ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 16-22/11/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Έχουμε όλοι μας την ανάγκη να περάσουμε όμορφα, αλλά μερικές φορές υπερβάλουμε κι αυτό μας εγκλωβίζει περισσότερο. Η απομόνωση είναι δικαιολογία για να μην αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας κατάματα. Δεν μπορώ να μας προσάψω την ιδιότητα του εκκεντρικού ή του νευρικού ανθρώπου, όμως όλοι μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον με σταθερές βάσεις και υπευθυνότητα. Ο προγραμματισμός, η αντοχή, η σύνεση και γιατί όχι η πειθαρχία μας κάνει, (ακόμα και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά) πιο αισιόδοξους για το μέλλον. Όλα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όχι με σκληρότητα, για όλα μπορούμε να αγωνιστούμε, όχι όμως σαν να αισθανόμαστε ότι κάνουμε αγγαρεία γιατί τότε η ψυχική και σωματική κούραση είναι μεγαλύτερη. Με προοπτική, ελπίδα κι αγάπη μπορούμε να ζήσουμε τα όνειρά μας, Ας μην κάνουμε την συνήθεια δυνατότερη της αγάπης.

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας, εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά από  21-25/3, δεν θα αποφύγετε τις διαφωνίες για οικονομικά θέματα. Μπιλιετάκια με λογαριασμούς θα σας εκνευρίσουν. Αποφύγετε συμφωνίες και συζητήσεις για δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ, γιατί μπορεί να ακούσετε νέα που θα σας ξαφνιάσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως δεν θα σταματήσει να μιλά και να κάνει συμφωνίες για οικονομικά θέματα. Έντονη μαχητικότητα και εξωστρέφεια.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο στις 16/11, πρέπει να μην υπερβάλετε στις προσδοκίες σας σε ότι αφορά μια συνεργασία ή μια συντροφική σχέση. Ενώ στις 19/11 αισθάνεστε ότι όντως σας περιορίζουν σε μία σχέση. Βάλτε την λογική πάνω από όλα και αξιοποιήστε το “ξένο” κεφάλαιο για να κάνετε γερές βάσεις σε ότι αφορά τους στόχους ή μια επιχειρηματική δραστηριότητα σε βάθος χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ.  Για το πρώτο δεκαήμερο, στις αρχές της εβδομάδας συζητήσεις θα σας εκνευρίσουν που θα έχουν σαν θέμα μια συνεργασία ή μια συμβίωση. Είστε πολύ εκκεντρικοί αυτό το διάστημα χωρίς καν να το καταλαβαίνετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή σχέδια με τους συνεργάτες σας μετά τις 18/11. Ο Άρης πολλές φορές σας δημιουργεί εσωτερικές εντάσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο περνά τις μέρες “φιλοσοφώντας” χωρίς ουσιαστικά να κάνει τίποτα σημαντικό. Όμως στις 19/11 αισθάνεται ότι η καθημερινότητα χωρίς δράση δεν είναι κάτι που τους ευχαριστεί. Οπότε βάζουν στόχους για να υλοποιήσουν μαζί με τον/την σύντροφό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ανατροπές στην καθημερινότητα ή συζητήσεις που θα προκαλούν ένταση στο χώρο εργασίας. Μετά τις 21/11 αρχίζει να ομαλοποιείται η σχέση σας με τους συναδέρφους και οι μέρες κυλούν πιο εύκολα.

Το δεύτερο δεκαήμερο τακτοποιεί λεπτομέρειες και εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητα. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που θα συζητήσετε θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Εντάσεις και δυναμικές κινήσεις σε κοινές δράσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας το πάθος θα κυριαρχήσει, δύσκολα θα μπορέσετε να ελέγξετε την παρόρμησή σας σε ερωτικά θέματα. Προσοχή μη σπαταλήσετε περισσότερα από ότι αντέχετε σε διασκέδαση και ειδικότερα σε τζόγο, γιατί σύντομα θα καταλάβετε ότι τα έσοδα βγαίνουν δύσκολα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους σας εγκλωβίζουν. Αντιθέτως, αν βάλετε την ζωή σας σε μία τάξη, τότε θα δημιουργήσετε ευκαιρίες ανάπτυξης στην εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο εκνευρίζεστε που δεν μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα με τους αγαπημένους και τις παρέες σας. Τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση, όμως ιδέες διαφορετικές από τις δικές σας δοκιμάζουν την υπομονή σας και σε συναισθηματικά θέματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα όμως δεν θα λείπουν τα μηνύματα αγάπης. Ευχάριστες συζητήσεις και επικοινωνία μετά τις 18/11. Μεγάλος ανταγωνισμός από άτομα κύρους.

Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται ότι ζώντας στην θαλπωρή της οικογένειας μπορούν όλα να λειτουργούν μόνα τους, χωρίς να καταβάλουν καμία προσπάθεια γι’ αυτό. Στις 19/11 θα δείτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει παράπονα και πρέπει να προσαρμοστείτε, στις συνθήκες του σπιτιού. Αισθάνεστε την ίδια στιγμή τη σιγουριά και την αγάπη που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι και δε ο/η αγαπημένος σας μέσα από την συγκατοίκηση ή το γάμο.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί από28/7-2/8, θα είναι δύσκολο να βρείτε κοινές συνισταμένες συζήτησης μεταξύ των οικείων προσώπων. Διάφορα νέα σας ταράζουν. Οι στόχοι σας έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα αλλά οι απόψεις της οικογένειας δεν συμπλέουν μαζί σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο αγωνίζεται για τις φιλοσοφικές του απόψεις. Συζητήσεις για οικογενειακά θέματα γίνονται πιο ξεκάθαρες, σε γενικές γραμμές θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, αλλά αποφύγετε τα ταξίδια και τις κόντρες που μπορεί να αφορούν τις ιδέες σας.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είναι πιο φειδωλό στο λόγο του. Πιθανό είναι να υποστείτε κριτική στο χώρο εργασίας. Πολλά θέματα τακτοποιούνται μετά από την δική σας υπευθυνότητα και τάξη στον χώρο του σπιτιού κι έτσι διευκολύνεται η καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου έχετε έξυπνες ιδέες αλλά δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, αν είστε απόλυτοι στα λεγόμενά σας. Ειδήσεις θα σας ξαφνιάσουν κι ίσως προέρχονται από το εξωτερικό.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα, αν αφαιρέσουμε βέβαια τις έντονες προσπάθειες που κάνετε να τακτοποιήσετε χρηματοοικονομικά θέματα που έχουν σχέση με υποχρεώσεις προς τρίτους π.χ. τράπεζες, κληρονομικά κ.α. Μετά τις 18/11 θα είστε πολύ κοινωνικοί με φίλους και συγγενείς, ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις. Επιμορφωτικά θέματα προωθούνται.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τις επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά θέματα, θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς μέτρο για αγορές, ακόμα κι αν βγάζετε αρκετά αυτό το διάστημα. Θέλετε να δώσετε χαρά σε αγαπημένα πρόσωπα, όμως δεν χρειάζονται μόνο τα υλικά αγαθά για να δείξετε την αγάπη σας. Συζητήσεις και συναντήσεις θα σας δώσουν χαρά, βάζετε μια ερωτική σχέση σε πιο γερές βάσεις αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, συζητήσεις για οικονομικά, αλλά και ηθικά θέματα μπορεί να “εκτροχιαστούν”. Ξαφνικά νέα και διαφωνίες για υποχρεώσεις π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Σε γενικό πλαίσιο τα οικονομικά σας αρχίζουν και φτιάχνουν μετά τις 21/11.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν σταματά να συζητά για το πως θα αυξήσει τα έσοδά του. Ο Άρης απέναντί σας όμως δημιουργεί τριβές με τον/την σύντροφο, συνεργασίες ίσως να περάσουν κρίση.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την Αφροδίτη (μέχρι τις 20/11) που του χαρίζει την ομορφιά και το κάνει να κερδίζει την συμπάθεια των άλλων γύρω του. Δίνετε απλόχερα την αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους, μην μείνετε όμως μόνο στην “έξωθεν μαρτυρία”. Ίσως μάλιστα να μην έχετε την ανταπόκριση που θέλετε από τα οικεία πρόσωπα και αυτό σας προκαλεί ανασφάλεια. Έχετε επικεντρωθεί στα οικονομικά  και με σωστή διαχείριση θα τακτοποιήσετε τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα έξοδα του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί τώρα να εκφράζεται πιο εύκολα. Στις αρχές της εβδομάδας, αυτό μπορεί να προκαλέσει την “κόντρα” με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή γύρω στις 17/11 σε μια ανατροπή σε ότι αφορά και νομικά θέματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Ερμή που του εξασφαλίζει την επικοινωνία και την κοινωνικότητα, άσχετα με τις συνθήκες. Μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας με γραπτό ή προφορικό λόγο, μην χάνετε την ευκαιρία να συνδιαλέγεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Ο Άρης όμως δυσκολεύει την καθημερινότητα, ίσως θέματα υγείας σας απασχολούν. Στο χώρο εργασίας θα επικρατεί ένταση. Στο άμεσο μέλλον όλα θα πάνε καλύτερα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο έχετε τον Ήλιο που σας κάνει να λάμπετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (χρόνια πολλά!). Μεγαλοποιείτε και υπερβάλετε σε ότι αφορά τα συναισθήματά σας, γιατί απλά δεν μπορείτε να τα εκφράσετε. Αισθάνεστε όμως και απογοήτευση από το περιβάλλον που δεν μπορεί να σας καταλάβει. Έχετε τη δύναμη να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να δώσετε και στους άλλους να καταλάβουν ποια είναι τα όρια τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Όσοι έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου, ίσως ακούσετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Μάλιστα μπορεί να είναι ένα μυστικό ή ένα κουτσομπολιό. Προσοχή στο χώρο εργασίας γιατί μπορεί να υπάρξουν ζημιές σε ότι αφορά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ο Άρης βοηθά να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Θέλετε να κατακτήσετε το “αντικείμενο” του πόθου σας και τολμάτε ένα δημιουργικό σχέδιο.

Ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, φέρεστε λίγο πιο επιπόλαια σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε τους ομοϊδεάτες και τις παρέες που σας στηρίζουν, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε τις δράσεις σας αυτό το διάστημα κι αυτό σας απογοητεύει. Όμως ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας, το ότι έχετε πλάνο για το μέλλον είναι σημαντικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις με την παρέα ή τις ομάδες που συμμετέχετε που θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή, ίσως σας ξαφνιάσουν κάποια νέα που θα επηρεάσουν τους δημιουργικούς στόχους ή μια συναισθηματική σχέση. Είναι προσωρινό μην ανησυχείτε.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να προσέχουν τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι, καθώς και την εριστική διάθεση της οικογένειας αυτό το διάστημα. Παρ’ όλες τις συνθήκες, θα είστε πολύ κοινωνικοί και δεν θα σταματήσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια και στόχους με τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε.

Το τρίτο δεκαήμερο φαίνεται ότι θα χαλαρώσει τις προσπάθειες για την κοινωνική του καταξίωση ή τους στόχους του. Αυτό βέβαια για ένα Αιγόκερω δεν είναι και τόσο συνηθισμένο γι’ αυτό και η ανασφάλεια σας χτυπά την πόρτα. Από την άλλη δεν το βάζετε κάτω και κάνετε σχέδια χωρίς επισφαλείς επιλογές με τις παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ που συμμετέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου θα έχει απρόσμενες εξελίξεις σε μια συζήτηση ή συνάντηση για επαγγελματικούς λόγους και θα έρθει αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις της οικογένειας. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν καλύτερες εξελίξεις σε στόχους και καριέρα.

Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα έχετε επιθετικό λόγο και γενικά θα είστε βιαστικοί, προσοχή σε οδικά ατυχήματα. Οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα δεν θα λείψουν.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει σχέδια και στόχους, όμως δεν λαμβάνονται υπ’ όψη οι αστάθμητοι παράγοντες. Συναισθηματικά αισθάνεστε την ανάγκη να αποδράσετε. Θέλετε να βοηθήσετε με όλη την καλή διάθεση που έχετε, αλλά πίσω από μια ωραία φιλοσοφία (ιστορία) που σας είπαν, ίσως υπάρχουν κρυμμένα συμφέροντα, κι όπως πάντα όταν τα ανακαλύπτετε απογοητεύεστε. Άτομα με κύρος και προσωπικότητα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε ευθύνες για να τις φέρετε εις πέρας χωρίς να φαίνεστε και κάτω από περιορισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε συζητήσεις ή θα λάβετε μηνύματα που θα σας ξαφνιάσουν. Θα σας γίνουν εκπλήξεις, που ίσως σας εκνευρίσουν. Δεν παύετε όμως να μαθαίνετε ενδιαφέροντα πράγματα. Την επόμενη εβδομάδα όλα αυτά θα τα δείτε πιο αισιόδοξα.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το αστρολογικό σκηνικό. Όλο αυτό το διάστημα θα αγωνίζεστε για την απόκτηση υλικών αγαθών. Από τις 18/11 θα θέλετε να μάθετε καινούργια πράγματα καθώς οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα σας δίνουν μια νότα αισιοδοξίας.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα επενδύει, είτε πραγματικά (οικονομικά), είτε σαν φιλοσοφία (ιδέες) σε παρέες, ομάδες ανθρώπων, συλλόγους κτλ που όμως θα σας απογοητεύσουν στην πορεία. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο σαφείς στις επιδιώξεις σας και να απαιτήσετε να εφαρμόζονται τα σχέδια και οι προοπτικές μιας κοινής δράσης.                               

Σχετικά