Tα νέα κρούσματα σε Βοιωτία- Στερεά

Η ανάλυση του νέου χάρτη του ΕΟΔΥ…

Στη Βοιωτία τα 10 κρούσματα αντιστοιχούν σε τέσσερις γυναίκες 30, 33, 51 και 52 από τη Θήβα, δύο άνδρες 60 και 27 ετών από το Λεοντάρι, έναν άνδρα 36 και μία γυναίκα 26 ετών από τoν Ελαιώνα και δύο νεαροί άνδρες 21 και 23 ετών από το Σχηματάρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τ.Κ. Λεονταρίου,μετά από λάθος του ΕΟΔΥ χρεώθηκαν τα δύο κρούσματα στο χωριό τους.

Δείτε την ανακοίνωση

Καλησπέρα, μια διευκρίνιση σχετικά με τα δύο (2) κρούσματα τα οποία ακούστηκαν ότι υπάρχουν στο χωριό μας από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συγκεκριμένα κρούσματα μετά από λάθος του ΕΟΔΥ δόθηκαν στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στο χωριό μας τα οποία όμως αφορούν το Λεοντάρι Καρδίτσας….

Τ.Κ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

Τα κρούσματα στη Στερεά

Μπορεί η πρώτη ανάγνωση του χάρτη της 19ης Νοεμβρίου να δείχνει 22 νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα, ωστόσο είχαν ήδη καταγραφεί τα περισσότερα από την προηγούμενη ημέρα.

Ενδεικτικά τα νέα περιστατικά είναι όλα από την περιοχή της Λαμίας και φτάνουν τα πέντε (5) μαζί με αυτά που παρουσιάστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας 64, 38 και 31 ετών, καθώς και έναν 58χρονο επαφή γνωστού κρούσματος. Επαφή γνωστού περιστατικού είναι και μία ακόμη 15χρονη μαθήτρια. Στο χάρτη του ΕΟΔΥ χρεώνεται αυτή τη φορά και ο 5ος νεοσύλλεκτος που «μας τον χρωστούσε» από την Τρίτη, όπως και οι τρεις αστυνομικοί, οι δύο από το Δομοκό και ο ένας από τη Λαμία.

Δύο ακόμη καταγραφές αντιστοιχούν σε δύο γυναίκες 30 και 61 ετών που ανιχνεύθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας αλλά μένουν στο νομό Φωκίδας.

Θυμίζουμε πάντως ότι στα πρωινά drive through rapid test που έγιναν στη Λαμία βρέθηκαν 7 θετικά. Τα 4 εξ αυτών έχουν ήδη εξεταστεί στο Νοσοκομείο και έχουν μπει σε προληπτική κααντίνα, ενώ αναμένεται ο επανέλεγχος με μοριακό τεστ.

Αυξημένα τα περιστατικά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την Ευρυτανία να εξακολουθεί να παρουσιάζει και πάλι σημαντικό αριθμό νέων κρουσμάτων.

Τα 14 που περιέχει η λίστα του ΕΟΔΥ αφορούν 13 ανθρώπους στο Καρπενήσι και ένα βρέφος από χωριό της περιοχής που νοσηλεύεται ήδη στο Παίδων Αγία Σοφία. Τα υπόλοιπα είναι εφτά άνδρες και έξι γυναίκες από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Στην Εύβοια έχουμε 7 νέα κρούσματα. Από τη Νέα Αρτάκη δύο άνδρες ο ένας 51 ετών από το Πακιστάν και ο άλλος έλληνας 41 ετών. Ένα ζευγάρι από τη Σκύρο, δύο άνδρες από τη Χαλκίδα 49 και 52 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Τέλος τα λιγότερα είχε και αυτή τη φορά η Φωκίδα συνολικά 5 διασκορπισμένα σε 4 περιοχές. Ειδικότερα, είναι ένας 40χρονος από την Άμφισσα, ένας ακόμη από το Γαλαξίδι, μία 63χρονη από την Ιτέα και ένας άνδρας 30 και μία γυναίκα 51 ετών από τη Δεσφίνα. Μην ξεχνάμε όμως ότι 2 περιστατικά από το Πολύδροσο «χρεώθηκαν» εσφαλμένα στη Φθιώτιδα.

lamiareport

Σχετικά