Πρώτο Εθνικό Βραβείο eTwinning στο 2ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου!!!

1o Εθνικό Βραβείο, στον 15ο Εθνικό Διαγωνισμό Έργων eTwinning, στην κατηγορία Νηπιαγωγεία,  για το 2ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου για τη σχολική χρονιά 2019 – 2020 με το eTwinning Έργο – Dinostem!!!

Με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2019-2020, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης προκήρυξε τον 15o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. 

Η αξιολόγηση των έργων, έγινε με βάση τα γενικότερα κριτήρια που έχουν καθοριστεί για την απόδοση Ετικέτας Ποιότητας, όπως αυτά καθορίζονται από την ΚΥΥ της δράσης eTwinning, τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν από τον/την υπεύθυνο/η εκπαιδευτικό μέσω της φόρμας συμμετοχής, αλλά, κυρίως, από τα αποτελέσματα του έργου στην κοινή πλατφόρμα συνεργασίας, το TwinSpace.

Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε από μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της δράσης eTwinning.

15ος Εθνικός Διαγωνισμός Έργων eTwinning….. o Dino, πήρε το 1ο Βραβείο!!!!

Το Έργο μας βραβεύτηκε με Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας!!!

Το έργο είναι προσανατολισμένο στο Stem και επικεντρώνεται στην επέκταση της γνώσης και του ενδιαφέροντος των μαθητών μας στο πρωτογενές στάδιο των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών, μέσω μιας συναρπαστικής ιστορίας.

Ο κ. Stem είναι παλαιοντολόγος και ανακάλυψε τα κόκαλα ενός μικρού δεινοσαύρου. Δίπλα στο σκελετό ένας κρυπτογραφημένος χάρτης προσελκύει την προσοχή του. Αυτός ο μυστηριώδης χάρτης και η μετάφρασή του γίνεται ο σκοπός της καριέρας του.

Ζητά τη βοήθεια των παιδιών και ξεκινά η περιπέτεια! (Ο χάρτης έχει εικόνες και κάθε εικόνα οδηγεί σε ένα αίνιγμα και μια αποστολή. Το αποτέλεσμα κάθε αποστολής θα είναι μια συνεργατική δραστηριότητα).

Μέλη του Έργου

Παρασκευή Καρέλλα – 7ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης (Ιδρυτής)

Ambra Coccia – ICS G. Solari di Loreto, Ιταλία ( Ιδρυτής)

Μαρία Γκιζλή – 2ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου

Σοφία Νίκα – 1ο Νηπιαγωγείο Λητής

Αναστασία Σουπιάδου – 24ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Carmela Anna Del Popolo – ICS G. Solari di Loreto, Ιταλία

Gulsum Atile – Hakki Tatoglu Ilkokulu, Muratrasa, Τουρκία

Secil Cilengir Gultekin – Zubeyde Hanim Anaokulu, Τουρκία

Βασιλική Γεωργαντά – 6ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Κωνσταντία Μανουσαρίδου – 7ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Σχετικά