ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28/12-3/1/21

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά, καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

Σαν προάγγελος του νέου έτους φαντάζει το ολόγιομο φεγγάρι. Όλα μοιάζουν ευμετάβλητα. Για να προχωρήσουμε σε αυτές τις αλλαγές που προμηνύει το νέο έτος, πρέπει να πάρουμε δύναμη από το παρελθόν.

Δεν είναι κακό να δηλώσουμε ότι κουραστήκαμε με τις απανωτές δοκιμασίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Όμως ο μοχλός αισιοδοξίας είναι ακριβώς αυτό το παρελθόν. Σκεφτείτε πόσες δυσκολίες έχουμε ξεπεράσει (οι δυσκολίες μπορεί να προέρχονται από τη φυσική μας αδυναμία, από οικονομικές αντιξοότητες, από την πνευματική αποδυνάμωση ή τέλος από την αδυναμία της δημιουργίας ) κι αναγνωρίστε ότι τα καταφέραμε.

Άρα ακόμα μια φορά μπορούμε να βγούμε νικητές.

Η αναδρομή στο παρελθόν μας δίνει δύναμη. Μην αποφεύγετε τα δύσκολα περάσματα μένοντας απλώς στατικοί, κάντε την προσπάθεια και θα ανταμειφθείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η ηθική ικανοποίηση είναι το μετάλλιο της ελευθερίας, για κάθε εμπόδιο φυσικό, ψυχικό και πνευματικό.

Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για να μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε και να αγαπήσουμε τους άλλους γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς, το βασικό της γνώρισμα είναι οι μεταβαλλόμενες καταστάσεις που ζείτε στην οικογένεια. Η καριέρα τραβά όλη την προσοχή σας και καλείστε να ισορροπήσετε τους στόχους σας με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Ο Κρόνος κι ο Δίας δίνουν ευκαιρίες σε συλλογικό επίπεδο, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν χάνει την αισιοδοξία του, ειδικά της πρώτες μέρες της εβδομάδας. Η καριέρα δεν σας αφήνει αδιάφορους, οι συζητήσεις και μετακινήσεις γίνονται με στόχο την κοινωνική και εργασιακή προβολή σας, τις αρχές του έτους. Μην καταβάλλεστε ψυχολογικά στις 30/12 και χαρείτε την Πρωτοχρονιά με τους συγγενείς, χωρίς να παραλείπεται να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Το τρίτο δεκαήμερο διανύει μία πολύ δυναμική περίοδο. Διεκδικήστε ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά όμως προσοχή στην μεγάλη παρόρμηση που σας διέπει το τελευταίο διάστημα. Μετά την Πρωτοχρονιά κάνετε ένα πλάνο που θα βοηθήσει να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο ευνοείται ώστε να βάλει τέρμα σε καταστάσεις που δημιουργούν άγχος. Η Πανσέληνος βοηθά να ξεκαθαρίσετε με απλό τρόπο τις απόψεις σας και αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε αισιοδοξία για το μέλλον. Χαρείτε την Πρωτοχρονιά με συγγενείς και φίλους, αφήστε έναν αέρα ανανέωσης να μπει στη ζωή σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι ανοιχτό σε καινούργιες προοπτικές. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια αισιόδοξη εβδομάδα που ανοίγει την αυλαία στην νέα χρονιά. Στις 28/12 μπορεί να αισθανθείτε μια απογοήτευση σε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με μία κοινή σας δράση ή μία παρέα. Στην συνέχεια προχωράτε παρά κάτω και ανανεώνετε τους στόχους σας. Καλή Πρωτοχρονιά με ευχάριστες συζητήσεις και καλή παρέα.

Το τρίτο δεκαήμερο χρωματίζεται από ευκαιρίες και υποχρεώσεις στο χώρο της καριέρας. Αν μπορέσετε να ελαττώσετε την ένταση που έχετε μέσα σας, τότε δεν φαίνεται να επισκιάζει τίποτα την Πρωτοχρονιά σας. Αλλάζει σε βάθος χρόνου ο τρόπος του “φιλοσοφείτε” τα πράγματα, ίσως και τα “θέλω” σας από δω και στο εξής να είναι διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο προσπαθεί να μαζέψει τις εκκρεμότητες από το 2020. Δίνετε λοιπόν όλη σας την προσοχή και συζητάτε ή διεκπεραιώνετε γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά. Η Πανσέληνος είναι

 ενδεικτική στο να επισημάνει την ευμετάβλητη κατάσταση στα οικονομικά σας. Ο Δίας και ο Κρόνος δείχνουν ότι όλη η χρονιά δεν θα είναι έτσι, βάλτε στόχους και πραγματοποιήστε τα σχέδια σας με μέθοδο για να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την αγάπη και τη στήριξη από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προχωρήστε με γνώμονα την αγάπη που σας δείχνουν οι άλλοι γύρω σας. Σίγουρα η αρχή της εβδομάδας έχει τρεχάματα για να διεκπεραιωθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Πιθανόν να σας γίνουν προτάσεις, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, για μία επένδυση ή για μια χρηματοδότηση, εξετάστε προσεκτικά τις προοπτικές. Αν και γιορτινές μέρες εσείς δίνετε πολύ από την ενέργειά σας σε οικονομικά θέματα. Οι συνεργασίες είναι υπό αίρεση, προσοχή γιατί στις 30/12 μπορεί να έχετε μεγάλες προσδοκίες και ίσως απογοητευτείτε.

Το τρίτο δεκαήμερο κινείται δυναμικά και εποικοδομητικά σε μία κοινή προσπάθεια ή έχει έντονο ρόλο σε μια ομάδα ανθρώπων. Η Αφροδίτη σας εξασφαλίζει την ηρεμία μιας συμβίωσης ή μιας συνεργασίας. Μετά την Πρωτοχρονιά δίνετε βαρύτητα σε οικονομικές υποχρεώσεις και συζητήσεις που αφορούν διεκπεραιώσεις  σε τράπεζες, οικονομικούς οργανισμούς, κληρονομικά κτλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο στους άλλους. Στην αρχή της εβδομάδας βλέπετε πόσο αυθόρμητα συμπεριφέρονται οι φίλοι και πολύ περισσότερο ο/η σύντροφός σας. Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας, επηρεάζονται περισσότερο αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον/στην σύντροφο. Ίσως συναισθηματικά έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από στοργή και συμπαράσταση.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μία πιο ήπια καθημερινότητα. Καλή ατμόσφαιρα επικρατεί στον εργασιακό χώρο, όμως φαίνεται ότι πολλές φορές σας απογοητεύουν άνθρωποι με τις ανεδαφικές απόψεις τους. Την Πρωτοχρονιά θα περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα, ο ρομαντισμός δεν θα λείπει από τις σχέσεις με τους φίλους και τις παρέες. Εύνοια σε ότι αφορά την έκφραση των ρομαντικών συζητήσεων με τον/την σύντροφό σας. Μια σχέση συντροφική ή μια συνεργασία απαιτεί την άμεση προσοχή σας.

Το τρίτο δεκαήμερο αγωνίζεται να επικρατήσει σε “παιχνίδια” εξουσίας. Από την αρχή του έτους θα έχετε συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά και με τους άμεσους συνεργάτες σας. Η καθημερινότητα ομαλοποιείται, από την Πρωτοχρονιά το κλίμα είναι ήπιο κι αυτό σας δημιουργεί ηρεμία που τόσο έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ.   Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να δώσει όλη την ενέργεια του σε απλά καθημερινά θέματα ή στην εργασία. Θέματα εργασιακά ή υγείας θα είναι κάποιοι από τους λόγους που συζητάτε ή μετακινήστε. Ο Κρόνος κι ο Δίας ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σας, που αφορά τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες. Πάρτε τα θετικά από τις σχέσεις σας και αντισταθμίσετε  τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας ή μιας συγκατοίκησης. Έξυπνες ιδέες και ξαφνικές προοπτικές στα επαγγελματικά.

Το δεύτερο δεκαήμερο παρά τις γιορτινές μέρες συνεχίζει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία. Καθημερινές απλές ασχολίες και υποχρεώσεις, μετά την Πρωτοχρονιά, θα γεμίζουν τη μέρα σας. Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε συναισθηματικά απογοητευμένοι, όμως την πρώτη μέρα του έτους θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. μια επένδυση, κληρονομικά κτλ που θα έχουν θετική εξέλιξη. Ίσως υπάρξει και μια συμφωνία που να έχει σχέση με την εργασία σας που ακόμα δεν μπορεί να κοινοποιηθεί, προσοχή οι όροι μπορεί να είναι ευμετάβλητοι. Όλο αυτό το διάστημα ίσως ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ιατρικές εξετάσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα να κινηθεί πιο άνετα. Ερωτική είναι η εορταστική εβδομάδα για σας, είστε αισιόδοξοι, θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τα καταφέρνετε. Από τον καινούργιο χρόνο συζητάτε για θέματα εργασίας ή υγείας και φαίνεται ότι θα έχετε πολλές συμφωνίες και μετακινήσεις. Είναι μια θετική εβδομάδα, φροντίστε να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο μέχρι και την Πρωτοχρονιά θα είναι πολύ κοινωνικό. Πραγματικά δεν θα προλαβαίνετε να δέχεστε τις προτάσεις για περιπάτους και οι συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και (όχι μόνο) θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να σας ξαφνιάσει μια αυθόρμητη συμπεριφορά φυσικά ευχάριστα. Η Πανσέληνος στις 30/12 φωτίζει τις σχέσεις (ερωτικές) με το αντίθετο φύλο όπως και την τάση να είστε δημιουργικοί και συνάμα πολύ κοινωνικοί.

