Νέα Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

«Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου», είπε σε συναδέρφους του
Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης.

astynomikostraumatias__4_
astynomikostraumatias__2_
astynomikostraumatias__3_

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

astynomikostraumatias__6_
astynomikostraumatias__5_

Ο νεαρός αστυνομικός που χτυπήθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του από τους κουκουλοφόρους είπε στους συναδέλφους του ότι «είμαι καλά, θα αντέξω».  Ο 24χρονος είπε στους συναδέλφους του ότι «προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας, Γρηγόρης Ευαγγέλου, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα επεισόδια της Τρίτης.

Όπως είπε, τα τραύματα του 24χρονου αστυνομικού είναι αρκετά σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες αστυνομικοί είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα καθώς αποτελεί τον κύριο κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους», υποστήριξε ο κ. Ευαγγέλου.

astynomikostraumatias__1_
astynomikostraumatias__7_

Η αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σχετικά

10 Άποψη για τα “Νέα Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Χτες στο καναλι κοντρα υπαρχουν φωτογραφιες αστυνομικων της ομαδας δελτα που κραταει στο χερι περιστροφο μαλλον με το χερι σηκωμμενο2ομαδα δελτα ηχητικο παμε να σκοτωσουμε.(ποιους;)ελληνες πολιτες;δεν ξερουμε αν ειναι απο τα χθεσινα επεισοδια.οφειλει ο αξιοτιμος εισαγγελεας του αρειου παγου να καλεσει για εξηγησεις.1υπουργον προστασιας του πολιτη κον χρυσοχοιδη2 αρχηγο ε.λ.α.ς 3ανωτατους αξιωματικους.4αν δεν δωθουν εξηγησεις να καλεσει τον κο πρωθυπουργο κυριακο μητσοτακη.εχουν ορκιστει πιστη στο συνταγμα και στον ελληνικο λαο.αν στρεφουν οπλα κατα του λαου πρεπει οι ανωτερω να οδηγηθουν ενωπιον ειδικου δικασυηριουν.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Καταγγελιες του κοινταρχη μεσσοχωριου στο καναλι αλερτ.η ψευδεται ο κοινοταρχης η ο πρωθυπουργος για παροχη βοηθειας στους σεισμοπληκτους

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Ιατροδικαστης αποστολιδη.θεμα θανατος 79χρονου.απο οτι φαινεται πρωτες ενδειξεις δεν πεθανε απο κορωνοιο.

  4. Γεωργιος γεωργιου

    Οι εμπλεκομενοι με σκανδαλα εμβολιων το 2009 αυτοι ηγουνται της περιφημης επιτροπης ο κος μητσοτακης δεν δυναται πλεον να ασκει καθηκοντα πρωθυπουργου.πανδημια εθνικα θεματα αστυνομια.στρεφεται πλεον κατα του ελληνικου λαου και μας μιλαει για διχασμο.

  5. Γεωργιος γεωργιου

    Υπαρχουν πολλες καταγγελιες για θανατουςνα δηλωνοντσι απο κορωνοιο.αλοιμονο τους αν αποκαλυφθουν γιατι θα βγουν πολλα στη φορα πλεον.τελειωσατε κε μητσοτακη παραπαιετε παραιτηθητε χασατε την δεδηλομενη.οδηγειται την χωρα στην κολαση.ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ.

  6. Γεωργιος γεωργιου

    Φθορα αυτοκινητων στην νεα σμυρνη.αυτο εγγυαται ο κος μητσοτακης μιλαει για διχασμο ποιος;ο κος μητσοτακης;θα οδηγηθητε σε ειδικα δικαστηρια κυριοι.αυτο σας περιμενει.

  7. Γεωργιος γεωργιου

    Ο κος μητσοτακης καταλυει το δημοκρατικο πολιτευμα δεν μπορει να εγγυηθει πλεον την ασφαλεια του ελληνικου λαου.δεν δυναται να κυβερνα.πρεπει να υπαρχει στο συνταγμα οπως στην αμερικη το αρθρο 25 οτι δεν εχει την δυνατοτητα κυβερνησεως της χωρας.χασατε την δεδηλομενη διχαζετε τον λαο παραιτηθητε λιγα τα ψωμια σας κυριοι παραπαιετε.

  8. Γεωργιος γεωργιου

    Ως ελληνας πολιτης ρωταω τον κυριο μητσοτακη.το βιντεο με αστυνομικους της ομαδας δελτα παμε να τους σκοτωσουμε απευθυνεται σε ελληνες πολιτες;αν δεν παρετε θεση θεωρειστε συνενοχος κε πρωθυπουργε.τοσο απλα.

  9. Γεωργιος γεωργιου

    Δημοσια αναρτηση.εχω απο καιρο αποχωρησει απο την Ν.Δ.πιστος στις αρχες μου δεν με εκφραζει ο κος μητσοτακης.προσχωρω απο σημερα στο κομμα του κου κυριακου βελοπουλου.δεδομενο οτι θα στηριξω πολιτευτη του κομματος στις εκλογες απο την επαρχια θηβων.μετα τιμης γεωργιος γεωργιου λεονταρι βοιωτιας.

  10. Γεωργιος γεωργιου

    Εκοψαν την λιανα κανελλη.τι κρυβουν οι μεγαλοδημοσιογραφοι.υπαρχει βιντεο για την ομαδα δελτα .θα τους σκοτωσουμε θα τους γ. .. …..ε σε ποιους απευθυνονταν;σε ελληνες πολιτες; ολοι οσα καλυπτουν θα οδηγηθουν σε ειδικο δικαστηριο.τα ψεμματα τελειωνουν.συγχαρητηρια στον κο βελοπουλο για το κατηγορω σε μητσοτακη και τσιπρα σημερσ.θα ξεβρομισει ο τοπος απο την διαφθορα που υπαρχει παντου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα