ΑΟ Υπάτου-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-0: Πλησίασε κορυφή!

Με “χρυσή” αλλαγή αυτή του Καράι, ο ΑΟ Υπάτου πήρε τελικά τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Διαγόρα Στεφανοβικείου με σκορ 1-0!

Με “χρυσή” αλλαγή αυτή του Καράι, ο ΑΟ Υπάτου πήρε τελικά τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Διαγόρα Στεφανοβικείου με σκορ 1-0 και τον έφτασε στους τρεις βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, έχοντας την υπεροχή και δημιουργώντας καλές στιγμές όπως αυτές του Ζυγκερίδη στο 28′, το 40′ και το 42′!

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκαν δυναμικά και με πάθος για το τρίποντο. Στο 48ο λεπτό ο Χατζηδημητρίου κέρδισε την εσχάτη των ποινών και ο Ζυγκερίδης που ανέλαβε να εκτελέσει έστειλε τη μπάλα άουτ!

Όμως, ο Τζαναβάρας δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα καθώς αποδείχθηκε ευρηματική η έμπνευσή του να περάσει στο 63′ στο ματς τον Καράι, ο οποίος μόλις ακούμπησε μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Εν συνεχεία, οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας έφτασαν ακόμη δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ του Διαγόρα, όμως δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες σε γκολ και το 1-0  παρέμεινε ως το τέλος.

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

28’ Ο Ζυγκερίδης σε θέση βολής δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και οι αμυντικοί απομάκρυναν

37’ Απειλεί ο Κορέτα, ο Αποστολίδης θα μπλοκάρει

40’ Κεφαλιά από τον Ζυγκερίδη, άουτ η μπάλα

42’ Ο Λεονάρντο θα σεντράρει για τον Ζυγκερίδη, κεφαλιά του δεύτερου, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Β’ ΜΕΡΟΣ

48’ Πέναλτι υπέρ του ΑΟ Υπάτου, για ανατροπή πάνω στον Χατζηδημητρίου! Ο Ζυγκερίδης αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει τη μπάλα άουτ!

59’ Μπαλιά του Βέρτζου από την άμυνα, βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Ζυγκερίδη, όμως τον προλαβαίνουν οι αμυτνικοί και διώχνουν σε κόρνερ!

64’ ΓΚΟΛ! Ο Καράι μόλις πέρασε στο ματς, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανοίγει το σκορ!

74’ Καλή ατομική ενέργεια από τον Λεονάρντο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε την προσπάθειά του!

90’ Σπουδαία ευκαιρία με τον ΑΟ Υπάτου με το Μπέλιτς, πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ!

92’ Αφύλακτος ο Καράι θα σουτάρει, λίγο άουτ η μπάλα!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Ζαρντίμ, Σπηλιώτης, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Χατζηδημητρίου, Δέδες, Τσουβαλτσίδης, Κορέτα, Ζυγκερίδης, Γκούφα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Αποστολίδης, Καραμπούσης, Λάιος, Γιαουπλάρι, Ναουμίδης, Κυρίτσης, Ζενούνης, Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Αναστασίου

mikriliga.com

Σχετικά