«Πρόβα εκλογών»κατά λάθος από το υπουργείο Εσωτερικών

«Συγγνώμη λάθος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών δίνοντας διευκρινίσεις σχετικά με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας «Μάθε που Ψηφίζεις» που προκάλεσε αναστάτωση.
Το… θέμα ανέδειξε σήμερα το πρωί το avgi.gr, επισημαίνοντας ότι στην πλατφόρμα «Μάθε που Ψηφίζεις» είχε μπει σήμερα το πρωί η ένδειξη «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

Στο υπουργείο σήμανε συναγερμός και αμέσως διορθώθηκε η γκάφα ώστε να μην δίνονται οι λάθος εντυπώσεις.

Σε σχετικά ανακοίνωση το ΥΠΕΣ αναφέρει:  
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup), εξαιτίας τεχνικού σφάλματος στον σχεδιασμό του συστήματος, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η τρέχουσα χρονολογία (2021) ως χρονολογία εκλογών. 
Άμεσα ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της ιστοσελίδας, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που ανέκυψε.
Η πλατφόρμα συνεχίζει να «τρέχει» κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της έχει χαρακτήρα αρχείου.
Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία επιχειρείται είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου.
Όλα αυτά λίγες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο Star, είχε πει κατηγορηματικό «όχι» στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι έχει αποφασίσει να εξαντλήσει την τετραετία.
efsyn.gr

Σχετικά

Μία άποψη για το “«Πρόβα εκλογών»κατά λάθος από το υπουργείο Εσωτερικών”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ .ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ.ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα