ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4-10/1/21

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Η δύναμη του λόγου είναι τεράστια, η ευκολία ή η δυσκολία να πείθουμε τους άλλους, πολλές φορές καθορίζει και τη δράση μας. Η παροιμία “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, και κόκαλα τσακίζει” συμβολίζει τη δύναμη του λόγου.

Καθετί που απαιτεί κίνηση και επικοινωνία πρέπει να γίνετε προσεκτικά.

Δεν πρέπει ποτέ! να αμφισβητούμε, ότι δεν περνούν όλα από “χέρι” μας    

Ας αφήσουμε την έμπνευση και το ρομαντισμό να διέπει τις ενέργειές μας.

Ας κάνουμε πράξη τους στόχους μας με ανιδιοτέλεια.

Ας πράττουμε το καλό σαν να είναι αποστολή μας.

Στο τέλος απ’ ότι φαίνεται, τους κανόνες δεν θα τους αποφύγουμε. Ας είναι τουλάχιστον για το κοινό καλό.

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βρει την ισορροπία του και να μην κάνει παράτολμες κινήσεις στα οικονομικά. Από τις 6/1 αρχίζει η τάση σας να αγωνίζεστε για να έχετε περισσότερα έσοδα όμως και τα έξοδα αυξάνονται. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου πρέπει να προσέξετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Παρόλα αυτά η εύνοια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία δεν θα λείψει. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε σοβαρές συζητήσεις ή θα αναγκαστείτε να αποδεχθείτε όρους στα πλαίσια μιας ομάδας, παρέας κτλ.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επικεντρωθεί στις ενέργειες που πρέπει να κάνει για την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες έχετε την διαίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και οι κόποι που κάνατε δεν θα πάνε χαμένοι.

Το τρίτο δεκαήμερο κινείται πολύ δυναμικά, δεν δέχεται καμία υπόδειξη. Είναι όμως μία εβδομάδα που μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα διαλύσουν μία υπάρχουσα κατάσταση. Προσοχή λοιπόν στην αρχή της εβδομάδας, γιατί με τα άτομα που θα μιλήσετε ή θα συναντηθείτε θα απαιτούνται κατάλληλοι χειρισμοί καθώς θα είναι άτομα με κύρος ή θα είναι μεγαλύτερα στην ηλικία.

ΤΑΥΡΟΣ.   Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου διακατέχεστε από τον Άρη που σας δίνει μία τάση “επιθετικότητας”. Στις αρχές της εβδομάδας δεν θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, το πιθανότερο για επαγγελματικά θέματα. Όμως φαίνεται ότι την ίδια μέρα θα έχετε στηρίγματα (συναισθηματικά) που θα σας βοηθήσουν να ορθοποδήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας, μία συμφωνία θα σας γίνει βραχνάς, ίσως γιατί θα υπάρχουν όροι που θα σας περιορίζουν. Σε γενικές γραμμές κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Το δεύτερο δεκαήμερο σκέφτεται και κάνει σχέδια έχοντας ανοιχτούς ορίζοντες. Είστε οι άνθρωποι, που παρά τις συγκυρίες, έχετε έμπνευση και όραμα για μια συνεργασία. Ο κύκλος των ανθρώπων που σας καλύπτει αυτό το διάστημα είναι οι διανοούμενοι.

Το τρίτο δεκαήμερο φαίνεται ότι παίρνει αποφάσεις αλλάζοντας τα μέχρι πρότινος σχέδια του. Οι στόχοι δεν ανακοινώνονται χωρίς σκέψη, πολλά πράγματα έχουν κατασταλάξει μέσα σας και το παρελθόν έχει διαμορφώσει τις απόψεις σας. Ακόμα κι αν φοβάστε ότι είστε λίγο απόλυτοι, όλο αυτό θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Όσοι έχετε γεννηθεί 22-23/5 θα έχετε εσωτερική ένταση για σπουδές, φιλοσοφικά θέματα, ακόμα και για μακρινά ταξίδια. Μπορεί βέβαια τα εμπόδια να υπάρχουν και από κρυφούς ανταγωνιστές. Την ίδια στιγμή ένα κρυφό ερωτικό πάθος μπορεί να σας κατακλύζει ή να έχετε έσοδα από μυστικές πηγές. Στο τέλος της εβδομάδας κάνετε σοβαρές συζητήσεις και βάζετε όρια και στόχους για ένα σχέδιο που έχετε στα “σκαριά”.

Το δεύτερο δεκαήμερο νομίζει κανείς ότι λειτουργεί αλτρουιστικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του. Δεν μπορείτε ξεκάθαρα να χαράξετε μια τακτική στα επαγγελματικά σας. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε “έμπνευση” για ένα χρηματοδοτικό εγχείρημα.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας σκέπτεται ή παίρνει αποφάσεις για οικονομικά θέματα, μετά από μελέτη των προηγούμενων εμπείρων. Ο τρόπος που θα επικοινωνήτε είτε γραπτώς, είτε προφορικώς θα δείχνει ότι είστε αμετάκλητοι  και θα αλλάζετε το τοπίο στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. δάνεια, κληρονομικά κτλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου θα έχουν εντάσεις στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Ειδικά όσοι έχετε εταιρείες ή εμπλέκεστε οικονομικά σε μία κοινή δράση, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Όμως την ίδια περίοδο η αγάπη και η συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων θα είναι σημαντική. Στο τέλος της εβδομάδας θα πάρετε αποφάσεις για μια οικονομική εκκρεμότητα ή για μια επένδυση. Μετακινήσεις και συζητήσεις μπορεί να σας κουράσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει σαν κύριο μέλημα τη σχέση με τον/την σύντροφο  ή μια συνεργασία. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ των “συμβαλλόμενων”. Ο ρομαντισμός δεν θα λείπει από τη σχέση σας, πιθανόν να κάνετε σχέδια για ένα καλύτερο αύριο.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα κάνει συζητήσεις σε βάθος με τον/την σύντροφο του. Είναι σαν να κάνετε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, σίγουρα θα αφορά και το παρελθόν. Μπορεί να ακούσετε μια είδηση που θα σας “ταρακουνήσει”.

ΛΕΩΝ.   Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δηλαδή 23-26/7 πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε εργασιακά θέματα. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν σε ότι αφορά μια συνεργασία ή μία σχέση. Ο “αντίπαλος” μπορεί να έχει κύρος ή εξουσία γι’ αυτό μην τον υποτιμήσετε. Την ίδια στιγμή θα έχετε  βοήθεια από τους συναδέρφους. Στο τέλος της εβδομάδας, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν. Ίσως ακούσετε σκληρά λόγια από τον/την σύντροφο. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει πολλά πρακτικά θέματα να διεκπεραιώσει. Η δουλειά και η υγεία έχουν προτεραιότητα για εσάς. Εκτός από θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν, κάνετε και ψυχική ενδοσκόπηση.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα κάνει συζητήσεις για θέματα δουλειάς που πιθανόν να έχουν σχέση με την διακοπή μιας συνεργασίας ή μιας συμφωνίας. Προσοχή στις μετακινήσεις, καλό θα είναι να δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου αποφύγετε τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ενώ θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα, στις 8/1 έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα αφορούν σχέδια ή στόχους σας. Ίσως όλα να προέρχονται από μία διαφορετική φιλοσοφία ζωής κι αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με την καθημερινότητα ή με την εργασία σας. Την ίδια στιγμή όμως δεν είστε μόνος/η, άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς θα δείξουν την αγάπη τους. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως ειπωθούν σκληρά λόγια στο χώρο εργασίας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι το πιο ευνοημένο, γιατί βρίσκει την αγάπη και την κατανόηση από τον/την σύντροφο . Είναι μία πολύ ρομαντική περίοδος, που μπορείτε να ονειρεύεστε μια συντροφική σχέση. Είστε επικεντρωμένοι σε δημιουργικά εγχειρήματα όπως και στα παιδιά.

Το τρίτο δεκαήμερο θα κάνει εξομολογήσεις εκ βαθέων. Στην αρχή της εβδομάδας θα αναλύσετε μία ερωτική σχέση και θα βγάλετε συμπεράσματα που θα καθορίσουν την περαιτέρω εξέλιξη της. Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να αφορούν και μια δημιουργική ενασχόλησή σας, δεν θα είναι εύκολες οι όποιες αποφάσεις, αλλά θα είναι για το καλό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου να αποφεύγετε τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, στις 8/1 θα έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα. Πιθανόν αυτό να επηρεάσει δημιουργικά σχέδια ή μία ερωτική σχέση. Την ίδια στιγμή όμως, η οικογένεια θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε υποχρεώσεις. Θα προσπαθήσετε να μιλήσετε με την λογική για συναισθηματικά θέματα κι αυτό ίσως προκαλέσει μία ψυχρότητα στην σχέση. Αν έχετε παιδιά, τότε μάλλον θα τους δώσετε συμβουλές για το καλό τους.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα. Δίνετε όλη σας την ενέργεια στην οικογένεια. Σε καθημερινά θέματα ή σε θέματα υγείας χρειάζονται την βοήθεια σας και εσείς είστε εκεί για να τους συμπαρασταθείτε.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα αισθανθεί πίεση από συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας. Το να σκαλίζετε το παρελθόν δεν βοηθά κι ίσως να διαβρώνει τις υπάρχουσες σχέσεις με τους οικείους σας. Προσοχή στα σκληρά λόγια που μπορεί να πείτε ή και να ακούσετε, γιατί θα προκαλέσουν πόνο. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, εσείς που γεννηθήκατε τέλος του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες και η οικογένεια δεν θα μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό το σκηνικό. Την ίδια στιγμή οι συγγενείς και φίλοι θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της κατάστασης. Στο τέλος της εβδομάδας, θα κάνετε συζητήσεις με το περιβάλλον σας και πιθανόν να αισθανθείτε ότι πιέζεστε. Κάποια νέα μπορεί να μην σας αρέσουν ή να δημιουργήσουν υποχρεώσεις. Οι μετακινήσεις σας προκαλούν δυσφορία. Η καλή εκδοχή είναι ότι θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι το πιο ευνοημένο. Είναι μια εξαιρετική συγκυρία να δείξετε το ταλέντο σας στο γραπτό και προφορικό λόγο, έχετε μεγάλη έμπνευση κι αυτό βοηθά σε κάθε δημιουργικό εγχείρημα. Εκτός από αυτό, εκφράζετε και τα συναισθήματα στο ταίρι σας, με τρόπο που δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Ευχάριστες μικρές διαδρομές και συζητήσεις με νεαρά άτομα.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις. Ο Ερμής κι ο Πλούτωνας είναι μαζί στον τομέα της επικοινωνίας κι αυτό κάνει το λόγο σας όχι απλά σκληρό, αλλά διαβρωτικό. Αυτοί που είναι έμποροι πρέπει να προσέχουν κάθε είδος δραστηριότητα αυτή την περίοδο. Το παρελθόν και  η διήθηση σε βάθος κάνει τον γραπτό και προφορικό λόγο μυστηριώδη αλλά και ισχυρό. Το περιβάλλον γύρω σας αλλάζει κι αυτό το βλέπατε καιρό. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, αλλά και οικονομικά οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου 23-27/11, στις 8/1 μπορεί να έχετε δύσκολες μετακινήσεις και επικοινωνία. Το περιβάλλον και ο εργασιακός χώρος σας δημιουργούν εντάσεις. Την ίδια στιγμή οικονομικά αλλά και ηθικά, είστε ικανοποιούμενοι. Στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα που έχετε αφήσει στην μέση. Ίσως πιεστείτε από συμφωνίες και συζητήσεις που σας βάζουν σε ένα πρόγραμμα, αλλά αυτό είναι για το καλό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ήρεμη εβδομάδα με θετική προοπτική σε οικονομικά θέματα. Στις 7/1 αισθάνεστε πλήρεις πνευματικά, ηθικά και οικονομικά μαζί με την οικογένειά σας. Θέματα που αφορούν ακίνητα σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα και πολύ πιθανόν να έχετε μία θετική εξέλιξη.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα κάνει σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Φροντίστε να διδαχθείτε από προγενέστερες εμπειρίες και να κάνετε οικονομικές συμφωνίες που θα σας συμφέρουν. Πολλά μπορεί να καταρρίπτονται αυτό το διάστημα και να αναδομούνται σε οικονομικό και ηθικό πλαίσιο. Καλό θα είναι να αποφύγετε την ένταση, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις που θα προκαλούν ένταση. Όλο αυτό μπορεί να έχει σχέση με ένα χόμπι ή μία δημιουργική ενασχόληση, ακόμα και με μια ερωτική σχέση. Την ίδια στιγμή θα έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε στο συναισθηματικό (ερωτικό) κομμάτι. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη, από τις 8/1 και μετά, θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο κι αυτό προοιωνίζει μία πολύ καλή συναισθηματική περίοδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για οικονομικά θέματα και πολύ πιθανόν να βάλετε ένα πλάνο που θα σας καθοδηγεί στη συνέχεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα είναι ιδιαίτερο και πολύ θετικό είναι η έμπνευση που θα έχετε σε γραπτό και προφορικό λόγο. Πολλά θέματα θα λύνονται μέσα από λόγια συμπόνιας. Θέματα που αφορούν εκπαίδευση επικοινωνία, εμπόριο ή γραφειοκρατικά θέματα προχωρούν πιο άνετα. Ο Ήλιος σας φωτίζει και σας δίνει ζωντάνια που τόσο έχετε ανάγκη (χρόνια πολλά!)

