Που εντοπίζονται τα 4 κρούσματα της Βοιωτίας και τα 78 της Στερεάς

Στη Βοιωτία έχουμε τα λιγότερα περιστατικά, συνολικά τέσσερα (4). Μάλιστα τα περισσότερα (δύο) είναι στο Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας σε 29χρονη και 77χρονη. 

Ένα είναι στον Δήμο Τανάγρας  (66χρονη) και ένα στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων (22χρονη). 

Στην υπόλοιπη Στερεά

  Επιβεβαιώνεται η δύσκολη κατάσταση στη Μαλεσίνα. 

Ανησυχία από περιστατικά σε Ρομά στην Πελασγία…

Στις 55 έφτασαν οι νέες μολύνσεις στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου.

Από αυτά τα 52 εντοπίζονται στη Λοκρίδα και τα 48 είναι στο Δήμο Λοκρών. Εκεί έχουμε 47 κρούσματα στην Κοινότητα Μαλεσίνας, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά (συνολικά 5), ενώ ένας 54χρονος από άλλη Κοινότητα συμπληρώνει τη λίστα. Ενδεικτικά στο Δήμο Λοκρών έχουμε 25 άνδρες και 23 γυναίκες και ηλικίες από 12 μέχρι 87 ετών.

Όπως σημειώσαμε όμως στη Λοκρίδα είναι άλλα τέσσερα (4) κρούσματα covid-19. Ειδικότερα έχουμε τρία (3) στο Δήμο Καμένων Βούρλων, μια 28χρονη με το λίγων μηνών αγοράκι της και μια 54χρονη. Επιπλέον έχουμε και έναν 23χρονο στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η λίστα κλείνει με μια 31χρονη από τη Λαμία αλλά και δύο άνδρες από το Δήμο Στυλίδας. Τα τελευταία αυτά περιστατικά φαίνεται να έχουν εντοπιστεί στα rapid test που έγιναν το Σάββατο στη Λαμία, σήμαναν όμως συναγερμό στο Δήμο Στυλίδας, καθώς πρόκειται για δύο Ρομά από τον καταυλισμό της Πελασγίας που αυτό τον καιρό έχουν αυξημένες υποχρεώσεις σε γεωργικές εργασίες στα ελαιοπερίβολα. Έλαβαν αμέσως οδηγίες για αυτοπεριορισμό τις επόμενες 14 ημέρες.

H Εύβοια βρίσκεται ψηλά με 18 νέα κρούσματα, τα οποία χρεώνονται στους Δήμους Χαλκιδέων (9), Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (6, ανάμεσά τους και μια 10χρονη μαθήτρια) και Ερέτριας (3).

Η Φωκίδα επανεμφανίσθηκε στο χάρτη έχοντας μάλιστα πέντε (5) νέες μολύνσεις. Και οι πέντε είναι στο Δήμο Δωρίδος, μεταξύ των οποίων και δύο 14χρονοι μαθητές.

lamiareport

Σχετικά