Θρήνος στην κηδεία της Κορίνας – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κορίνας, που έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας αδικοχαμένης φοιτήτριας, είπαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Καναλίων το τελευταίο αντίο στην Κορίνα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 28χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Στην είσοδο της εκκλησίας που τελέστηκε η κηδεία, υπήρχαν έξι στεφάνια που συνέθεταν το όνομα της Κορίνας που έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο.

Αμφισβητεί την εκδοχή του οδηγού η μητέρα της Κορίνας

Η μητέρα της Κορίνας αμφισβητεί την εκδοχή του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της. «Είμαστε κομμάτια όλοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν υπάρχουν λόγια. Το έμαθα από μία φίλη της που με πήρε τηλέφωνο και μετά με πήρε και η αστυνομία. Από την πλευρά της αστυνομίας γίνεται έρευνα. Το παιδί με το οποίο ήταν μαζί και εγώ μίλησα μαζί του την Κυριακή το βράδυ που ήταν στο νοσοκομείο στα Χανιά λέει ότι έφτασαν μαζί μέχρι το τέλος του γκρεμού, αλλά αυτός έχει δύο γρατζουνιές μόνο. Το παιδί μου έσπασε πλευρά, διαλύθηκε όλο», είπε η μητέρα στο Corfutvnews, αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν, για το τι πραγματικά συνέβη λίγα λεπτά πριν η κόρη της βρεθεί στο γκρεμό.

«Μέσα στο αμάξι ήταν και οι δύο και πήγαν όπως είπε να βάλουν μπροστά τη μηχανή για να ανάψουν το καλοριφέρ επειδή κρύωναν και έφυγε το αμάξι. Ήταν σταματημένο. Αυτός λέει ότι δεν βγήκε έξω, ότι έφτασε κάτω μαζί με την Κορίνα. Αυτός λέει ότι μετά σκαρφάλωσε πάνω επειδή δεν είχε σήμα για να μπορέσει να ειδοποιήσει για βοήθεια. Η Κορίνα κατέληξε γιατί άργησαν πολύ να φτάσουν στο σημείο. Επειδή δεν υπήρχε ελικόπτερο στα Χανιά και έφεραν από Αθήνα… Εάν έπεφτε μαζί με την Κορίνα στον γκρεμό έπρεπε να ήταν πολύ χτυπημένος. Και πώς μπόρεσε και ανέβηκε όλο τον γκρεμό για να βρει σήμα και να φέρει βοήθεια; Δεν ξέρω. Για αυτό γίνεται έρευνα. Σενάρια υπάρχουν πολλά, αλλά τι να λέμε τώρα, θα μιλήσουν οι ειδικοί… Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αυτός δεν έφυγε κάτω μαζί με το αμάξι. Αν είχαν πάει για βοήθεια πιο νωρίς το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Μόνο αυτός και η Κορίνα ξέρουν τι έγινε εκεί» τόνισε.Οι γονείς της άτυχης Κορίνας θα κινηθούν νομικά, προς πάσα κατεύθυνση. Θα διερευνήσουν με τεχνικό σύμβουλο που όρισαν, τόσο την ολιγωρία των σωστικών μέσων να προσφέρουν βοήθεια στο τραυματισμένο παιδί τους, όσο και τις ευθύνες του οδηγού, εάν υπάρχουν, για το πώς το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στο γκρεμό.

Σχετικά