ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 30/11-6/12/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Η Σελήνη αυτή μιλά ακατάπαυστα επί παντός επιστητού. Το κύριο χαρακτηριστικό που θα βιώσουμε με την  έκλειψη της Σελήνης είναι οι συναισθηματικές μεταπτώσεις και τα ποικίλα συναισθήματα.

Κι ας φαντάζει ο Ήλιος εκεί απέναντι φιλελεύθερος κι αισιόδοξος.

Όλοι έχουμε την ανάγκη να συνταχθούμε με το Ήλιο, να πάμε στην ομάδα της ανεμελιάς και της πιο ευχάριστης προσέγγισης των θεμάτων που μας απασχολούν.

Μπερδεμένη περίοδος, χαμένη στα ΜΜΕ και στις λύσεις που θα έρθουν από μακριά.

ΚΡΙΟΣ.  Η έκλειψη της Σελήνης σας βοηθά να καταλάβετε ποιους θέλετε δίπλα σας συνοδοιπόρους στην κοινωνική σας ζωή, είναι σαν να βγαίνετε από ένα λήθαργο και να αρχίζετε πάλι να κοινωνικοποιείστε ειδικά όσοι γεννηθήκατε στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου. Επίσης ο Ερμής αυτή την εβδομάδα είναι ευνοϊκός για όλους, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και ανοιχτοί στις νέες προκλήσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν άμεσα, αλλά ο Άρης τους κάνει δυναμικούς και διεκδικητικούς με ότι και αν καταπιάνονται. Βλέπετε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και έχετε σκοπό να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε. Δίνετε όλη την ενέργειά σας στις σπουδές και τα νομικά θέματα. Θα έχετε βοήθεια για να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους.

Το τρίτο δεκαήμερο προσπαθεί να σταθεροποιήσει τα οικονομικά του. Εύνοια από κρυφές πηγές εσόδων αλλά και από άτομα που σας στηρίζουν από θέση ισχύος.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο σε αυτή την έκλειψη της Σελήνης επηρεάζετε στον τομέα των οικονομικών. Είναι για εσάς μια πρόκληση να βρείτε τρόπους να ξεμπερδέψετε από υποχρεώσεις σε ότι αφορά δάνεια, ασφάλειες, και οτιδήποτε δεν έχετε καταφέρει να ρυθμίσετε μέχρι τώρα. Αυτή η έκλειψη βγάζει την επιφάνεια τις  υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την Αφροδίτη απέναντί του, θετικό αλλά και ανταγωνιστικό. Το ταίρι σας θέλει να σας προσφέρει και εσείς “κοιτάτε αλλού”, όχι ότι δεν το αγαπάτε, απλά είστε απορροφημένοι στον δικός σας κόσμο. Ο Άρης  δημιουργεί εσωτερική ένταση όλο αυτό το διάστημα. Θα έχετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφο, σας ενώνουν κοινές επιδιώξεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σταθεροποιείτε τα σχέδιά σας για μία σχέση ή για μία συνεργασία. Μπορείτε να δείτε πιο αισιόδοξα τις συντροφικές σχέσεις σας. Νομικά θέματα ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και δε στα τέλη του δεκαήμερου έχετε την έκλειψη της Σελήνης επάνω σας. Αυτό σηματοδοτεί μια εσωστρέφεια και μία αλλαγή μαζί στον τρόπο που βλέπετε τους άλλους απέναντί σας. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μια συνεργασία ή για ένα νομικό θέμα είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο συνεχίζετε να δίνετε τον αγώνα σας σε μία συλλογική προσπάθεια, ενστερνίζεστε με “πάθος” τις ιδέες σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε τα εύσημα στο χώρο δουλειάς με τους προϊσταμένους  σας να κατανοούν τις προσπάθειες που κάνετε, ίσως να υπάρχει μια έξτρα αμοιβή.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που θα αφορούν την δουλειά ή την υγεία. Πιθανόν να έχετε έσοδα από την εργασία σας. Θέματα υγείας ή καθημερινότητας σταθεροποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη της Σελήνης σε ψυχολογικό περισσότερο επίπεδο, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Σε πρακτικά θέματα και στην δουλειά δίνετε την ενέργειά σας. Προσοχή γιατί η κακή ψυχολογία επηρεάζει άμεσα το σώμα μας. Συζητήσεις και μετακινήσεις για καθημερινά θέματα και για την δουλειά σας θα έχετε αυτό το διάστημα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια σε συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα, είναι μία καλή εβδομάδα που θα διαπιστώσετε το πόσο πολύ σας θέλουν, η ρομαντική διάθεση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στις σχέσεις σας. Εύνοια σε δημιουργικά θέματα όπως και σε ότι αφορά θέματα σπουδών των παιδιών σας. Εσείς βέβαια είστε προσηλωμένοι στην δουλειά και στον τρόπο που θα φέρετε εις πέρας πρακτικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα θέλει να μιλήσει και να σχεδιάσει την προοπτική μιας σχέσης ώστε να την δεί να σταθεροποιείται. Το φλερτ και τα λόγια αγάπης δεν θα λείψουν. Ο Κρόνος σας πιέζει να βρείτε σταθερές βάσεις σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία.

