53 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων-8 νοσηλεύονται και 45 σε καραντίνα

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού σε εργαζόμενους της ΚΕΔΗΛ και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λεβαδέων.

Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν 67  γρήγορα τεστ, τα οποία είναι όλα αρνητικά.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ. την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων είναι 53, εκ των οποίων τα 8 νοσηλεύονται και τα 45 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι η μικρή βαθμιαία πτωτική μεταβολή των δύο τελευταίων εβδομάδων είναι μια θετική εξέλιξη για την κατάσταση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, όμως η τήρηση των μέτρων, η σωστή χρήση της μάσκας, η αποφυγή συγχρωτισμού και ο εμβολιασμός είναι αναγκαίες και άμεσες πράξεις αντιμετώπισης του ιού Covid-19. Με «εργαλεία» την υπομονή, την σύνεση και την προσοχή συλλογικά θα επιτευχθεί ο περιορισμός διάδοσης.

Ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει τους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού, καθώς χρησιμοποιεί όλα τα μέτρα που έχει στην διάθεση του από την πολιτεία με κύριο στόχο την ασφάλεια των δημοτών.

Σχετικά