Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες λίγο μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου

Ένα νέο βίντεο  ντοκουμέντο  έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ

Στο νέο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των αρχών, είναι από κλειστό κύκλωμα κάμερας ενός σπιτιού, απεικονίζονται οι δύο φερόμενοι δολοφόνοι του αστυνομικού συντάκτη πάνω στο μηχανάκι την ώρα που φεύγουν από το σημείο του εγκλήματος.

Στο βίντεο φαίνεται η μηχανή με τους δυο δράστες να περνά την οδό Μεγίστης κατά την διαφυγή τους από τον τόπο της δολοφονίας .

Ο οδηγός διακρίνεται να φοράει κράνος και ο συνοδηγός σκούφο και μάσκα.

Δείτε από 40:20 και μετά:

Ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό
Ο εκλιπών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δ.Μ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ όπως αναφέρει το mega είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και θα κατέθετε εκ νέου. Εικάζεται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Ο εκλιπών είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις διότι σε μία έρευνα που είχε κάνει η ΕΥΠ πριν από πέντε χρόνια και η οποία ουσιαστικά έλαβε μια απτή δικαστική μορφή προ μηνών το περασμένο καλοκαίρι αναφερόταν το όνομά του και είχε κληθεί να δώσει έγγραφες εξηγήσεις με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Εκεί μνημονεύονταν δυο τρεις τηλεφωνικές συνεννοήσεις με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας που θεωρούνται επιλήψιμες και αυτός αρνείται την κατηγορία.

Εδώ λοιπόν εκλήθει ανάμεσα σε πολλά ακόμα άτομα, 30 άτομα, να δώσουν κάποιες έγγραφες εξηγήσεις αυτές είναι για τις οποίες μιλάμε που έχει δώσει ο Γιώργος το περασμένο καλοκαίρι διά του συνηγόρου του όπου αναφέρεται με έναν λιτό τρόπο ότι γνώριζε κάποιους από τους συγκατηγορουμένους.

Επειδή αναφέρετε κατά κόρον ότι επίκειται να δώσει μία κατάθεση καινούργια να αποδειχθεί ότι προφανώς εννοείται ότι στα πλαίσια αυτής της δικογραφίας πλην όμως αυτός ο δικαστικός άγγελος για την έρευνα αυτή της ΕΥΠ με τους τριάντα αναφερόμενους, ιδιώτες, αστυνομικούς είχε βαλτώσει.

Φαίνεται όμως ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε θελήσει επειδή θεωρώσε ότι αδίκως αναφερόταν σε αυτήν τη δικογραφία το όνομά του, να κάνει μία κίνηση και να ζητήσει γιατί δεν έχουν γίνει ορισμένες δικαστικές ενέργειες και γιατί δεν έχουν κληθεί οι άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο τον εμπλέκουν σε μία ιστορία

Δείτε βίντεο https://www.megatv.com/embed/?p=2020331291

Σχετικά