ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23-29/11/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Ο λόγος είναι τόσο σπουδαίος όταν μας παρηγορεί και κατευνάζει τους φόβους μας, η ποίηση είναι θαυμαστή και μας ταξιδεύει.

Τα ανομολόγητα μυστικά είναι ένα βαρίδι που το κουβαλάμε μαζί μας, είναι βαθιά ριζωμένο στην ζωή μας. Ποιος μεγάλος “χειρουργός” μπορεί να βγάλει ένα βέλος χωρίς να πονέσουμε;

Η εξομολόγηση θεού δώρο, ανάλαφρος ανοίγεται ο δρόμος μπροστά μας. Τυχερός οποίος ακουμπήσει τα λόγια του σε καλά χέρια.

Πολλές φορές το παράξενο και το νεοφερμένο δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε κι όπως λέει ο Ελύτης

“Επειδή το αδοκίμαστο και το απ’ αλλού

φερμένο

Δεν τ΄ αντέχουν  οι άνθρωποι κι είναι

νωρίς, μ΄ ακούς”

ΚΡΙΟΣ.  Ακόμα κι αν είστε εδώ, με το μυαλό σας είστε αλλού, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αν σπουδάζετε έχετε επικεντρωθεί στη μελέτη. Είστε αισιόδοξοι και γενικά πιο “ανοιχτόμυαλοι” αυτό το διάστημα. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και δε με τα οικονομικά του/της συντρόφου.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως γραφειοκρατικά θέματα για οικονομικά προς τρίτους θα επιτευχθούν με ένα μυστικό τρόπο και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας καταξίωση αλλά και την καριέρα ωθούνται από μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις. Ίσως να υπάρχουν οικονομικοί λόγοι και συμφέροντα τρίτων, που βοηθούν στην καριέρα, όμως να ξέρετε ότι για σας, όλη αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα μυστήριο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Έχετε δώσει όλη σας την προσοχή σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους αυτό το διάστημα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ίσως γι’ αυτό να είστε τόσο νευρικοί και απότομοι με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Έχετε μια τάση να λειτουργείτε διασπαστικά αντί να κατανοήσετε τους άλλους, που το πιθανότερο είναι να έχουν καλή πρόθεση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο Ερμής απέναντί σας στις αρχές της εβδομάδας σας κάνει να συνδιαλέγεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες και με τους ομοϊδεάτες σας. Συσπειρώνετε τις ομάδες που συμμετέχετε και πνευματικά θέματα φαίνεται ότι σας ενώνουν. Είστε υποστηρικτικοί προς τους άλλους με τον καλό σας λόγο.

Το τρίτο δεκαήμερο σε βάθος χρόνου έχει αλλάξει τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης. Έπειτα από γεγονότα που έχουν συμβεί σε πολλούς από εσάς,τώρα έχετε άλλα ιδανικά. Είναι μια καλή περίοδος για να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να τους διδάξατε όσα έχετε μάθει, αλλά να διδαχθείτε και από αυτούς. Θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες,συγκατοικήσεις και μόρφωση είναι πολύ θετικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Η καθημερινότητα κυλούσε ομαλά μέχρι τώρα, αυτή την εβδομάδα όμως ψυχικά νιώθετε ταραγμένοι, αυτό δεν σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πρακτικά θέματα με ηρεμία. Ίσως κάποια νέα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας προσωρινά σας αναστατώσουν.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα που αφορούν τη δουλειά και την καριέρα σας. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και οι στόχοι σας δεν επιτυγχάνονται όπως θα θέλατε, τώρα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Υπάρχουν καλές προθέσεις και η καθημερινότητα ή οι εργασιακές σας σχέσεις θα είναι πιο ομαλές.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει να συνδιαλλαχθεί και να μιλήσει για οικονομικά θέματα. Αναλυτικά είναι ανάγκη να συζητήσετε για κάποια χρηματοδότηση ή για μια διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν τρίτους (δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κ.α.) Γραφειοκρατικά και πρακτικά θέματα θα τακτοποιηθούν θετικά προς εσάς, με αποτέλεσμα να κάνετε και κάποιες οικονομικές συμφωνίες που θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο προσπαθεί ώστε η κάθε του μέρα να είναι αρμονική, η καθημερινότητα και η εργασία είναι σημαντική αυτή την εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να αποφεύγετε τις λεκτικές εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμα κι αν βλέπετε ότι σε κάποιες ιδέες διαφέρετε. Αυτό ισχύει και για τους φίλους και τις παρέες σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα ως προς τα πρακτικά θέματα. Όμως θα κάνει σχέδια για ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο που θα γαληνέψει τις ανασφάλειες και θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα. Τα λόγια του συντρόφου σας θα είναι μία όαση. Ο ρομαντισμός και οι μικρές βόλτες δεν θα λείψουν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. “Μεταμορφώνετε” τον τρόπο που επικοινωνείτε και διαχειρίζεστε την σχέση σας. Μέσα από μία συγκατοίκηση αλλά και μέσα από την απόσταση που βιώνετε, βρίσκετε τον τρόπο να λειτουργήσετε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας περνούν από μικροσκόπιο. Καλλιτεχνική και επιμορφωτική άνθηση.

ΛΕΩΝ.  Μια νότα αισιοδοξίας γεμίζει την καρδία και την ζωή, για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Καλλιτεχνικά και συναισθηματικά δρώμενα κάνουν πιο ευχάριστες τις μέρες σας. Προσοχή κατά τις 27/11 σε διαφωνίες που μπορεί να χαλάσουν την καλή κοινωνική σας εικόνα και το καλό κλίμα που έχετε μέχρι τώρα   στην καριέρα. Ίσως να είστε επηρεασμένοι από συζητήσεις που γίνονται μέσα στην οικογένεια.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το  δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας συζητάτε και κάνετε συμφωνίες για χρηματοοικονομικά θέματα ή ακίνητα και κληρονομικά με τα μέλη της οικογένειάς σας, έχοντας στην άκρη του μυαλού σας να μην αδικηθεί κανείς.

Το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα προσπαθεί να βρει λύσεις που θα βοηθήσουν την οικογένειά του, βάζοντας στο μικροσκόπιο κάθε πρακτική πλευρά που μπορεί να αλλάξει και να διευκολύνει την καθημερινότητα. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο εργασίας. Η επικοινωνία και οι καλές κουβέντες που θα πείτε ή θα σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιο εύκολα ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια ή στην καλή ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στο σπίτι. Στις 27/11 θα έχετε συναισθηματική αναστάτωση από νεαρά άτομα ή από αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κτλ. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί, όμως φροντίστε να μην χαλάσει η σχέση σας, επειδή δεν έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωής. Άλλωστε κι εσείς έχετε αλλάξει νοοτροπία, αφήστε χρόνο να το συνειδητοποιήσουν. Προσοχή, πολλές φορές μιλάτε με ένα τρόπο που προκαλεί διάσπαση στο κοντινό σας περιβάλλον.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο ήσυχη εβδομάδα με συζητήσεις και μικρούς περιπάτους που θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο γραπτός λόγος θα έχει έμπνευση κι ο προφορικός λόγος θα είναι ρομαντικός και κατευναστικός. Εύνοια σε συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε εκ’ βαθέων εξομολογήσεις στο ταίρι σας. Ίσως να ακούσετε μυστικά που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για επιλογές που είχατε κάνει παλιότερα. Ανακαλύπτετε στα ίδια άτομα καινούργια πράγματα κι αυτό θα σας κάνει να συγχωρήσετε τους αγαπημένους σας. Βρείτε την χαρά μέσα από την επικοινωνία, αφήστε τους ανθρώπους να ανοίξουν την καρδιά τους και δώστε παρηγοριά. Μεγάλη καλλιτεχνική έφεση και δημιουργία στον γραπτό και προφορικό λόγο.

