Self test – Μία ντουζίνα μαθητές βρέθηκαν θετικοί στη Βοιωτία-Πόσα βρέθηκαν στη Στερεά

Τα περισσότερα κρούσματα στην Εύβοια, τα λιγότερα στην Ευρυτανία. Πόσα βρέθηκαν στη Φθιώτιδα…

36 ακόμη μαθητές και εκπαιδευτικοί ανιχνεύθηκαν θετικοί με το self test, το τελευταίο που πραγματοποιήθηκε σε αυτή την δοκιμαστική (;) εβδομάδα λειτουργίας των Λυκείων.

Στη Φθιώτιδα, επιβεβαιώθηκαν τέσσερα (4) τεστ σε μαθητές και άλλα δύο (2) σε εκπαιδευτικούς, σύνολο έξι, που είναι τα περισσότερα μετά το πρώτο self τεστ που είχε γίνει στο ξεκίνημα στις 11 με 12 Απριλίου.

Την πρωτιά διατήρησε η Εύβοια με 12 μαθητές αλλά και τέσσερίς (4) εκπαιδευτικούς, θετικούς στον ιό.

Μία ντουζίνα μαθητές βρέθηκαν θετικοί και στη Βοιωτία, όπου εκεί δεν υπήρχε θετικός εκπαιδευτικός.

Τέλος ένας μαθητής και ένας εκπαιδευτικός βρέθηκαν θετικοί σε self test αντίστοιχα σε Φωκίδα και Ευρυτανία. Για την Ευρυτανία ήταν και το μοναδικό περιστατικό covid που ανιχνεύθηκε από τα ατομικά τεστ (self test).

Με επιφύλαξη ως προς την επαλήθευση ορισμένων εξ αυτών, καθώς σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις οι μαθητές δεν πήγαν να επαληθεύσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα θετικά self test, αποδείχτηκαν λανθασμένα, είχαμε συνολικά 121 κρούσματα στη μαθητική κοινότητας της Στερεάς Ελλάδας.

Από αυτά τα 21 ήταν στη Φθιώτιδα (ποσοστό 17,36%), ενώ η αναλογία μαθητών – εκπαιδευτικών ήταν 104-17 (περίπου 1 εκπαιδευτικός ανά 6 μαθητές)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά τεστ, ανά νομό και το γενικό σύνολο:

lamiareport

Σχετικά