Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι χώρος συμμετοχής και συζήτησης ή γραφειοκρατικό χαλάκι απόκρυψης δημόσιων ακραίων συμπεριφορών;

Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι χώρος συμμετοχής και συζήτησης ή γραφειοκρατικό χαλάκι απόκρυψης δημόσιων ακραίων συμπεριφορών;

Την φανερή αναντιστοιχία της χθεσινής αναβλητικής στάσης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων με την συντριπτική καταδίκη στη κοινωνία της διχαστικής, ρατσιστικής και διχαστικής δημόσιας συμπεριφοράς του Δημοτικού Συμβούλου, Κωνσταντίνου Πλιακοστάμου, διαδέχθηκε η σημερινή παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού του, κ. Δημήτρη Καραμάνη σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Κατά την παρέμβαση του, εκτός ότι πρόσφερε πλήρη κάλυψη με διαδικαστικές ακροβασίες στον ακραίο λόγο του κ. Πλιακοστάμου, μίλησε για συζήτηση που έχει στόχευση τον απροσανατολισμό της δημόσιας συζήτησης από κάτι βέβαια που δεν ανέφερε τι είναι.Για να εξηγούμαστε μια και καλή.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς έστειλε το κείμενο ανάδειξης και καταγγελίας της ακραίας δημόσιας συμπεριφοράς του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22.02.2021, αρκετές μέρες πριν αναδειχθεί το πέπλο φημών.

Κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα μιας και το ίδιο βράδυ κατά την πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπήρχε καμία αναφορά σε φήμες και άλλα συναφή.

Τότε υπήρχε μόνο η πρωτοβουλία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, η οποία και αγκαλιάστηκε από δημοτικές παρατάξεις, πέραν της παράταξης που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πολεμήθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” με αναφορές στην διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς βέβαια τότε να μπορεί να μιλήσει για αποπροσανατολισμό, μιας και δεν υπήρχε άλλο ζήτημα ή φήμη.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς – όπως έχει διδαχθεί από την διαχρονική διάφανη πορεία των αγωνιστών του χώρου της Αριστεράς – όταν νιώσει ότι μπορεί να συνεισφέρει στον δημόσιο διάλογο, το πράττει ευθέως, δημοσιοποιώντας την άποψη της για ζητήματα που αναπτύσσει με ξεκάθαρο τρόπο στη βάση δεδομένων και επιχειρημάτων.

Δε συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο υπό το πρίσμα του κιτρινισμού και της φημολογίας.

Ότι έχουμε να πούμε, το λέμε ξεκάθαρα.

Κύριε Καραμάνη, δε θα επιτρέψουμε να θέσετε το ζήτημα της απομόνωσης της ακραίας φωνής που έχετε στον συνδυασμό σας, ως ένα θέμα απροσανατολισμού.

Όσο κι αν θέλετε κι εσείς κι ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας να αποφεύγετε δια της αναβολής την συζήτησή του, θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.

Ως την φωνή των αδικημένων, των άστεγων προσφύγων που αναφέρει ο κ. Πλιακοστάμος “λαθρο-έποικους”, των ομοφυλόφιλων που τους αναφέρει “ασθενείς παθολογίας”, των άνεργων παιδιών των κλειστών καφέ της πόλης που τους αναφέρει υποτιμητικά ως “γκαρσόνια”, των “τριτοδεύτερων ηθοποιών” που σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο “εκτίθεται προς το κορμί τους και δε μπορούν να μας πείσουν ότι δε προκάλεσαν”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ως χώρος συζήτησης, ως πύλη Δημοκρατίας και συμμετοχής έκρινε πλειοψηφικά στις 22.02.2021 ότι η πρωτοβουλία μας πρέπει να συζητηθεί.

Παρακαλούμε να το σεβαστείτε.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς

Σχετικά