Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά, στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά,
στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού

Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, με αφορμή την έναρξη των εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού Βοιωτίας, περιβάλλων δημόσιος χώρος, Α΄ φάση: δρόμοι, Μινύα -Ακροπόλεως».
Πρόκειται για ενεργοποίηση μιας ακόμα φάσης του εμβληματικού αυτού έργου στον τομέα του Πολιτισμού, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ορχομενού, χρηματοδότησης ύψους 1.155.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.
Την κα Παπαθωμά συνόδευσε η Δήμαρχος Ορχομενού κα Βούλα Καράλη.
«Με ικανοποίηση παρακολουθούμε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, την πορεία υλοποίησης του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού.

Μετά την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου από την ΕΦΑ Βοιωτίας, έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήρθε η ώρα να προχωράμε στην υλοποίηση του υποέργου 2, που αφορά στην ανάπλαση των οδών Μινύου και Ακροπόλεως.

Ευχαριστούμε διαχρονικά τον Δήμο Ορχομενού για την αγαστή συνεργασία σε όλες τις φάσεις προετοιμασίας και σταδιακής υλοποίησης του πιο φιλόδοξου έργου στον τομέα του Πολιτισμού, που υλοποιείται στην Π.Ε. Βοιωτία κατά την τρέχουσα Προγραμματική περίοδο», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

Σχετικά