ΖΥΓΟΣ.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, είστε προσηλωμένοι στους συγγενείς και φίλους, το κοντινό σας περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή την εβδομάδα. Γραπτά, μελέτη και σπουδές χρειάζονται πολύ από την ενέργεια σας. Στις 27/11συζητήσεις για οικονομικά, επί το πλείστων, θέματα θα σας “ενοχλήσουν”.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα. Έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε ανθρώπους που την χρειάζονται και οικονομικά αλλά και ηθικά. Μπορεί να εισπράξετε χρήματα μέσω της δουλειά σας, όμως θα είναι κάτι σαν “βοήθεια” ή μπόνους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις στα πλαίσια της οικογένειας για οικονομικά ή κληρονομικά θέματα. Οι “ειδήσεις” θα είναι ευχάριστες γιατί μέσα από μια έρευνα εκ’ βαθέων που κάνετε, ανακαλύπτετε διαφορετικές πτυχές των οικείων προσώπων. Οικονομικά μπορεί να έχετε βοήθεια από την οικογένεια ή ευχάριστα νέα για ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δίνετε πολύ από την ενέργειά σας για να αυξήσετε τα εισοδήματα. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σας κάνει συμπαθείς στο περιβάλλον. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και συναισθηματικά θέματα. Στις 27/11 έχετε όλη την καλή διάθεση να καταλάβετε τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά η τάση που έχει ο/η σύντροφό σας να λειτουργεί νευρικά σας κουράζει. Ίσως να υπάρχει μια τάση ανεξαρτησίας από μέρους σας, σε σχέση με μια συνεργασία ή συγκατοίκηση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια “εύκολη” εβδομάδα, είστε πολύ ομιλητικοί και έχετε μεγάλη έμπνευση. Αν ασχολείστε με εκδόσεις, γραπτά και καλλιτεχνικά θέματα, αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να έχετε μια ευρύτερη αναγνώριση. Συναισθηματικά θα περάσετε μια ρομαντική περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο παρατηρεί και προσπαθεί να εμβαθύνει σε ότι συμβαίνει γύρω του. Αναλυτικότερα, είστε έτοιμοι να λύσετε κάθε μυστήριο και να ανιχνεύσετε μυστικά από τους άλλους και δε από τον περίγυρό σας. Έχετε μεγάλη έμπνευση και μπορείτε εύκολα να διεισδύσετε σε πιο βαθιές έννοιες. Ευχάριστη επικοινωνία και ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Μυστικά ίσως σας αποκαλυφθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Από τις 23/11, ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας, (χρόνια πολλά!). Είστε γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία για το μέλλον. Το φως του Ήλιου σας χαρίζει την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά. Στις 27/11 αισθάνεστε ότι έχετε ένα “μαράζι”, θα έλεγα, που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Συναισθηματικά δεν μπορείτε να εκφραστείτε και η καθημερινότητα το επιβαρύνει όλο αυτό.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα. Στις αρχές θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και σχέδια που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Βρίσκετε τη συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους, όμως συνεχίζετε και έχετε την αίσθηση ότι πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας, μέχρι τις 25/11.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μιλά για οικονομικά θέματα  και σχεδιάζει χωρίς ακόμα να κοινοποιεί. Αναλυτικά, κάτω από μυστικές συνθήκες καταστρώνετε σχέδια και κάνετε συμφωνίες για οικονομικές επεκτάσεις. Θα προσπαθήσετε να ψάξετε σε βάθος τα υπέρ και τα κατά, αυτή την φορά πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει σωστά μία αγορά ή ένα οικονομικό άνοιγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους. Σχεδιάζουν χωρίς να μπορούν να δράσουν, προς στιγμής. Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι οι παρέες, οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε σας συμπαθούν ακόμα και τώρα που είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Στις 27/11 μια υπάρχουσα κατάσταση μπορεί να κλονιστεί γιατί θα εμπλακούν συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα σε μια παρέα ή σε μια ομάδα που συμμετέχετε σε μία κοινή δράση.

