Δείτε που εντοπίζονται τα νέα κρούσματα σε Βοιωτία-Στερεά

Που εντοπίζονται τα νέα περιστατικά covid-19 στη Στερεά, όπως καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ…

Στη Βοιωτία «χρεώνονται» οκτώ (8) νέα κρούσματα και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι από τη Λιβαδειά 55 και 53 ετών, τέσσερα άτομα από τη Θήβα, 24χρονος, 61χρονος, 34χρονη και 71χρονη, μία 35χρονη από την Αράχωβα και ένας 59χρονος από τα Βάγια.

Τα κρούσματα στην υπόλοιπη Στερεά

Δεν έχουμε τελικά διψήφιο νούμερο νέων κρουσμάτων στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η λίστα του ΕΟΔΥ αποκωδικοποιώντας τον χάρτη του Σαββάτου.

Μέσα στα νέα κρούσματα είναι και η οικογένεια του 43χρονου πυροσβέστη (γυναίκα και παιδί) που διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό και βρίσκονται σε καραντίνα, αλλά και η 29χρονη από το Μώλο για την οποία ενημέρωσε σχετικά το απόγευμα της Παρασκευής η Πολιτική Προστασία του Δήμου Καμένων Βούρλων, που έχει επίσης μπει σε καραντίνα.

Από τη λίστα πρέπει να αφαιρέσουμε και την ηλικιωμένη από το χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που πέθανε στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας χάσει δύο ημέρες νωρίτερα το σύντροφο της ζωής της επίσης από το θανατηφόρο ιό.

Περιστατικά covid-19 που δε γνωρίζαμε είναι μία 24χρονη από την Αμφίκλεια, τρεις γυναίκες 31, 40 και 25 ετών από τη Λαμία και ένας 57χρονος Λαμιώτης. Σύνολο 5.

Στην Εύβοια, στα οκτώ (8) νέα κρούσματα τα τρία είναι αλλοδαποί, ινδοί συγκεκριμένα, 43 και 51 ετών από Αρτάκη και 47 από Χαλκίδα, δύο αδέλφια (άνδρας – γυναίκα) 50 και 60 ετών από τα Ψαχνά και δύο ακόμη άνδρες 37 και 58 ετών από την ίδια περιοχή και μία ακόμη 21χρονη από τη Χαλκίδα.

Τέλος, τα δύο (2) νέα περιστατικά από την Ευρυτανία αντιστοιχούν σε 40χρονο από τη Γρανίτσα και 58χρονο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

lamiareport

Σχετικά