Βατόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown – Τι είπε για την Θεσσαλονίκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του γενικού lockdown και μετά τις 30 Νοεμβρίου άφησε ο καθηγητής μικροβολιογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος

Όπως ανέφερε ο καθηγητής την άλλη βδομάδα θα μπορεί να ειπωθεί αν μπορούμε να βγούμε μετά τις 30/11 και πως το άνοιγμα θα γίνει όπως και την προηγούμενη φορά.

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο ΣΚΑΪ πως είναι λογική σκέψη να συνεχιστεί το lockdown ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη καθώς όπως εξήγησε το 32% θετικότητας του ιού στην Θεσσαλονίκη δείχνει μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα και λιγότερη ευκολία στο να φύγει.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας παρουσίασε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Θεσσαλονίκη, η οποία δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία.

Παράλληλα, ο Α. Βατόπουλος υπογράμμισε πως μάσκα και άλλα μέτρα θα μείνουν μαζί μας όλο το χειμώνα και πως θα χρειαστεί πολύς καιρός για να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος.

Ερωτηθείς αν θα κάνει το εμβόλιο απάντησε πως «φυσικά θα κάνω το εμβόλιο Είμαι υγειονομικός και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες».

Τέλος τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να βγαίνει από το σπίτι μόνο όταν είναι ανάγκη.

Σχετικά

3 Άποψη για τα “Βατόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown – Τι είπε για την Θεσσαλονίκη”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Γενικη απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 8 το βραδυ.μονο ετσι θα παρουμε τελος.ολοι στην ελλαδα εγιναν αθλητες. Προ κορωνοιου καθε κυριακη διοργανωνσν τρεξιμο εκλειναν δρομοι.οποιος θελει να τρεξει στα γηπεδα.αντε το βρηκαμε τωρα τυπωνουν μεταλλια ετρεξα λεει.για να φανε λεφτα.δεν υπαρχει αλλο νοημα.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Απαντηση στο κυβερνητικο εκπροσωπο υπουργο προστασιας του πολιτη.γνωριζετε αξιοτιμοι κυριοι οτι τα μετρα δεν τηρουντα οχι στη θεσσαλονικη αλλα σε ολη την χωρα.απαγορευση κυκλοφοριας. Και βγαλτε εξω μ.α.τ ο.π.κ.ε βουρδουλα συνεχως βουρδουλα να ματωσουν .δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.μονο με βουρδουλα συνεχως. Δεν ειναι βια πλεον ειναι θεμα ζωης.ξυλο συνεχως χωρις ελεος.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Δεν υπαρχει κοπωση.ειναι καφροι και δεν τηρουν τα μετρα τελος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα