Στο… φουλ παρά τη βροχή οι γεωτρήσεις για τη Δ.Ε. Θεσπιών-Το προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ.


ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ: ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Σάββατο με δυνατή βροχή και το γεωτρύπανο δουλεύει εντατικά για την ανόρυξη των δύο νέων γεωτρήσεων της Δ.Ε. Θεσπιών ,του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,που υδροδοτούν το Μαυρομμάτι,τις Θεσπιές,το Λεοντάρι,την Άσκρη και το Νεοχώρι και είναι σε όλους γνωστό το πρόβλημα της θολότητας που κατά διαστήματα εμφανίζεται στο νερό.

Το permissos.gr,έχοντας και προσωπική εμπειρία του προβλήματος, της θολότητας, επισκέφτηκε το χώρο των εργασιών, όπου κατέγραψε εικόνες και  συνάντησε εκεί το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων,Γιώργο Ντασιώτη ,ο οποίος μας έκανε και δηλώσεις.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο,οι δύο νέες γεωτρήσεις είναι τμήμα ενός μεγάλου έργου ύδρευσης,που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε διάφορες κοινότητες του Δήμου και περιλαμβάνει,επίσης,πέντε νέες δεξαμενές ( Αλίαρτο,Υψηλάντη, Πέτρα, Θεσπιές- Λεοντάρι και συντήρηση – επισκευή του Μαυρομματίου) , τέσσερα χιλιόμετρα δικτύου αγωγών, αντλιοστάσια, κ.α.

Το πιο σημαντικό και ευαίσθητο  κομμάτι, αυτού του μεγάλου έργου,είναι η επιτυχία αυτών των γεωτρήσεων, τόνισε ο Δήμαρχος, γιατί θα λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα δεκαετιών,που απασχολεί 5.000 κατοίκους των χωριών μας” και συνέχισε λέγοντας ” οι ενδείξεις από τη στρωματογραφία του υπεδάφους, όπως φαίνεται από την πρόοδο των εργασιών, που αυτή τη στιγμή γίνονται,είναι πολύ ενθαρρυντικές και ελπίζουμε ότι έτσι θα καταλήξουμε.

Προσωπικό μου στοίχημα ,αν όλα πάνε όπως ελπίζουμε με την ανόρυξη,είναι να έχουμε τις γεωτρήσεις σε χρήση τη δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού που ακολουθεί..

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του ΥΠ.ΕΣ.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθει

Σχετικά