Εταιρεία δώρισε 11 κράνη και 12 ζευγάρια γάντια στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς

Αξιέπαινη   πρωτοβουλία  ιδιωτικής  εταιρείας της “Α. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.

Με αυτό τον τρόπο δείχνει έμπρακτα  την εκτίμησή της και την στήριξή  της στην κοινωνική προσφορά των αστυνομικών

Δείτε την ανακοίνωση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς

Λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών που διανύει η χώρα μας τα τελευταία έτη , η δυνατότητα εξοπλισμού για την σωστή λειτουργία της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είναι από ελάχιστη έως μηδαμινή. 

Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει σημαντική έλλειψη σε βασικά εξοπλιστικά είδη ,όπως τα κράνη μηχανής  και τα γάντια μηχανής που επίσης αποτελούν βασικοτατα είδη ασφαλείας σε περίπτωσης πτώσης μας από την μηχανή, και αυτό δυσχεραίνει σημαντικά την επιτέλεση του έργου μας.

         Ευχαριστούμε θερμά κ μέσα από την καρδιά μας τον κ. ΚΑΤΣΕΛΗ Αθανάσιο ,πρόεδρο της Α. ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για την πολύτιμη προσφορά έντεκα (11) κρανων μηχανής και δώδεκα (12) ζευγαριών γαντιών μηχανης για όλη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς και του ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί κ να χαρίζει υγεία κ ευτυχία σε αυτόν κ την οικογένεια του.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Εταιρεία δώρισε 11 κράνη και 12 ζευγάρια γάντια στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς”

  1. Βρασίδας

    Το που θα διαθέσει κανείς τα λεφτά του είναι δικό του θέμα. Ας αναλογιστεί όμως η εταιρεία πως το πρόσφατο εξοπλιστικό πρόγραμμα στην ΕΛ.ΑΣ. κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Στο Ε.Σ.Υ. θα έπιαναν σίγουρα περισσότερο τόπο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα