Σε Αλίαρτο και Θήβα τα νέα κρούσματα που έδωσε ο ΕΟΔΥ στη Βοιωτία

Τα κρούσματα στη Βοιωτία τελικά είναι 5 αφού ένας 20χρονος στρατιώτης έχει καταγραφεί δύο φορές. Στη Θήβα καταγράφεται ένας ακόμη 20χρονος στρατιώτης και μία 51χρονη. Τα άλλα δύο κρούσματα είναι μία 53χρονη και ένας 26χρονος από την Αλίαρτο.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Παλιά και νέα περιστατικά, υπάρχουν στη λίστα του ΕΟΔΥ της 9ης Δεκεμβρίου για τη Φθιώτιδα.

Στο σύνολο των 26 κρουσμάτων, περιλαμβάνονται δύο παλιά περιστατικά με ηλικιωμένους που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά και ένας 62χρονος πατέρας με τον 30χρονο γιο του που είχαν διαγνωστεί στο τελευταίο 10ημερο του Νοεμβρίου.

Παλιό είναι και το περιστατικό 46χρονου από τη Λαμία, πιθανότατα από επανεξέταση.

Μέσα είναι επίσης τα τέσσερα νέα περιστατικά στην ανοιχτή δομή ΑμεΑ, καθώς και ο 43χρονος νοσηλευτής, με την 47χρονη από τη Λαμία, την 80χρονη από την Τραγάνα και τον 46χρονο υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας.

Επίσης καταγράφονται οι δύο αστυνομικοί που βγήκαν θετικοί την περασμένη Παρασκευή.

Από τη Σπερχειάδα τελικά είναι τέσσερα τα κρούσματα και αντιστοιχούν σε οικογένεια με την 24χρονη κόρη τους και έναν ακόμη 52χρονο.

Από τα υπόλοιπα εφτά περιστατικά, τα έξι περιγράφονται στη Λαμία και συγκεκριμένα τρεις άνδρες 25 (νοσηλευτής), 35 και 54 ετών και τρεις γυναίκες 24 (νοσηλεύτρια), 58 και 61 ετών.  Τέλος καταγράφεται μία 26χρονη ως κάτοικος Μώλου.

Εξάδα κρουσμάτων και στην Ευρυτανία, με ένα καταγεγραμμένο κρούσμα στο Ραπτόπουλο (18χρονος) και πέντε στο Καρπενήσι (2 άνδρες – 3 γυναίκες).

Τέλος στην Εύβοια έχουμε έναν 54χρονο από τη Χαλκίδα και έναν 51χρονο από την Ιστιαία.

lamiareport

Σχετικά