Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα το άνοιγμα της εστίασης

«Περισσότερη ελευθερία σημαίνει περισσότερη υπευθυνότητα» είπε ο πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι οι περιορισμοί μπορεί να επανέλθουν – «Από την στιγμή που επιτρέπουμε διαδημοτικές μετακινήσεις, δεν επιτρέπονται φαινόμενα συνωστισμού» – Ανέβασε τους τόνους κατά της αντιπολίτευσης στη δευτερολογία του και επιτέθηκε σε Τσίπρα και Γεννηματά
Το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι περιορισμοί, εάν παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού τις επόμενες ημέρες, επισήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαχείριση της πανδημίας. Κατά την τριτολογία του, μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα.

«Στον τομέα της εστίασης 6 στις 7 επιχειρήσεις πήραν κάποιου είδους επιστρεπτέας προκαταβολής. Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και λαμβάνοντας υπ’οψη το μέγεθος της ύφεσης, η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα και ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Αυτό δε σημαίνει πως η ανάκαμψη την επόμενη ημέρα θα είναι αυτόματη. θα χρειαστεί ενίσχυση και την επόμενη ημέρα. Εκτίμηση μου είναι πως η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα βάσει των τωρινών επιδημιολογικών δεδομένων», είπε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά