Σε Θήβα και Βάγια τα περισσότερα κρούσματα στη Βοιωτία

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ,τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στη Βοιωτία (14) εκ των οποίων τα εφτά (7) στη Θήβα. Ανάμεσα σε αυτά και μία αλλοδαπή, ενώ τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε άνδρες ηλικίας 50, 53 (αλλοδαπός) και 69 ετών και γυναίκες, 35, 41 και 43. 

Πολλά τα περιστατικά και στα Βάγια σύνολο πέντε (5) με τα δύο στην ίδια οικογένεια με γυναίκες 37 και 63 ετών. 

Επίσης άλλες δύο γυναίκες είναι από τα Βάγια 57 και 60 ετών και ένας 72χρονος. Τέλος έχουμε ένα κρούσμα στο Σχηματάρι σε άνδρα 34 ετών και ένα στον Ορχομενό σε μία 47χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τα πέντε κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ στα Βάγια τα τρία είναι στις Θεσπιές.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Στη λίστα ακόμη ο Πρόεδρος Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων. Που εντοπίζονται τα 22 κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς…

Σε τρεις γυναίκες και δύο άνδρες αντιστοιχούν τα πέντε (5) κρούσματα που χρέωσε ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 21ης Δεκεμβρίου.

Τα τέσσερα περιστατικά είναι στη Λαμία και το άλλο είναι ο Πρόεδρος από την ΤΚ Καινούριου του Δήμου καμένων Βούρλων που είχε ανακοινώσει ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες ότι νοσεί.

Οι γυναίκες είναι ηλικίας 46, 53 και 73 ετών με την τελευταία να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Επίσης στο ΓΝ Λαμίας διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το πρωί της Δευτέρας (21/12) ένας άνδρας 48 ετών εργαζόμενος σε εργοστάσιο. Επρόκειτο όμως για επαφή κρούσματος που είχε τεθεί σε καραντίνα από την περασμένη Τετάρτη που τώρα θετικοποιήθηκε και δεν υπάρχει καμία ανησυχία. 

Πέντε (5) κρούσματα έχουμε στην Εύβοια, τα τέσσερα στη Χαλκίδα. Άνδρες 42, 442 και 53 και γυναίκα 60 ετών. Επίσης ένας άνδρας 32 ετών διαγνώσθηκε με κορωνοϊό στα Λουτρά Αιδηψού.

Τέλος έχουμε τρία (3) νέα κρούσματα στην Ευρυτανία, όλοι άνδρες. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα 57 ετών νοσηλεύεται στο ΓΝ Καρπενησίου.

lamiareport

Σχετικά

Μία άποψη για το “Σε Θήβα και Βάγια τα περισσότερα κρούσματα στη Βοιωτία”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Προσοχη μεγαλη ο ιος εχει κυκλωσει τα χωρια βαγια θεσπιεςκαι αλλου.προσοχη περιοριστε στο επακρο τις μετακινησεις.μεσα στα σπιτια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα