Δύο νέες γεωτρήσεις για Μαυρομμάτι, Θεσπιές, Λεοντάρι, Άσκρη και Νεοχώρι-ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ-ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Ένα πολύ μεγάλο έργο ύδρευσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε διάφορες Κοινότητες του Δήμου μας.

ΠΈΝΤΕ δεξαμενές, ΤΈΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ αγωγών, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ κτλ , έχουν κατασκευαστεί ή κατασκευάζονται, χωρίς καν να έχουμε παρουσιάσει ακόμη, πράγμα που θα γίνει όταν το κάθε τμήμα δίνεται σε χρήση.

Σήμερα κάνω την εξαίρεση και παρουσιάζω την έναρξη ενός υποέργου ,του έργου αυτού, που αφορά την ανόρυξη ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ στο Κεφαλάρι,για τα πέντε (5) χωριά της Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΩΝ ( Μαυρομμάτι, Θεσπιές, Λεοντάρι, Άσκρη και Νεοχώρι).

Προσωπικά το θεωρώ την επιτυχία των γεωτρήσεων ,ως στοίχημα όλου του έργου (επομένως και δικό μου), γιατί στοχεύουμε στην μόνιμη λύση ενός προβλήματος δεκαετιών, που απασχολεί περίπου 5.000 κατοίκους, στα χωριά αυτά.

Πολύ σύντομα θα έχουμε νέαΗ ανόρυξη άρχισε σήμερα το μεσημέρι και δεν θα ήθελα να λείψω τη στιγμή που το γεωτρύπανο ξεκίνησε.

Η δική μου εικόνα,κατά την έναρξη, γίνεται και δική σας με τα δύο μικρά βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Δύο νέες γεωτρήσεις για Μαυρομμάτι, Θεσπιές, Λεοντάρι, Άσκρη και Νεοχώρι-ΒΙΝΤΕΟ”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΝΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ;ΜΕΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;

  2. Γεωργιος γεωργιου

    40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΘΗΒΩΝ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα