρι σας για τις επιλογές σας και να χαλάσει την μεταξύ σας καλή σχέση στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο αρχίζετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για συνεργασίες. Σημαντικό είναι και ότι αρχίζετε και μιλάτε με τον/την σύντροφό σας. Ο Ουρανός αλλάζει πράγματα που είχαν καθιερωθεί στην ζωή σας και δεν έχετε να παρά να προσαρμοστείτε.

Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας έχετε αντιπαραθέσεις και προβλήματα στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας. Εσωτερική ταραχή προκαλεί άγχος που επηρεάζει και την υγεία σας. Μια συνεργασία θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε αυτό το διάστημα. Το “μαζί” θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Οι παρέες και οι ομάδες που συμμετέχετε θα σας χαλαρώσουν στην αγχωτική περίοδο που διανύουμε.

Το τρίτο δεκαήμερο αλλάζει συθέμελα τη νοοτροπία του. Αναθεωρείτε πολλούς από τους στόχους σας και ανοίγετε “πανιά” για καινούργιες φιλοσοφίες ζωής. Η διδασκαλεία, σαν μαθητής αλλά και σαν δάσκαλός, ανοίγει τους ορίζοντές σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας αρκεί να αφήσετε πίσω ότι δεν σας ταιριάζει πια. Επιτυχία σε νομικά θέματα και σπουδές. Κάντε μια νέα αρχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αυτό λέει η νέα Σελήνη στις 15/11. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε την καθημερινότητα που είχατε συνηθίσει ως τώρα και συναισθηματικά αλλά και πρακτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 

Είχατε αφήσει πίσω θέματα υγείας και εργασίας και τώρα επανέρχεστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Γενικά όμως θα έχετε μία ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να ασχοληθείτε με την διατροφή και την άσκηση, γιατί πολλά από αυτά τα είχατε παραμελήσει.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα αποφύγει τις κόντρες στις αρχές της εβδομάδας με τα αγαπημένα πρόσωπα (επιμένετε και εσείς τόσο πολύ στις ιδέες σας). Φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε σε απλά καθημερινά θέματα. Ίσως να γίνετε πιο “χαλαροί” σε ότι αφορά την επαγγελματική πρόοδο και την κοινωνική καταξίωση. Μάλλον χρειάζεστε ξεκούραση.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν βρίσκει άλλη λύση, παρά να κάνει μια αναδιάρθρωση σε ότι αφορά τα οικονομικά προς τρίτους π.χ. τράπεζες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες ακόμα και κληρονομικά. Αυτό θα βοηθήσει στην εργασία σας και θα δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν. Ένα δημιουργικό σχέδιο ή συναισθηματικά (ερωτικά)θα αισθανθείτε στο τέλος της εβδομάδας, ότι δεν προχωρούν ή εσείς δεν μπορείτε να χαρείτε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας, να φλερτάρετε και να έχετε συντροφιά τα παιδιά σας κάτι που σας δίνει χαρά. Δημιουργικά σχέδια είναι στα σκαριά.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, μην αφήσετε τα “πρέπει” να ταράξουν  την ωραία ατμόσφαιρα που έχετε στο σπίτι. Θέματα κοινωνικής προβολής και στόχων έρχονται σε αντιπαράθεση με την οικογένεια. Ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία ή με κύρος αντιτίθεται σε προσωπικά σας θέματα. Όμως εσείς έχετε επικεντρωθεί στο να περάσετε όμορφα και κανείς δεν μπορεί να σας βγάλει από τα όνειρα σας, είτε αυτό αφορά την ερωτική σας σχέση, είτε αφορά ένα δημιουργικό σχέδιο.

Το τρίτο δεκαήμερο βάζει στο στόχαστρο τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Πολλές ανακατατάξεις που έχουν ξεκινήσεις εδώ και καιρό στις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο διογκώνονται. Επίσης καινούργια δεδομένα που καλλιεργούνται θα δημιουργηθούν σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Σημαντικές σχέσεις συναισθηματικές θα αρχίζουν να παίρνουν μια πιο μόνιμη μορφή στην ζωή σας. Όλοι αυτή η ανακατάταξη είναι θετική προς εσάς. Η νέα Σελήνη σας φωτίζει για να κάντε μια νέα αρχή στον ερωτικό και δημιουργικό τομέα. Οικογενειακές παρεμβάσεις με καλές προθέσεις επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σε αυτό το σημείο μπορείτε να κάνετε το ξεκαθάρισμα και να βάλετε όρια.

ΛΕΩΝ. 

Αρχίζουν πάλι οι συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα από την οικογένεια. Κάποια θέματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και τώρα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με αποφάσεις. Θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα δει ότι διίστανται οι απόψεις του με το άμεσο περιβάλλον. Γενικά, οι διαφορές με συγγενείς και φίλους μπορεί να φανούν πιο ξεκάθαρα αυτή την περίοδο. Είστε επικεντρωμένοι σε οικογενειακά θέματα και θεωρείτε ότι θα έχετε βοήθεια σε οικονομικές υποχρεώσεις ή σε περιουσιακά και κληρονομικά θέματα.

Εσείς του τρίτο δεκαήμερου, θα έχετε ριζικές αναδιαρθρώσεις στο χώρο εργασίας. Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει κι αυτό τονίζεται αυτή την εβδομάδα. Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν. Η οικογένεια θα σας στηρίξει σε σημαντικά θέματα κι αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες . Στο περιβάλλον όμως που βρίσκετε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας, ίσως να υπάρχουν αντιδράσεις που θα σας χαλάσουν την διάθεση την Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δεν θα σταματήσετε την κοινωνική σας ζωή, παρ’ όλες τις συνθήκες. Συζητήσεις και γραπτά θα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να μην βαρεθείτε αυτή την εβδομάδα. Προετοιμάστε τις συνθήκες ώστε κι αργότερα να έχετε καλές σχέσεις με τους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονες.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα καταλάβει, ότι άσχετα με τα έσοδα που καταφέρνει να διασφαλίσει, υπάρχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψει. Στις 10/11 θα έχετε αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες, ακόμα κι αν ωραιοποιείτε λίγο τις καταστάσεις, αυτό σας ηρεμεί.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει καταλάβει και θα καταλάβει ότι πολλά αλλάζουν στις ερωτικές σχέσεις. Δημιουργικά σχέδια που κάνατε, τώρα τα διαγράφετε αφού πλέον δεν σας καλύπτουν, γεννιούνται νέα και θα το αντιληφθείτε σε βάθος χρόνου. Κάτι καινούργιο σας εξιτάρει, πλέον είστε αποφασισμένοι και έχετε αυτοέλεγχο στο τι λέτε και στο πως επικοινωνείτε. Το περιβάλλον σας αποδέχεται και σας ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητα και την δημιουργία που δεν σταματάτε να έχετε. Θετική η νέα Σελήνη στις 15/11,κάντε μια νέα αρχή σε ότι αφορά το περιβάλλον σας, νέοι άνθρωποι και κάθε είδους επιμόρφωση σας ευνοεί.

ΖΥΓΟΣ. 

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δεν θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα, αν το λέει και ο προσωπικός τους χάρτης. Συζητήσεις για οικονομικά και ηθικά θέματα θα κάνετε αυτό το διάστημα.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την Αφροδίτη που συνεχίζει μέχρι τις 13/11 να σας κάνει πολύ αγαπητούς αλλά και ερωτικούς συνάμα. Στην αρχή της εβδομάδας θα σας ανταγωνίζεται ο/η σύντροφος, αλλά μπορεί να έχετε και ανταγωνισμό από άτομα που ξέρετε ότι είναι αντίπαλοι ή συνεργάτες σας. Έχετε βάλει σαν στόχο να αυξήσετε τα έσοδά σας και κατά κάποιο τρόπο το καταφέρνετε μέσα από τη δουλειά.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται σε ένα σταθμό της ζωής του, σε ότι έχει σχέση με τους οικογενειακούς δεσμούς, μέσα από πολλές ζυμώσεις μεταλλάσσονται και αυτό γίνεται πιο έντονο το ερχόμενο διάστημα. Θέματα ακινήτων είναι πολύ σημαντικά , αλλαγές σε συγκατοικήσεις, ή αλλαγές σπιτιού μπορεί να εξελιχθούν, ή να γίνει έντονη η ανάγκη αλλαγής στο χώρο κατοικίας. Τώρα φαίνεται ότι έχετε και τις προϋποθέσεις να “κόψετε τον ομφάλιο λώρο”. Στα οικονομικά και ηθικά θέματα μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή και σε αυτό θα σας βοηθήσει και η οικογένεια. Σίγουρα, όσο ανεπαίσθητα κι αν θέλετε να γίνει αυτή η μετάβαση, θα υπάρχουν “απώλειες”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Το πρώτο δεκαήμερο ξαναβρίσκει την άνεση της επικοινωνίας. Έχετε μεγάλη περιέργεια, σκέψεις, σχέδια και ευστροφία σας διέπουν αυτό το διάστημα. Συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και συναντήσεις θα είναι σε προτεραιότητα για εσάς. Ένας καλός τρόπος για να καλύψετε όλες αυτές τις ανάγκες είναι το διάβασμα και οι γνώσεις μέσω του διαδικτύου.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, από την αρχή της εβδομάδας θα έχετε μία δύσκολη καθημερινότητα κι εχθρικό κλίμα στο χώρο εργασίας. Όλα αυτά συντελούν στο να αισθανθείτε ψυχολογικά απομονωμένοι, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τη σωματική σας υγεία. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και είναι τα γενέθλιά σας (χρόνια πολλά!) έχετε μεγάλη έμπνευση, μεγάλη δημιουργική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. Μπορεί ένας ρομαντικός έρωτας να σας κάνει να ονειρεύεστε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει και τις πιο δυνατές “συγκινήσεις”. Ο τρόπος που επικοινωνείτε με γραπτό ή προφορικό λόγο αλλάζει, ο λόγος σας έχει μεγάλη απήχηση γιατί είναι απόλυτος και με στόμφο. Είναι ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας σε θέματα που έχουν σχέση με το εμπόριο, τις σπουδές και την επικοινωνία. Ριζικές αλλαγές στο συγγενικό περιβάλλον που τελικά είναι για το καλό σας. Κάντε μια νέα αρχή που θα σας εκφράζει, σε αυτό συνηγορεί και η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 15/11. Στο τέλος της εβδομάδας απογοητεύεστε συναισθηματικά από μία επικοινωνία που είχε πάθος, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κοινωνικά πλαίσια και παραμένει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα. Είναι μια πιο ουδέτερη εβδομάδα που ακούτε διάφορα, αλλά  δεν μπορείτε να τα διασταυρώσετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά.

Το δεύτερο δεκαήμερο, λίγο πριν να γυρίσει ο Άρης σε ορθή φορά, βρίσκεται αντιμέτωπο για άλλη μια φορά με την υποβόσκουσα ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα του. Εσείς λοιπόν οι τοξότες βρίσκεστε αντιμέτωποι με τους ομοϊδεάτες σας, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν την ένταση που κρύβετε μέσα σας. Σχέδια που δεν μπορούν να βγουν ακόμα στην επιφάνεια, ίσως  βοηθήσουν στην πιο χαλαρή αντιμετώπιση των οικογενειακών θεμάτων.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μέσα από όλες τις δυσκολίες και μεταρρυθμίσεις σε οικονομικά και ηθικά θέματα, έχετε ανθρώπους από το παρασκήνιο που βοηθούν. Βρείτε τη δύναμη να βγάλετε προς τα έξω τα σχέδιά σας, γιατί θα έχουν μεγάλη απήχηση στην ανάπτυξη του οικονομικού τομέα. Ίσως να δέχεστε υποσχέσεις που πρέπει να τις δείτε να πραγματοποιούνται και να φέρνουν υλικές απολαβές, για να προχωρήσετε. Μυστικά σχέδια προωθούνται με την νέα Σελήνη στις 15/11. Αποφύγετε τις σπατάλες, αν δεν έχετε χειροπιαστές αποδείξεις ότι θα αυξηθούν τα έσοδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο συζητάτε και συμμετέχετε σε κοινές δράσεις. Το ότι αγωνίζεστε κάτω από τις ίδιες ιδέες, για να ολοκληρώσετε μια συλλογική προσπάθεια, σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

Το δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα πρέπει να ισορροπήσει την τάση του για την κοινωνική καταξίωση με τις αντιδράσεις των οικείων του. Αυτό το διάστημα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα απωθημένα που έχει η οικογένεια απέναντί σας.  Έχετε μεγάλη έμπνευση, ο γραπτώς και προφορικός σας λόγος έχει απήχηση σε ομάδες ανθρώπων και το περιβάλλον σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά στις αρχές, έχετε τη σύνοδο Δία-Πλούτωνα που αντιστοιχεί σε τεράστια αλλαγή, όχι μόνο για τους Αιγόκερους αλλά για την ανθρωπότητα. Σαν επιτυχία μπορεί να μεταφραστεί μόνο όταν το λέει ο ατομικό σας χάρτης. Στις 14-15/11 έχετε ηγετική θέση σε μια ομάδα και η στάση σας είναι καταλυτική για μια κοινή δράση. Όμως κι εσείς έχετε ευκαιρίες να αναπτυχτείτε μέσα από την ανάμιξή σας σε παρέες, συλλόγους, ομάδες κτλ. Σε αυτούς τους στόχους βοηθά κι η νέα Σελήνη στις 15/11. Προσοχή, αν λειτουργήσετε με “αφορισμούς” μπορεί να βλάψετε την κοινωνική εικόνα και τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 

Εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο μπορείτε τώρα να κάνετε συμφωνίες και συζητήσεις, με μεγαλύτερη σαφήνεια, στον επαγγελματικό τομέα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα κι έτσι μπορείτε να ανασυνταχθείτε.

Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να έχει ένταση από το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, φίλους, για τους στόχους και την τάση ελευθερίας που έχει στο πως φιλοσοφεί τα πράγματα. Δίνετε μεγάλη έμφαση στην καριέρα και στους στόχους σας κι αυτό βοηθά να έχετε οικονομικά όφελος. Χρειάζεται προσοχή να μην αφεθείτε σε πλάνες και υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και φαίνεται ότι πετυχαίνετε πολλούς από αυτούς. Το θέμα είναι ότι όλα γίνονται κρυφά, άλλοτε διαβρωτικά, δηλαδή αλλάζοντας τον μέχρι τώρα τρόπο που προσφέρετε στην κοινωνία, και άλλοτε μέσα από μυστικές ενέργειες, που σίγουρα σας προκαλούν φοβίες. Πάντως οι ευκαιρίες δεν θα λείπουν για να ανέλθετε κοινωνικά ή επαγγελματικά, αρκεί οι ισχυροί που σας βοηθούν να έχουν καλές προθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ. 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο είστε αισιόδοξοι κι αυτό προσπαθείτε να μεταδώσετε και στους άλλους με τον λόγο και τις ιδέες σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη γνώση και τις σπουδές σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, δεν θα αποφύγετε τα οικονομικά προβλήματα. Όμως έχετε μακρόπνοα σχέδια και κρατάτε την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό μετράει.

Για το τρίτο δεκαήμερο καινούργια ξεκινήματα σε μια κοινή προσπάθεια σας δίνει “φτερά”. Έχετε σχέδια και αισιοδοξία, μπορεί κάποιες ιδέες να μην σας αντιπροσωπεύουν πια και να μην μπορείτε να τις ακολουθήσετε, αλλά νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας. Η νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς στις 15/11.                                                                                  

Σχετικά