Όσοι γεννηθήκατε το δεύτερο δεκαήμερο θα διανύσετε μια ουδέτερη εβδομάδα, εκτός από εσάς στο τέλος του δεκαήμερου που στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε έμπνευση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σας. Ο γραπτός και προφορικός σας λόγος θα εκφράζει μεν τις ιδέες σας, αλλά με ένα καλλιτεχνικό ή ρομαντικό τρόπο που θα μαγνητίζει τους άλλους. Συμμετοχή σε καλλιτεχνικούς κύκλους είναι πιθανή.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο διανύετε μια περίοδο που όλα αλλάζουν και μεταμορφώνονται γύρω σας, είτε το θέλετε είτε όχι, γεγονός είναι ότι πολλά πράγματα δεν περνούν από το χέρι σας. Αυτή την εβδομάδα έχετε δυναμική παρουσία σε κοινωνικούς χώρους, έχετε την άνεση να αλλάξετε την ροή μιας συζήτησης, να εμβαθύνετε και να λύσετε θέματα που χρονίζουν. Στο τέλος θα έχετε δώσει την γνώση χωρίς υστεροβουλία και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.  Από την άλλη κι εσείς θα πάρετε γνώση, που θα σας βοηθήσει στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχετε στραμμένη την προσοχή σας στους φίλους, στις παρέες και στους ομοϊδεάτες σας, τους οποίους στηρίζετε. Η Αφροδίτη δείχνει ότι άτομα κύρους είναι θετικά προσκείμενα προς εσάς, όμως δεν θα αποφύγετε τις αντιδράσεις από την οικογένεια για τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας επιλογές.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα και μόνο αυτοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου θα έχουν την ηθική και οικονομική υποστήριξη από άτομα κύρους. Φαίνεται ότι για μεγάλο διάστημα τα έσοδα σας είναι μεταβαλλόμενα. Αυτή την περίοδο θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε στους στόχους σας, ίσως και από κει που δεν το περιμένατε.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για “μυστικούς δείπνους”. Κάτω από άκρα μυστικότητα και μέσα από περιορισμούς θα μπορέσει να προσεγγίσει τους στόχους του. Συναντήσεις, συζητήσεις γίνονται κάτω από ψυχική πίεση, ευτυχώς το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ίσως γίνουν αποκαλύψεις σε γραφειοκρατικά θέματα που θα είναι προς όφελός σας και θα έχουν σχέση με την καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο στους στόχους του. Μην αφήνετε πίσω την καριέρα σας, γίνετε πιο ενεργητικοί και θα σας βγει σε καλό. Η Αφροδίτη βοηθά να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από το κοντινό σας περιβάλλον κι εκεί μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Βέβαια από την άλλη, μπορεί να κάνετε μία γνωριμία που θα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μία ουδέτερη εβδομάδα με ηρεμία, που τόσο έχετε ανάγκη. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου συζητάτε και βρίσκετε ενδιαφέροντα που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο αισιόδοξα. Έχετε την τάση να αποκτήσετε γνώσεις, τις οποίες φιλτράρετε με την δική σας προσωπική άποψη.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάνετε μία εκ’ βαθέων ανάλυση στις μέχρι τώρα συναναστροφές σας, απορρίπτετε και από την άλλη δέχεστε και αξιοποιείτε αυτές που σας προσφέρουν γνώσεις και αισιοδοξία. Είναι μία πολύ καλή περίοδος, που οι επικοινωνία με τις παρέες, επιμορφωτικούς συλλόγους και ομοϊδεάτες σας δίνουν χαρά. Ειδήσεις ευχάριστες στο τέλος της εβδομάδας. Νέες προοπτικές για σπουδές.                                                          

Σχετικά