Αυτά είναι τα νέα κρούσματα σε Βοιωτία,Στερεά

Παλιές και νέες μολύνσεις στη λίστα του ΕΟΔΥ – Που εντοπίζονται στην υπόλοιπη Στερεά…

Για μία ακόμη φορά η λίστα του ΕΟΔΥ δε συμβαδίζει απόλυτα με όσα οι επίσημοι φορείς λήψης δειγμάτων επιβεβαιώνουν ως νέα κρούσματα.

Στη Βοιωτία που είχαμε 9 περιστατικά, βρίσκουμε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 78 και 72 ετών από τη Λιβαδειά, τρεις άνδρες 81, 37 και 21 και δύο γυναίκες 35 και 89 από τη Θήβα, έναν 52χρονο από την Ασωπία και μία 55χρονη από τα Βάγια.

Στην υπόλοιπη Στερεά 

Στα 11 νέα περιστατικά που ανακοινώθηκαν στο χάρτη της Τρίτης (15/12) για τη Φθιώτιδα μόνο τα πέντε φέρεται να έχουν ανιχνευθεί την προηγούμενη και μόλις δύο την ίδια ημέρα. Το ένα μάλιστα που αφορά μωρό 2 ετών από τη Μαλεσίνα φαίνεται να είχε δώσει δείγμα στις 6 Δεκεμβρίου.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι τα δύο από τα 11 τα οποία χρεώνονται στο Δομοκό, γεωγραφικά ανήκουν σε 49χρονο από την Ανάβρα Αλμυρού που όμως έκανε το τεστ στη Λαμία και σε 44χρονη που είναι από τα Φάρσαλα. Το άλλο από το Δομοκό αντιστοιχεί επίσης σε 44χρονη. Τα δύο τελευταία πρόκειται για τα τεστ που έγιναν σε υπαλλήλους του Δήμου (σύνολο 42). Το ένα θετικό από τα rapid του Δήμου Δομοκού, όπως και τα δύο από τα τρία που έγιναν την Κυριακή στη Λαμία, δεν έχουν φανεί ακόμη στη λίστα.

Αντιθέτως ο ΕΟΔΥ μας δίνει δύο ακόμη γυναίκες από Λαμία 50 και 27 ετών και τέσσερις άνδρες από 28 μέχρι 50 ετών.

Στην Εύβοια τέλος με τα 8 νέα κρούσματα έχουμε έναν 60χρονο αλλοδαπό από την Αμάρυνθο, 18χρονο από το Βασιλικό (παλιότερο τεστ), 34χρονη από τη Νέα Αρτάκη, 43χρονο από περιοχή της Χαλκίδας και ένα ακόμη μωρό από τη Χαλκίδα. Τέλος τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στη Σκύρο σε άνδρες 37, 38 και 55 ετών.

Θυμίζουμε ότι Φωκίδα και Ευρυτανία ήταν εκτός λίστας αυτό το 24ωρο.

lamiareport

Σχετικά