Το δεύτερο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα ανταλλάσει σκέψεις και ευχές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα είναι ευχάριστες, το φλερτ και οι ανάλαφρες συζητήσεις θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Το σπίτι θα είναι το καταφύγιό σας. Προσοχή στις 30/12, γιατί κάποιες προσδοκίες για τη δουλεία ή την οικογένεια μπορεί να μην εξελιχθούν όπως τις περιμένετε. Η Πρωτοχρονιά θα είναι για σας μια ευχάριστη έκπληξη. Συζητήσεις θα σας χαροποιήσουν και ο ρομαντισμός δεν θα λείπει από τις συντροφικές σας σχέσεις. Όνειρα και σχέδια για μια συνεργασία ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά.

Το τρίτο δεκαήμερο θα δει ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι αρμονικές και μόνο ότι έχει σχέση με οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους μπορεί να χαλάσει την ηρεμία των ημερών. Ο Ερμής σε πολύ καλή θέση για εσάς από την Πρωτοχρονιά, θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Θα σας εκφράσουν την αγάπη τους, πράγμα πολύ ευχάριστο σε αυτή την περίοδο των γιορτών. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα δώσει έμφαση σε θέματα της οικογένειας. Είναι ευκαιρία να συζητήσετε με τους οικείους τα θέματα που σας απασχολούν. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με περιουσιακά της οικογένειας μπορεί να σας ξαφνιάσουν στην αρχή της εβδομάδας. Επίσης η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου και αφορά τη διαφοροποίηση της οικογένειας σε σχέση με τα δικά σας θέλω. Ο Δίας και ο Κρόνος επηρεάζουν για αρχή εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δίνοντας την ευκαιρία να αναπτύξετε την δημιουργικότητά σας, να χαρείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν και να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση.

Το δεύτερο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχει πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις που αφορούν θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού. Αλλά και την Πρωτοχρονιά θα περάσετε οικογενειακά γιατί από ότι φαίνεται εκεί έχετε ρίξει το βάρος αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα οι συζητήσεις θα είναι ανάλαφρες και δεν θα σας κουράζουν, αν και συνηθισμένες. Μία διάψευση από το περιβάλλον σας ή από το χώρο εργασίας θα σας βάλει σε σκέψεις στις 30/12.

Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει προστριβές με τον/την σύντροφο ή μια συγκατοίκηση. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις ακόμα και με σημαντικούς συνεργάτες. Η Αφροδίτη ευτυχώς δείχνει ότι οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον, σας στηρίζει. Τα φλερτ δεν θα λείπουν  απ’ την ζωή σας και μάλιστα από άτομα που μπορεί να είναι μικρότερα στην ηλικία. Η πιο ευχάριστη παρέα για την Πρωτοχρονιά είναι οι φίλοι και οι συγγενείς. Οι συζητήσεις για οικογενειακά θέματα ή ακίνητα θα σας απασχολήσουν από την πρώτη του χρόνου.

ΣΚΟΠΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα έχει ένα ξαφνικό γεγονός που θα γίνει αντικείμενο συζήτησης με το στενό του περιβάλλον. Μέχρι και το τέλος του χρόνου θα είστε απασχολημένοι με γραφειοκρατικά θέματα. Στο άμεσο ενδιαφέρον σας θα είναι οι συγγενείς ή κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Πανσέληνος είναι θετική, περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, ότι έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή απογειώνεται. Όμως αυτή η εύνοια μπορεί να έχει σχέση και με σπουδές, νομικά θέματα ή ταξίδια.

Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας είναι σε εγρήγορση. Πρακτικά θέματα σας απασχολούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Στις 30/12 μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση γιατί είχατε μεγάλες προσδοκίες από ένα δημιουργικό  σχέδιο ή από μία ερωτική σχέση κι αυτό μπορεί να σας κοστίζει ηθικά ή οικονομικά. Την Πρωτοχρονιά αλλάζει το τοπίο, γιατί μετά από μια συζήτηση νιώθετε ότι το ταίρι σας έχει αισθήματα για εσάς, έστω κι αν τα εκφράζει συγκαλυμμένα. Εύνοια σε γραπτά και καλλιτεχνικά θέματα. Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας σε καθημερινά και απλά πράγματα.

Το τρίτο δεκαήμερο περνά μια έντονη καθημερινότητα. Ο Άρης προκαλεί αυτή τη νευρικότητα και πολλές φορές σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς. Προσέχετε λοιπόν τις εντάσεις στο χώρο εργασίας αλλά και τα μικροατυχήματα. Κατά τα άλλα την  Πρωτοχρονιά θα την περάσετε όμορφα με “ανάλαφρη” παρέα που πιθανόν να αποτελείται από νεαρά άτομα, φίλους και συγγενείς. Η πρακτική πλευρά των πραγμάτων θα σας απασχολεί, χωρίς όμως να είναι κάτι που θα σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά θέματα. Προσπαθείτε, όσο το δυνατόν περισσότερο, να εξασφαλίσετε οικονομική άνεση. Συζητήσεις και συμφωνίες θα αφορούν απόκτηση υλικών αγαθών. Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε κι ίσως όλο αυτό σας δημιουργεί ανασφάλειες. Ο Κρόνος κι ο Δίας προτρέπει να βάλετε την ζωή σας σε τάξη, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε. Την Πρωτοχρονιά δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από την ηρεμία σας, αλλά και την ηθική ικανοποίηση ότι πράξατε για όλα όπως πρέπει.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου εισπράττουν τη συμπάθεια από τους γύρω τους. Η Αφροδίτη σας κάνει γοητευτικούς αλλά και ερωτικούς. Στις 30/12 μπορεί να έχετε μία διάψευση από κάποιο μέλος της οικογένειας ή ανακρίβειες σε ότι αφορά ένα ακίνητο. Την Πρωτοχρονιά θα περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας, κάνοντας διάφορες αναδρομές από το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο θα εστιάσετε σε οικονομικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας δεν έχει κάποια ιδιαίτερη όψη που να το επηρεάζει. Ο Άρης συνεχίζει να σας κάνει δυναμικούς και διεκδικητές σε ερωτικά θέματα. Επίσης ασχολείστε με εξτρίμ δραστηριότητες ή σπορ. Την Πρωτοχρονιά αλλάζει το σκηνικό και το μόνο που θα θέλατε είναι καλό φαγητό και ήρεμη παρέα. Το Σαββατοκύριακο σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε στα οικονομικά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο δεκαήμερο σας από την πρώτη μέρα του έτους και χρωματίζει με ερωτικές πινελιές το επόμενο διάστημα. Θα ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας και θα έχετε μια τάση να καλοπερνάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο μέχρι τις 31/12 έχει τον Ήλιο που το γεμίζει ενέργεια (χρόνια πολλά!). Μεγάλη κοινωνικότητα και επικοινωνία μέχρι το τέλος του χρόνου. Ξαφνική και έντονη ζωτικότητα σε δημιουργικά και συναισθηματικά θέματα στην αρχή της εβδομάδας. Έξυπνες ενέργειες. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και προειδοποιεί ότι το ταίρι σας έχει ανάγκη την προσοχή σας, αλλά εσείς το τελευταίο διάστημα φέρεστε εγωκεντρικά. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του/της συντρόφου άλλα και των άμεσων συνεργατών-συνεταίρων. Την Πρωτοχρονιά κατά πάσα πιθανότητα θα είστε πρωταγωνιστές.

Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι πολύ κοινωνικό. Ο Ερμής στην αρχή της εβδομάδας είναι η αιτία που έχετε έξυπνες ιδέες αλλά είστε και πολυάσχολοι. Στις 30/12 κάποια “κρυφή πληγή” που έχετε συναισθηματικά και ελπίζατε σε κάποια εξέλιξη, βλέπετε ότι οι προσδοκίες σας διαψεύδονται. Ο Ήλιος την Πρωτοχρονιά μπαίνει στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!). Θα περάσετε όμορφα και θα είστε το επίκεντρο της παρέας. Μάλιστα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα συντροφευτείτε από τον περίγυρό, γιατί τα λόγια σας θα είναι παρηγορητικά και οι συγγενείς και φίλοι θα αισθανθούν την ηρεμία που αναδύεται.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει πολύ ένταση μέσα στο σπίτι, πιθανόν να κάνετε κάποια αναδιοργάνωση ή επισκευές κι όλο αυτό δημιουργεί αναστάτωση. Όμως την Πρωτοχρονιά θα έχει καταλαγιάσει το επιθετικό κλίμα και στην θέση του θα έρθει η η ήρεμη επικοινωνία, τα λόγια θα είναι κατευναστικά και θα χρωματίζονται από την αγάπη που διέπουν αυτές τις γιορτινές ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο δεν πρέπει να ξεχνά ότι αρχίζει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή του. Ακόμα και αν τις τελευταίες μέρες του χρόνου είστε εσωστρεφείς, αυτό δεν αλλάζει την αίσθηση ότι η ζωή προχωρά μπροστά και δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε. Η Πανσέληνος στις 30/12 θα σας φέρει μελαγχολία  μπορεί και ανασφάλεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Η οικογένεια μπορεί να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βρείτε ξανά τον αυθορμητισμό σας. Είστε από την φύση σας ανεξάρτητοι άνθρωποι, υποσχεθείτε στον εαυτό σας  την Πρωτοχρονιά ότι είστε σε ετοιμότητα να πιάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να τους δώσετε μορφή.

Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι περιστοιχισμένο από παρέες και ομάδες που θα του δείχνουν με κάθε τρόπο την συμπάθειά τους. Όμως εσείς είστε ακόμα “χαμένοι” στις κρυφές σας σκέψεις. Στις 30/12 απογοητεύεστε από μία συλλογική προσπάθεια, γιατί ίσως εμπλέκονται οικονομικά ή ηθικά ζητήματα που σας αποθαρρύνουν να συνεχίσετε. Τα σχέδιά σας και οι ενέργειες γίνονται κρυφά, ίσως είστε επηρεασμένοι από γεγονότα του παρελθόντος. Την Πρωτοχρονιά θα δείτε ότι κάποιες συζητήσεις (που ίσως είναι ακόμα κρυφές) και ιδέες που έχετε θα έχουν καλή έκβαση σε οικονομικό αλλά και ηθικό επίπεδο.

Το τρίτο δεκαήμερο λειτουργεί δυναμικά κι έχει την εύνοια από κοινωνικές ομάδες ή από φίλους του. Ακόμα κι αν υπάρχει ένταση στην καθημερινότητα ή στο περιβάλλον, να ξέρετε ότι μπορεί να επωφεληθείτε σε βάθος χρόνου, οπότε μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Την Πρωτοχρονιά θα δείτε ότι οι ομοϊδεάτες, οι φίλοι και οι παρέες θα δείξουν πόσο σας εκτιμούν. Εσείς συνεχίζετε να είστε εσωστρεφείς γιατί σκέφτεστε τα επόμενα βήματα χωρίς ακόμα να τα κοινοποιείτε. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο περνά μια πολύ κοινωνική περίοδο. Είστε προσηλωμένοι στις ιδέες σας και σε μια κοινή προσπάθεια, μέχρι το τέλος του χρόνου . Η Πανσέληνος στις 30/12 δείχνει ότι είστε συναισθηματικά δεμένοι με μια δημιουργία, έχετε εστιάσει στο τι σας κάνει χαρούμενους και ότι είστε διατεθειμένοι να λειτουργείτε για το κοινό καλό. Έξυπνες ιδέες σας αναδεικνύουν στον κύκλο σας.  Η αγάπη πρέπει να διέπει όλες σας τις κινήσεις. Άλλωστε ο Δίας κι ο Κρόνος σας καλούν να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση.

Το δεύτερο δεκαήμερο καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο πάθος και τα πρέπει. Σας ενδιαφέρει η κοινωνική καταξίωση και μέχρι το τέλος του χρόνου φαίνεται ότι καταφέρνετε να έχετε τη συμπάθεια από τους ανωτέρους σας. Προσοχή όμως στις 30/12 γιατί μπορεί να μην έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου. Την Πρωτοχρονιά το σκηνικό αλλάζει και έχετε υποστηρικτικά λόγια από άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει φρένο στα πολλά έξοδα. Αγωνίζεστε να βρείτε τρόπους για την απόκτηση  υλικών αγαθών που έχετε ανάγκη, ώστε να νιώθετε ασφαλείς. Από την Πρωτοχρονιά αρχίζετε και αισθάνεστε την απήχηση που έχετε στους ανωτέρους σας, κάποιο άτομο με κύρος μπορεί να έχει αισθήματα για εσάς. Αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας, συζητήσεις, μετακινήσεις, ανταλλαγή ιδεών και μεγάλες παρέες. Η επικοινωνία και η σχέση με ομοϊδεάτες θα χρωματίσουν την  Πρωτοχρονιά  σας.                                     

Σχετικά