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας  ο λόγος του θα έχει μεγάλο “κραδασμό”. Έχετε μεγάλη δύναμη μέσω του λόγου γι’ αυτό προσέξτε πως θα διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια. Ο μηδενισμός των πάντων δεν φέρνει αποτέλεσμα, αντίθετα μπορεί να πικράνει τους συνανθρώπους μας, πόσο μάλλον τους αγαπημένους μας. Μία εξομολόγηση εκ’ βαθέων θα σας λυτρώσει. Δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας φέρει αντίρρηση. Προσέχετε επίσης και τις μετακινήσεις. Αποφύγετε, εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, τις εντάσεις. Αγάπη έχετε από τους άλλους, αρκεί να την αναγνωρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειας. Ο Ερμής από τις 8/1 και μετά σας επηρεάζει άμεσα, είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Θέματα ακινήτων μπορεί να σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, όπως κι εντάσεις με οικεία πρόσωπα, ευτυχώς έχετε αποθέματα αγάπης και θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση. Στο τέλος της εβδομάδας βάζετε τους όρους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία πιο ήπια εβδομάδα, με ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Μπορεί επίσης να έχετε υποσχέσεις για μία δουλειά που είναι ακόμα στις σκέψεις ή στην οργάνωση. Έχετε “εμπνεύσεις” που ακόμα δεν κοινοποιείτε, μάλλον προς στιγμής προτιμάτε την ηρεμία σας. 

Το τρίτο δεκαήμερο, στις αρχές της εβδομάδας, θα έχει αποκαλύψεις. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σας, πολλά λέγονται καθώς οι συκοφαντίες και οι λάθος πληροφορίες κάνουν ακόμα πιο θολό το τοπίο. Αναμνήσεις ή θέματα από το παρελθόν, σας δημιουργούν ανασφάλεια. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, αποφύγετε εντάσεις με το περιβάλλον σας. Στις αρχές της εβδομάδας έχετε εύνοια από άτομα κύρους σε ότι αφορά την καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.   Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας. Την ίδια στιγμή έχετε τη συμπαράσταση από την παρέα και τους ομοϊδεάτες σας. Είναι μία καλή περίοδος να δείξετε τις καλές σας προθέσεις, για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με τις ομάδες που συμμετέχετε. Στο τέλος της εβδομάδας κάποιες πληροφορίες ή νέα θα σας απογοητεύσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία θετική εβδομάδα. Η έμπνευση, η πνευματικότητα και η δράση θα σας κάνουν συμπαθείς στην παρέα και τις ομάδες που συμμετέχετε. Πολλές φορές οι δράσεις σας θα παρακινούνται από την διαίσθησή σας. Η ιδεολογία θα είναι το στοιχείο που θα σας κάνει να λειτουργείτε σε συλλογικό επίπεδο και αυτός θα είναι ο λόγος που θα βοηθάτε τους άλλους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πάρει ή θα δώσει σαφείς οδηγίες για τη δράση σε μια ομάδα,  κόμμα, σύλλογο κτλ. Στην αρχή της εβδομάδας οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι κανόνες που διέπουν μία ομάδα θα είναι ουσιαστικές και καθοριστικές για την μετέπειτα δράση. Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα σμίξουν με την σημερινή λογική και θα βγάλουν ένα απόσταγμα άκρως μεταρρυθμιστικό. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου να αποφεύγουν τις εντάσεις. Θα υπάρχει όμως και βοήθεια, μέχρι τις 8/1, από άτομα κύρους.  

Σχετικά