Εγκλημα κατά του περιβάλλοντος στην Τανάγρα-Βίντεο-Φωτογραφίες

Ολόκληρη παράνομη χωματερή έχει δημιουργηθεί στο παλιό λατομείο Τανάγρας.

Mία σοβαρή καταγγελία από δημότη της Τανάγρας στο permissos.gr,για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το παλιό λατομείο,επιβάλλει την άμεση απόδοση ευθυνών.

Από τα γραφόμενα της καταγγελίας, αλλά και τις σχετικές εικόνες που την συνοδεύουν, φαίνεται η κακή κατάσταση στο παλιό λατομείο στην Τανάγρα, με μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών, παρατημένα ογκώδη αντικείμενα και πλήρης καταστρατήγηση των περιβαλλοντικών όρων.

Δείτε τι ακριβώς αναφέρει η καταγγελία:

Ορμώμενος από τις δηλώσεις του Δημάρχου σε χαιρετισμό στο ΤΕDX για το περιβάλλον και με την πρόσφατη συνέντευξή του σε κανάλι της Στερεάς, αναρωτήθηκα εάν κατοικώ σε άλλο Δήμο. 

Σήμερα στην Τανάγρα συντελείται ένα περιβαλλοντολογικό έγκλημα. 

Είμαι οργισμένος και απογοητευμένος από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τους Δημοτικούς – κοινοτικούς συμβούλους καθώς γνωρίζουν τα προβλήματα και σφυρίζουν αδιάφορα. Μετατρέψατε έναν οικισμό σε χωματερή του Δήμου. Αυτό θα παραδώσετε στις επόμενες γενιές; Πού είναι η πολυδιαφημισμένη εξυγίανση του Ασωπού; Μήπως τελικά κρύβονται κάποια συμφέροντα; 

Λυπάμαι κύριοι, παραιτηθείτε!

Το φωτογραφικό υλικό παρακάτω είναι από τα ρέματα και από το παλιό λατομείο που χρησιμοποιείται ως χωματερή.

Παρακαλώ τους βουλευτές του νομού,

τον Περιφερειάρχη, την Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους να πάρουν θέση άμεσα.

Υ. Γ. 

Σε παλαιότερή μου ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχα επισημάνει ακριβώς αυτά τα προβλήματα. Προφανώς οι ιθύνοντες βρήκαν τον χρόνο εκείνη την εποχή να σχολιάσουν αρνητικά τις παρατηρήσεις μου, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν ή έστω να προτείνουν τις λύσεις.

Νικόλαος Η. Μπλάνας

Σχετικά