ΛΕΩΝ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη Σελήνης την Δεύτερα. Είναι θετική για εσάς καθώς φαίνεται ότι έχετε βάλει σκοπό να αφαιρέσετε τα αρνητικά στοιχεία από τη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά στις επιδιώξεις σας. Πολύ θετική εβδομάδα για να συζητήσετε και γιατί όχι να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Ευχάριστες συναντήσεις και μικρές μετακινήσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο στον/στην ερωτικό του σύντροφο. Μέλημά σας είναι να περνάτε καλά. Ο Άρης σας ωθεί να βγείτε έξω από τα καθιερωμένα, να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλειες. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε εύνοια σε οικογενειακά θέματα ή καλές εξελίξεις σε ότι αφορά ακίνητα, με λίγη προσοχή στο τι μπορεί να κρύβεται στα “ψιλά γράμματα”.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει ακόμα τη βοήθεια από το Δία σε εργασιακά θέματα. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια ήπια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Τη Δευτέρα θα συζητήσετε με την οικογένεια πρακτικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν σε σχέση με ένα ακίνητο ή με την δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο επαγγελματικός ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Δίνετε υπέρμετρη σημασία στο τι θα πουν στην οικογένεια και έχετε αφήσει πίσω ότι σχέδια είχατε στο μυαλό σας. Ανισορροπία σε αυτά που θέλετε σε σχέση με αυτά που κάνετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την εύνοια από τον κοινωνικό του περίγυρο. Είστε περιστοιχισμένοι από φίλους, συγγενείς που σας αγαπούν και σας συμπαραστέκονται. Μέσα από αυτούς τους κύκλους του στενού περιβάλλοντος θα υπάρχουν άνθρωποι που θα εκφράσουν ρομαντικά τα συναισθήματά τους για εσάς. Εσείς όμως όλο αυτό το διάστημα, έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού .

Το τρίτο δεκαήμερο έχει ακόμα το Δία και τον Κρόνο που σταθεροποιεί δημιουργικά εγχειρήματα, ο τρόπος που ερωτεύεστε και διασκεδάζετε έχει διαμορφωθεί από τις εμπειρίες σας. Αυτή την εβδομάδα συζητάτε εκ βαθέων τις ανησυχίες σας και αισθάνεστε ότι βρίσκετε στήριγμα από τον/την αγαπημένο σας. Μεστός γραπτός και προφορικός λόγος που βοηθάει στην σταθεροποιήσει  των σχέσεων με το περιβάλλον σας. Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα είστε αεικίνητοι. Μεγάλη κοινωνικότητα, συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις και γραφειοκρατικά θέματα θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 30/11, επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου και είναι θετική για εσάς, αφού θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικά “κολλήματα”. Εύκολα λοιπόν θα μπορείτε να διώξετε ή να κρατήσετε ανθρώπους που θα συμπορευτούν μαζί σας ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε ακόμα εντάσεις σε ότι αφορά μια συγκατοίκηση ή μια συνεργασία. Όμως είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις με το κοντινό σας περιβάλλον καθώς και με νεαρά άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε έσοδα από τη δουλειά σας.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα έχει συμφωνίες και συζητήσεις για ηθικά και οικονομικά θέματα. Πιο αναλυτικά, αυτοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου, θα διαπραγματευτούν και θα αποφασίσουν με τα μέλη της οικογένειας για οικονομικά θέματα που τους απασχολούν, το πιθανότερο είναι να υπάρχει στήριξη και αποδοχή των προτάσεων τους. Γενικά όμως θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η έκλειψη της Σελήνης θα επηρεάσει περισσότερο το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, στον τομέα των οικονομικών κι εκεί είναι που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή. Υποχρεώσεις όπως δάνεια, ασφάλειες και κληρονομικά θέματα απαιτούν την προσοχή σας το επόμενο διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα τρέχετε για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, χαρτιά, συμβόλαια και συμφωνίες με τράπεζες και ασφάλειες. Έχετε την τάση να εμβαθύνετε με ότι καταπιάνεστε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην απόκτηση υλικών αγαθών. Τα οικονομικά θα είναι η πρώτη σας μέριμνα. Ο Άρης και αυτή την εβδομάδα θα κάνει κουραστική την καθημερινότητά σας. Προσοχή σε θέματα υγείας, αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο εργασίας. Η Αφροδίτη είναι αρωγός σε κάθε σας ενέργεια. Παρόλο που η εβδομάδα  έχει ένταση, είναι μία ερωτική περίοδος για εσάς, μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα καταλάβετε πόσο σας αγαπούν. Θα περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την ερωτικό σας σύντροφο, ή ένας πλατωνικός έρωτας θα “πλανιέται στον αέρα”.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα συζητήσει θέματα που το απασχολούν και θα βρει στήριξη. Αναλυτικά, το προηγούμενο διάστημα είχατε πολλές ιδέες, επικοινωνούσατε με ανθρώπους και τώρα βλέπετε ότι έχετε ανταπόκριση σε ότι είχατε προτείνει. Το άμεσο περιβάλλον  (συγγενείς, γείτονες, φίλοι κτλ) σας αποδέχεται και σας στηρίζει. Δεν έχετε όψεις άλλες που να σας επηρεάζουν άμεσα, είναι μία ουδέτερη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται απέναντί σας και επηρεάζει άμεσα εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/11. Πρέπει να καταλάβετε τη δύναμη που έχουν οι σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας, ο/η σύντροφος, οι άμεσοι συνεργάτες ή οι συνέταιροι πολλές φορές διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας, αν δεν είναι ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά σας ή εσείς από αυτούς σας χαλά όλη η διάθεση για δημιουργία. Βρείτε τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει στις σχέσεις σας ή τι εσείς δεν κάνετε καλά και διορθώστε το. Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα είναι στο δεκαήμερό σας, είστε πολύ κοινωνικοί και λαλίστατοι, θα κάνετε μικρές μετακινήσεις και θα έχετε έξυπνες ιδέες.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Ήλιο που το κάνει και λάμπει (χρόνια πολλά!). Αναλυτικά είστε πολύ δημιουργικοί και ευχάριστοι στους γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει ότι δεν μπορείτε εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να υπάρχει μία κρυφή σχέση που δεν μπορείτε ακόμα να κοινοποιήσετε. Ο Άρης σας παροτρύνει να διεκδικήστε ότι σας προκαλεί ευχαρίστηση π.χ. ένα άτομο που σας εξιτάρει ή κάτι που σας διασκέδαζει.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως στην αρχή θα κάνει κρυφές συζητήσεις για οικονομικά θέματα, που πολύ πιθανόν να σταθεροποιήσουν μία κατάσταση προς όφελός τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η έκλειψη τις 30/12 επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και σχετίζεται με θέματα υγείας, φροντίστε τη διατροφή σας και προσέξτε τα δείγματα που σας δίνει το σώμα σας. Μην απομονώνεστε, αρχίστε να εκφράζεστε γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις επηρεάζουν άμεσα την υγεία σας. Αυτή την εβδομάδα κάνετε κρυφές συζητήσεις ή δεν εκφράζετε τις απόψεις σας. Ίσως πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο κάνετε σχέδια για το μέλλον, χωρίς όμως να μπορείτε να τα κάνετε πράξη αυτό το διάστημα. Έχετε θετική ανταπόκριση από παρέες φίλων ή ομάδες που συμμετέχετε, είστε συμπαθείς προς τους ομοϊδεάτες σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες συναναστροφές και ίσως έχουν σχέση με καλλιτεχνικά θέματα. Ρομαντικοί έρωτες στα πλαίσια μιας ομάδας ή μιας παρέας με φίλους.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό και σε γενικές γραμμές αυτή η περίοδος θα είναι ουδέτερη. Στις αρχές όμως της εβδομάδας μπορεί να γίνουν κάποιες συμφωνίες, συζητήσεις που θα οριστικοποιήσουν μία συμφωνία σε μία κοινή δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη στις 30/11 με θετικό τρόπο, απελευθερώνοντας τα συναισθήματά του θα έχει την ευχέρεια να απορρίψει άτομα και ιδέες που είναι πια παρωχημένες  και να βρει άλλους τρόπους έκφρασης. Αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα καθώς η διάθεσή σας θα ανεβασμένη, θα γνωρίστε καινούργια πράγματα έστω και μέσα από ένα νοητό ταξίδι ή από την γνώση. Εύνοια σε σπουδές και “ταξίδια”. Η αγάπη ενός ανθρώπου που ζει μακριά ή που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας θα τραβήξει την προσοχή σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει δώσει πολύ ενέργεια για να κατακτήσει τους στόχους του. Η καριέρα και η κοινωνική καταξίωση, ακόμα και αν δεν φαίνεται, σας ενδιαφέρει και δύσκολα μπορείτε να την παραβλέψετε. Η Αφροδίτη ευνοεί την κατάκτηση των στόχων σας. Άτομα με κύρος σας βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να έχετε και έξτρα έσοδα από όλο αυτό και μάλιστα από κει που δεν το περιμένατε.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που άπτονται της καριέρας του. Κρυφές συμφωνίες με άτομα κύρους θα στηρίξουν τις προσπάθειέ σας. Σε γενικές γραμμές όμως θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις πιο εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η έκλειψη της Σελήνης, στην αρχή της εβδομάδας, επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει  είναι ο τομέας της οικογένειας. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε την συναισθηματική φόρτιση που σας προκαλεί η οικογένεια. Διαφωνίες θα υπάρξουν από οικεία πρόσωπα για τις φιλοδοξίες και τους προσωπικούς σας στόχους. Οι συζητήσεις θα στρέφονται γύρω από τα επαγγελματικά σας, πιθανόν να υπάρχουν και συμφωνίες για εμπορικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μία πολύ ερωτική και δημιουργική εβδομάδα. Όμως στο επίκεντρο των ενεργειών σας βρίσκεται η καριέρα και οι στόχοι σας. Στο τέλος αυτό που θα επικρατήσει είναι η ανάγκη σας να ζήσετε έξω από περιορισμούς και να απολαύσετε ή ακόμα να παραδοθείτε στην γοητεία ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη ζωή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο, εκτός από την αρχή της εβδομάδας που θα έχει εύνοια σε συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και μηνύματα που θα είναι γεμάτα με εκφράσεις αγάπης, η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι ουδέτερη και με άνεση μπορείτε να κινηθείτε (κατά βούληση) αφού δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό.                         

Σχετικά